1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

kızlar s..tin adlı şurubu kullanmamalısınız.hepinizi uyarmak istedim.bende 1 ay önce alıp kullanmıştım sırf kilo alabilmek için.benim besin alerjim vardı.çikolata yiyince vücudumda çeşitli kabarıklıklar oluyordu ve ilacımı içince hemen geçiyordu.1 hafta önce alerji oldum yine.ilaçlarımı içtiğim halde geçmedi.doktora gittim.tam 4 gün boyunca doktora gidip geldim.4 iğne oldum.vücut bana mısın demedi.4. günün sonunda zar zor geçti.sonradan öğrendim ki bu s..tin adlı şurubu sürekli içtiğim için vücudum antihistaminik ilaçlara karşı bağışıklık kazanmış.artık bi etkisi olmuyor yani.çok üzgünüm :5:

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

arkadaslar sütle pekmez bir arada faydası olmaz kalsiyum demiri öldürür.. süt ve ürünlerinin alımından 2 saat önce ve 2 saat sonra alınmalı demir..doktorunuza da danışabilirsiniz..

merhaba kızlar, ben aranıza yeni katıldım. ama daha önceleri forumu dışarıdan takip ediyordum. ben de yıllardır ne yaparsa yapsın kilo alamayan, en ufak stres veya üzüntü durumunda hemen kilo veren ve buraya yazan herkes gibi "aa ne kadar zayıfsın" türevi cümleleri duymaktan sıkılan biriydim taki geçen seneye kadar. ilk işimden istifa ettiğim zaman düzensiz beslenme ve düzensiz uyuma uyanma saatleri yüzünden 48 kilodan 43 kiloya düşmüştüm. herkesin zayıflığıma dem vurmasından bıkmıştım fakat iştahım da yerinde değildi. o günlerde, ablamla kilo almak üzerine iddiaya girdik, nette bir umutla araştırma yaparken bebe bisküvisi ile kilo alma fikrini ilk defa burada okudum ve denemekten zarar gelmez düşüncesiyle başladım, aksatmadan 40-45 gün kadar devam ettim. bu zaman zarfında 43 kilodan 47 kiloya kadar çıktım. herkes şaşırmıştı tabi insanın çehresi bile değişiyor gerçekten. ardından iddia bitiminde ihmal etmeye başladım malesef, önce arada bir yedim sonra da tamamen bıraktım. akabinde sevgilimle ayrıldık ve kpss ye hazırlık dönemi başladı derken aldığım kiloların tamamını tekrar verdim. epeydir tekrar başlasam diyordum ama ancak üç gün önce bebe bisküvilerine tekrar başlayabildim. atanana kadar 50 kilo civarında olmam lazım. zayıflık sadece görsel bir problem değil, insanın dayanıklılığı ve sinir sistemi de zayıf oluyor bana kalırsa. herkes için geçerli olmayabilir ama benim için öyle en azından. sonucu bildireceğim inşallah, konuyu başlatan arkadaşa teşekkürü borç bildiğimi de söylemem gerekiyor. son olarak, diyeceğim o ki bu yöntem gerçekten işe yarıyor yeter ki ihmal etmeyelim.

kızlar bebe bisküvisi sağolsun 50 kilo olmuşum ya benden mutlusu yok..

Pantolonlar tam oturuyor:)))))))

Arkadaşlar resmen 2 kilo aldım tam bir haftada 3 ekim gecesi başlamıştım, bu mucize...
ama sanırım ben abartıyorum 25 tane falan atıyorum içine bayrama kadar 3 kilo daha almam lazım, hepimize bol şans :52:

kızlar kilo alma işini abartmayın hızlı kilo alırsanız çatlak oluşur biliyosunuz .Ben 4 kilo aldım şuan 50yim .ama çoook düzensiz kullanmama rağmen aldım bi hafta hiç yemediğimde oldu ve yediğimdede 10taneden fazla yemiyorum

slm kızlar,ben de uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı.bebe bisküvsi gerçekten işe yarıyor ben tarifi birazcık değişik uyguluyorum.kahvaltılık gevreklerle 10 tane bisküvi koyuyorum,bal felan katmıyorum ama işe yarıyor.fazla bebe bisküviliyi ben yiyemiyorum ama o açığı kahvaltılık gevrekle kapatıyourm sonuçta o da enerji veriyor.şu anda 53 kiloyum,hedefim 60 :)

benim kilo problemim yok, hatta biraz vermem lazım ama eşimin durumu kötü. bot 175 kilo 55. çok kafasına takıyor. doktora falan da gitti, çok şükür herhangi bir sorun yok. tesadüfen bu kokuyu okudum ve dün gece eşim başladı mamaya. inşallah kilo alabilir. sabah biraz midesinin ağıdığını söyledi. her zaman ağrı olmaz umarım.

bu mama bi harika dostum :D kilo almaya devam ediyorum ayrca iştahım da açıldı istediğim kiloya gelene kadar durmak yok :D

bu mama bi harika dostum :D kilo almaya devam ediyorum ayrca iştahım da açıldı istediğim kiloya gelene kadar durmak yok :D

bebe bisküvisi kesinlikle işe yarıyo bende 3 kilomu bu sayede aldım
bebek maması bilee yedim onlarında faydası vardır heralde hero baby in meyveli mamalarından yedimm
sanırım tiksindim ama içim almıyo artık farklı bişiler arıyorumm :31:

bebe bisküvisi kesinlikle işe yarıyo bende 3 kilomu bu sayede aldım
bebek maması bilee yedim onlarında faydası vardır heralde hero baby in meyveli mamalarından yedimm
sanırım tiksindim ama içim almıyo artık farklı bişiler arıyorumm :31:
sütlü ballı alsaydın o daha güzel

oğlum ve kocamın mamada 3 günü, kocamda değişiklik yok ama oğlumun iştahı açıldı, maşallah yiyor da yiyor. anne acıktım kelimesini duymak ne güzelmiş.

kızlar ben 1.68 boyunda 42 kiloyum çevremdeki insanların bana sürekli ne kadar zayıfsın sen ay dokunsam kırılcaksın gibi laflar söylemesi beni çok gıcık ediyor kendimi bildim bileli böyleyim diyetisyene gitmek istiyorum bir de weight gainer 1850 diye bir protein tozu varmış diyetisyenlerde öneriyormuş deneyen var mı internette fiyatı 129 tl kesin aldırıyosa ben parasınada razıyım
bu arada iştahım da iyidir yemek ayırt etmem senede 1-2 kere hasta olurum ama yinede kilo alamıyorum :(

Back