• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

cidden olabilir ya DestinaX a da sormak lazım hala devam ediyomu acaba .Ben 1buçuk ay kullandım 2 kilo aldım ama geri verdimm resmen yaaa hemde bi haftada hasta olmuştum ondanmı bilemem

canım bende verdim tabii kilo ama öyle bi haftada değil hepsinide değil ben 4 ay falan sabit kilomu korudum verdiğim kiloda 2 3 kg falan oda kilo verme sebeblerim vardı hastanede yattım 3 hafta ve 3 hftda hiç bişey yiyemedim diyebilirim hastalıktan stresten 3 kg den fazla bile olabilir kilo verdim tekrardan yemeye başladım mama mama yediğim sürece kilolarım da herhangi bi düşüş olmadı zaten birden de kesmedim mamayı hafta 3 e düşürdüm 2 ye düşürdüm yine bile haftada 2 kere canım istiyo :)

Kilo vermeye elverişli bi vücudum var bi hastalanıyım aşırı stresli zamanlarım olsun hemen kilo veririm iştahım azalsın kilo veririm vucüdumda yağ durmuyor anlıcağın kilomu korumak için zaman zaman 15 günlük periyotlarla mama yiyorum...

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

merhaba, ben bu tarifi denemek istiyorum fakat tatlı hiç sevmeyen bir insanm çok yiyince midem bulanıyor acaba tariftekilerin yarısını yapıp yesem yine de faydası olur mu?

azimli görünüp hırsa girmiştim ama yazdığım günden beri hala başlayamadım :((
nasıl alıcam ki bu kiloları bu üşengeçlikle... :/

kilo almak için kesin kararlı olmak lazım ben bugün başlamalıyım daha fazla vakit kaybetmemeliyim diyeceksin ve başlıyacaksın dediğin gün.yoksa öyle böyle derken birsürü zaman geçiyor düşünsene kilosuz geçen boşa zaman:)

azimli görünüp hırsa girmiştim ama yazdığım günden beri hala başlayamadım :((
nasıl alıcam ki bu kiloları bu üşengeçlikle... :/

Aaa niye ya hemen bime git :) hero baby ve süt al akşamada başla ben dün yapamadım şimdi yapıyrum bde yatarken yapayımda ara kapansın :) hadi bak ben gecicem seni he :)

Aaa niye ya hemen bime git :) hero baby ve süt al akşamada başla ben dün yapamadım şimdi yapıyrum bde yatarken yapayımda ara kapansın :) hadi bak ben gecicem seni he :)

tamam tekrar hırslandırdın. sütümü babama sipariş ettim şu an :)) bugün başlanıyor.................. :) hadi bakalım kim kaç kilo alıyo:))

ve tarihde ufak bi oynama yapıyorum: 20.11.12 :))

Son düzenleme:
merhaba, ben bu tarifi denemek istiyorum fakat tatlı hiç sevmeyen bir insanm çok yiyince midem bulanıyor acaba tariftekilerin yarısını yapıp yesem yine de faydası olur mu?

Tabiki midenin kaldırabileceği şekilde başlarsan zaman içinde alışısın sadece bisküvinin tadıyla tadlandır tatlandırıcı olarak ekstra birşey koyma ve o şekilde yemekle başla umarım işine yarar...

birde deneyip kilo aldıktan sonra bırakınca tekrar eski kiloya dönüyor muyuz? yani devamlımı içmek lazım

Bu tamamen kişinin vucut yapısına bağlı yukarda bi mesjımda da anlattım mesela benim kilo vermeye elverişli bi vucudum var çok ozr kilo tutar o yüzden zaman zaman yemem gerekiyor ki koruyabiliyim kilomu

tamam tekrar hırslandırdın. sütümü babama sipariş ettim şu an :)) bugün başlanıyor.................. :) hadi bakalım kim kaç kilo alıyo:))

ve tarihde ufak bi oynama yapıyorum: 20.11.12 :))

Ne demek hırslandıgına sevindm :) Hadi bakalım bnde herşeyi denedm kilo alamdım insallah bundan alırım eger 1 ayda en ufak sonuc verirse 1-2 kg gibi 3-4 ay aralıksız yapmayı düsünüyorum :) Destinaxada teşekkürler

Evet yine yarışma yapılsın çok eğlenceli ve motive edici oluyor :)
bu tarife dün başladım biryerde okudum eğer cok mideniz bulanırsa cok az bir tutam kadar tarcın koyun tadını daha hafifleştiriyor arkadaşlar. :) allahım son umudum inşallah işe yarar.

yarışa bende varım :)

boy 160 kilo 43,5 hedefim 50
bol kalorili yiyecekler tüketin mesela fındık, tahin pekmez acayip kalorili yiyecekler ve düzenli olarak yenildiğinde kilo aldırıyor

bi ara neguzel kilo alma yarışması yapılıyodu burda yaaaa smdıı kımse yok

1907_fb ile başladık biz yarışa. daha 1 gün oldu başlayalı :) sizde buyrun...... herkesin elbet kilo alma yapısı farklıdır
oyüzden belki kimimiz 1 ayda 2 kilo, kimimiz 3 kilo alabilir. ama önemli olan yarışla berbaber devamlılık sağlayabilmeye yardımcı olmak..

yarışa bende varım :)

boy 160 kilo 43,5 hedefim 50
bol kalorili yiyecekler tüketin mesela fındık, tahin pekmez acayip kalorili yiyecekler ve düzenli olarak yenildiğinde kilo aldırıyor

bnm hedefimde 50 bnde varım yarışa bn bir ay fln aralıksız yapıp almıştım kilo bu mama sayesinde 3 kilo fln almıştm sonra üşengeçliğimden yapamamıştm ama bugün tekrar basladım bnde 50 kilo olana kadar bırakmıcam bu mamayı :)

1907_fb ile başladık biz yarışa. daha 1 gün oldu başlayalı :) sizde buyrun...... herkesin elbet kilo alma yapısı farklıdır
oyüzden belki kimimiz 1 ayda 2 kilo, kimimiz 3 kilo alabilir. ama önemli olan yarışla berbaber devamlılık sağlayabilmeye yardımcı olmak..

ismine hayran kaLdım ALLisWELL09 evet bir gün oldu başlayalı valla üsengeç değilim hep yapıcam ben istisna durumlarında öbür gün 2 kaseyle aradaki mesafeyi kapatın derim :) Haydi hayırlısı bindik bi alemete gidiyooruz Kiloo almaya <3

ismine hayran kaLdım ALLisWELL09 evet bir gün oldu başlayalı valla üsengeç değilim hep yapıcam ben istisna durumlarında öbür gün 2 kaseyle aradaki mesafeyi kapatın derim :) Haydi hayırlısı bindik bi alemete gidiyooruz Kiloo almaya <3

Bende varim yarista bende basliycam yarin yada bu aksam kizlar

Bende varim yarista bende basliycam yarin yada bu aksam kizlar

Alliswell gördünmü yeni kızlarda geliyor yarış iyice kızıştı :) katıl katıl ben tam 1 ay olunca tartılmayı düşünüyorum acaba etkisi oldumu diye .. Aksatmadan yapsın herkes gercekten etkisi olcak inanıyorum.. Hoşgeldin sefa geldin.

bende varım ozamaann 160 boy kilo 40 ...hedef 50 hadi bakalımmm her 3-4 gunde bi tartılıp yazarım :D:52: herkese başarılllllllllarrrrrrrrrrrrrrrr

Back