• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

merhabalr ben de zayıfım yani aşırı degıl ama 48 50 arasıyım daha once 45 kılo falandım sonradan dıyetısyene gıdınce kılo almaya basladım

akşam başladım bende bu yönteme ama bilmem 1gr bile değişmedi..10 bisküvi koydum kaba üzerine süt koydum bal koymadan yedim sonrada üzerine ballı süt içtim bakalım devam edecem ama yazarım sonuçları çok zayıf değilim ama 4,5 kilo almak istiyorum boyum 163,kilom 46....

off 1 ay öncesine kadar ne güzel 50 kiloydum şimdi 47 ye düşmüşüm ya :( sadece şu son bi hafta biraz iştahım kesildi farkındayım ama bu kadar çabuk kilo verilmez yahuu :14:

dimi ya çabala çabala yok gram gram aldıklarımı kilo kilo geri veriyorum yoruluyorum yemek yemekten 2 gündür bizküviyi deniyorum ama ne bilim ya bi değişikli yok gibi:5:

kızlar ben de artık bişeyler yapıcam kilo almak için 168 boyunda 42 kilo biri olarak...

kalvaltıda 2 yemek kaşığı pekmezle 1 yemek kaşığı tahini karıştırıp içiyorum
öğle yemeğinden sonra 3 incir ve 15 tane fındık yiyorum
snickers ve meyvede yiyorum her gün özellikle muz
yatmadan öncede 1 bardak ballı süt ve yanına da 10 tane bebe bisküvisi yiyorum(mama midemi bulandırdığı için ayrı yiyorum)

buna bugün başladım 30 gün sonunda sonuçları yazarım :) ayda 2 kg bile alsam sevinicem :)

belirtmek isterim mamayı yemeyi kestiqiniz an qram qram kilonuz düşcek. ben yemiorum çünkü. midem bozuluo artk. kilomda qit qide düşüo.protein kullancam bende inş daha ii qelir sabit kalırım. mühim olan almak deil onu korumak. yememde içmemde bişi deişmedi ama mamadan dolayı düşüorum. bilin die sölüorum sadece

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

tam benlik tarifine sağlık valla benimde boy 1.68 kilom 2 yıldır tam 50,ne artıyor ne azalıyor bunu yapıcam umarım kilo alırım.

bende doğum yaptıktan sonra rejimi abartıp çok kilo vermiştim geceleri ballı yoğurt yiyerek istediğim kiloya ulaşmıştım toplumda zayıf insana hasta gözüyle bakılıyor o dönem bana hastamısın depresyondamısın mutsuzmusun gibi bir sürü abuk sorular geliyodu zorla insanı bunalıma sokmaya çalışıyorlar neyseki bomba gibi eski halime döndüm :) pekmezli bisküvili süt de süper fikir ballı yoğurttan daha hızlı kilo aldırır isteyince olur

belirtmek isterim mamayı yemeyi kestiqiniz an qram qram kilonuz düşcek. ben yemiorum çünkü. midem bozuluo artk. kilomda qit qide düşüo.protein kullancam bende inş daha ii qelir sabit kalırım. mühim olan almak deil onu korumak. yememde içmemde bişi deişmedi ama mamadan dolayı düşüorum. bilin die sölüorum sadece

cidden olabilir ya DestinaX a da sormak lazım hala devam ediyomu acaba .Ben 1buçuk ay kullandım 2 kilo aldım ama geri verdimm resmen yaaa hemde bi haftada hasta olmuştum ondanmı bilemem

bu ara kilo almaya çalışan yok herhalde benden başkaa:12::12::31::31:

bende geçen sene bu mama diyetini yapmıştım bu diyetle 10 kilo almıştım. 47 den 56 ya çıkmıştım.sonra hastalıkdı taşınmaydı iştah kapalılıüıydı stresdi derken düşüşe geçtim.en son 49 da kaldım.4 gün önce tekrar başladım.

ya başladım bundan 2 ay önce 20 gün anca yapabildim. 41 buçuktan 44e cıkmıştım en son. yıne baslamayı düşünüyorum. birbirimize destek verir gibi yarışa girsek daha mı teşvik edici olur acaba? en azından bi hırsla devam etmiş oluruz.
1 hafta ya da 10 gün sonunda sonuçları sürekli rapor ederiz mesela?

kızlar mamanın yanında gıda takviyeside yapabilirsiniz aktardan köpek balığı karaciğer yağı, ismi ürkütmesin:)) aldım iştahı falan açtıgını söyledi birde hiçbir yan etkisi yok bu süreçte gayet masum bi yardımcı sayılabilir

ya başladım bundan 2 ay önce 20 gün anca yapabildim. 41 buçuktan 44e cıkmıştım en son. yıne baslamayı düşünüyorum. birbirimize destek verir gibi yarışa girsek daha mı teşvik edici olur acaba? en azından bi hırsla devam etmiş oluruz.
1 hafta ya da 10 gün sonunda sonuçları sürekli rapor ederiz mesela?

çok haklısın bende hiç devamını getiremiyorum :(

2 ay kadar zamanda 5 kilo aldım ben bebe bisküvisi sayesinde ama bazen değiştirdim tabii bir kere pekmezi ayrı olarak içtim sulandırarak çünkü karıştırınca yiyemiyordum. Bebe bisküvisini bazen satılan hazır pudinglerle karıştırarak yedim bisküvileri iyice kırıp bazende senin yaptığın gibi sütle. Birde Sahlepte kilo aldırıyormuş ki çok fazla kalori içeriyor tıp fakültesinde okuyan arkadaşım dedi havalar serinledi bol bol için :) birde Ahmet Maranki' den dinleyip çörek otu ve bal karışımını içtim çörek otu ile balı karıştırıp bir kaba koyun 3 gün bekletin üzerini tülbentle kapatıp iştah açıyor çörek otunu kullanmaya başladıktan sonra adet dönemlerimde daha rahat geçmeye başladı ayrıca cilt içinde çok faydalı Ahmet Maranki mucize gibi birşey dedi çörek otu için. Neyse bunları yaparak 5 kilo aldım ki benim için imkansızdı çok teşekkür ederim sana canımcım valla tarifin çok işe yaradı :)

Dediklerinize tamamen katılıyorum ayda ortalama 3 kilo almak çok büyük bir başarı uzmanlara göre
ama daha önemli bir şey sıkılmadan aynı programa 3 4 ay katlanabilmek de. Bence işin sırrı burada
yatıyor, bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Sütle pekmezi bence karıştırıp icmeyin ben 3 gündür sadece bebe büskivisi + süt ile yapıyorum .. Sabah kalktığımda ise işe yada okula gitmeden önce 5-6 kaşık alıp gidiyorum .. Sütle pekmez birbirini keser bi fayda sağlamaz diye düşünüyorum insallah bende kilo alırım .. 30 gün sonunda sonuçları yazmayı düşünüyorum .. 15 tane bebe büsküvisi bide süt bakalım nolcak..

Boy 1.75
Kilo : 50
Başlangıç Tarihi : 14.11.2012

Sütle pekmezi bence karıştırıp icmeyin ben 3 gündür sadece bebe büskivisi + süt ile yapıyorum .. Sabah kalktığımda ise işe yada okula gitmeden önce 5-6 kaşık alıp gidiyorum .. Sütle pekmez birbirini keser bi fayda sağlamaz diye düşünüyorum insallah bende kilo alırım .. 30 gün sonunda sonuçları yazmayı düşünüyorum .. 15 tane bebe büsküvisi bide süt bakalım nolcak..

Boy 1.75
Kilo : 50
Başlangıç Tarihi : 14.11.2012

yazdıklarını görünce aynısını yapasım geldi.
boy:1.66
kilo:44
tarih:17.11.12
heveslendirdin beni umarım devam ettirebilirim :(((

Back