Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bişi sorcam siz bu mamayı gece tok karnınamı yiosunuzda 3 4 kilo alıosunuzz? ben 7 gibi akşam yemeği yiorm canım isterse bişiler yiorm fındık çikolata gbi sora akşam yatmadan 11buçuk 12 gibide mamamı yapıp yiorm.yani tok karnına yemiorm 1 kilo aldım sadece.ve artık bi an önce kilo almak istiormmmbide sizin mamanız çokmu katı oluyo yoksa su gibimi oluyo ?
bende aynen senın gibi yapıyorum canım.ve 1 haftada 1 kilo almıştım.yaklasık 20 gündür de hiç tartılmadım ve düzenli de yapamadım. benım yaptığım katı da olmuyor cok sıvı da ...
15 gündür düzenli olarak uyguluyorum az önce tartıldım 2,5 kilo almışım benden mutlusu yok:):)
arkadaşlar ama size tavsiyem kullandıqınız markada kalın. ben eti kullanıorum hero baby yiince ishal oluorum. 2 haftada 1 kilo almıştım 1 qün yemedim hemen kilom inio .s bu ishalden tamamen kurtarcak bişi söleyin bana yaa .s kahve limonda bi işe yaramıo çok yien ben azaltıorum hemen .s
ben farklı kullandım ama ishal oldummu hatırlamıyorum yaa :) olmadım heralde .ilk hero baby aldım şimdi halkın 1 kiloluğu bitiremedim hala kulalnıyorum
canımmm bnde cok severm bebe buskıvısını sutle :) yalnızz bal koymasak olmazmı cok agır olucakk gıbı o sekılde tadı zaten bı dort bes kılo alsam yeterlı ve bu kılo yag olarak mı gelıyo bıze yağ olarak alıyosak sıkıntı yasarız ılerıdeee :)kızlar süpersiniz vallahi yalnız değilim diye nasıl seviniyorum :) şimdi ;
1. Ayrıyetten hiç bir ek besin öğesi almadım kullanmadım yalnızca bebe bisküvisi süt
2. 45 kg den bir gram yukarı çıkamayan ben 3 ayın sonunda 54ü vurdum 3,5 ayda 56 yım ama zevkle yedim yani ben öyle mecburiyetten falan değil ben kilo alıyorum bu şekilde ve çok seviyorum bu besini afiyetle miss gibi oturup üşenmeden yiyodum her akşam yatmadan
3. Bir süre sonra vücut kendini topluyor. Yağ yoktu vücudumda ve çok üşüyodum kışınvallahi komik ama gerçek şimdi kendimi daha iyi hissediyorum bi ağırlığım var yani nasıl anlatsam sırtım pek derler ya aynen öyleyim
![]()
4. 1 kaseye 10 tane de yapabilirsiniz ama bunu sabah ve akşam 2 öyüne çıkarın bu şekilde yaparsanız ben çalışırken kahvaltı yapmaya pek vaktim olmuyodu hemen hazırlayıp yiyiveriyodum mamamı çokta doyurucu öğlen yemeğinde canına okuyodum ama ne bulursam pizza akmak arası şeyler tatlılar ve günde 1 avuç kadar kuru badem de yiyodum ben kalp sağlığı için belki bi miktar onunda faydası olmuş olabilir
kızlar önemli şeyleri yazdım sormak istediğiniz başka bişey varsa cevaplarım![]()
Bende eti cici bebe kullanıyorum,halkın bisküvisinin tadı nasıl acaba birde onu denesem.
ben buna öyle bir istikrarla başladım ki tam 3 ay aralıksız yaptım misafirliğe yatılı kalacağım yerlere bile çantama küçük sütlerden ve bisküvilerimden getirdim orda bile yedim millet bana gülüyodu bebekmisin sen diye evet bebeğim diyodum :)) umrum duymaz valla :76: bana yarasında yeter ki3 aydan sonrada haftada 2-3 kere yine yiyodum yavaş yavaş bıraktım hala daha aklıma esince küçük paketlerde bisküvi alıp yiyorum :))