Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sütün günde iki bardaktan fazlası kansızlık yapar ona göre için dikkat edin
yaa kızlar ben 17 yaşındayım 1.60 boyunda 45kg 700gr zayıfım baya 10 kilo falan almak istiyorum. ben okula sabah 7 gidiyorum kahvaltıyı 6.30 da yapıyorum1 de eve geliyorum geldiğim gibi yemek yiyorum acaba kahvaltıda mı yesem okuldan geldikten sonra mı yardım edermisinizzz![]()
çok sağol canım yaa. peki ne kadar sürede aldın
kızlar bn pzrtsi başlycaktım ama bi takım sorunlardn dolayı bgn başlamış bulundum yalnız ben bebe bisküvisi değil destinanın da dediği gibi ilk sayfada hero b.nin mamalarıyla başladım aldım bikaç kutu birza tuzlu cebe ama olsn bisküviden daha iyi o kdr ağır değil ama bu mama suyla hazırlanıyor kutuda öle yazıyo...sütle denesem nasıl olur ki,?
cnm sen yanlış anladın sanırım, konuyu açan arkadaş hero baby nin bebe bisküvisini önermişti mamasını değil. markette ben de rastladım o mamaya, az kalsın ben de onu alcaktım yanlışlıkla. suyla hazırlandığını okuyunca bıraktım, bisküvisini aldım. ama mama da aynı etkiyi gösterir heralde diye düşünüyorum :44:
Kızlar bende 26 yaşındayım 1.61 boydayım ve 48 kilodayım. aynı zamanda evliyim bebek düşünüyorum ama bebekten önce biraz kilo alayım vücudum direnleçsin istiyorum. bu mama işi kısa zamanda sonuç verir mi deneyen arkadaşlar. yani bana zor bir şey gelmedi akşamları bunu yapmak ama yapmadan bilemeyiz tabi.