1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

destinax arkadasım sana ne dıyım bılmıyorum..Allahım gönlünde ne varsa 10 mislini versin sana hatta 100..:16::9:yıllardır kılo alamayan bir bünyem vardı takı senın bu yazını gorene kadar.46 kılo ıdım suan 59-60 arası gıdıp gelıyorum.bu arada boyum 171cm..

burdan kilo almak için uğraşan arkadaşlara sesleniyorum.öncelikle sabırlı olun ..ben bu dıyete gecen yıl eylul ayında başlamıştım.şimdi haftada bir ya da ıkı kere yiyorım mamayı..zaten amacımda kılo almak değil artık.zaten almayayımda artık:9::9:

hiç bir kıyafafetim olmuyor.olmayışlarınada çok seviniyorum zaten..kilo almakla çok şey değişti benim için ..artık kendimi daha kadınsı hissediyorumm..

bu mamayı mutlaka deneyın mutlaka..

Ayy canımm Amiin cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim! Teşekkür ederim...

Ben hep ılıkla sıcak arası bi ısıda yedim araştırma yaparkende ılık sütünde kilo yaptıgını duydum zaten bisküvilerin erimesi ve yağının süte geçmesi içinde bi miktar sıcak olması iyi oluyo farketmişsinizdir yediğiniz kase hafiften yağlı gibi oluyo tam yağlı sütler öneririm. Ben sıcak yiyemeyip midesi bulananlar vardı onlar için soğukta olur dedim ama hiç soğuk tüketmedim.

Herkese löp löp et olsun inş. (yani kilo alamayanlara) :52:

Ben hep sıcak ılık arası yedim soğuk yemedim ama her iksininde fayda edeceğini biliyorum edenler var zaten hemde baya bi arkadaş fayda gördü nasıl canınız isterse öyle yiyin kızlarr Afiy-et Olsun !!! :D :D :D :56:

bu gun mama yiyeli 4 gun oldu bakalim nasil olacak:9:

1 hafta sonra tartıl hemen tartılmaya başlama derim psikolojik olarak etkilenmemen açısından :D ben hergün tartılırdım ama on gün de bir tartıl canım umarım işe yarar ...

Kızlar selam ben amacıma ulaştımm 53 kiloyum suanda 45-46 dan 53 e çıktım bu mama sayesinde bırakmayın pes etmeyin mutlaka başarıcaksınız :46:

1 hafta sonra tartıl hemen tartılmaya başlama derim psikolojik olarak etkilenmemen açısından :D ben hergün tartılırdım ama on gün de bir tartıl canım umarım işe yarar ...

malesef tartim yok artik goz karari ya da bol elbiseleri giyerek anlicam
bi mezurayla da olcerek de anlaya bilirim heralde

malesef tartim yok artik goz karari ya da bol elbiseleri giyerek anlicam
bi mezurayla da olcerek de anlaya bilirim heralde

tatlım zaten bir iki hafta geçsin kendin hissediceksin farkı tartıya falan gerek yok inanki ben bacaklarımdan anlarım mesela kilo aldığımı bacaklarım kalınlasmaya başladı hemen sende mutlaka farkedersin bişekilde

tatlım zaten bir iki hafta geçsin kendin hissediceksin farkı tartıya falan gerek yok inanki ben bacaklarımdan anlarım mesela kilo aldığımı bacaklarım kalınlasmaya başladı hemen sende mutlaka farkedersin bişekilde

mesela ben bacaklarimi ince bulurum kalinlasir mi sence
bi de diger sorularima cevap verirsen sevinirim

kalınlaşır tatlım valla benim pantalonlarım bacağımdan kıçımdan geçmiyo hafta sonu gittim kendime yni ve bir beden büyük ciciler aldım...:32:

gule gule giy:32:bi de o var demi kilo alirsam kiyafetler nolcak:1:
ne kadar surede aldin kilo yu
bi de ben soguk sutle iciyorum olur mu
bi soru daha kac biskuvi yedin

kıs azoo sen pc başında oturmaktan yemek yiyemiyon ki kuzu
bi kalk şu pc den bak nasıl alıcan kiloları:9::9::9::9::9:

merhaba kizlar.kac zamandir okuyorum bu topigi sonunda ben de yapicam dedim bu gun 2 gun oldu bebe biskuvisi yiyeli:9:
ben bi sey sorucam sutun ilik olmasi sart mi ben ilik olunca yiyemiyorum da soguk olmaz mi:26:

tatlım ılık olması biraz daha iyi aslında çünkü bisküvi balı ve sütü daha çok emdiğinden dolayı birazda böle kıvamlı oluyo ben ılık olmasının daha çabuk etki ettiğini düşünüyorum ılıkda yedim soğukta çünkü ama yiyemiyorum diyosan biraz daha sabır edip soğuk olarak devam ediceksin.

sağol canımm vala kıyafet alma olayı aslında okadar güzel geliyoki (: severek alıyosun çünkü ben uzun zamandır yapıyorum tatlımm aslında daha çabuk alırdım ama ben hep 2 gün yaptım 2 gün yapmadım bundan çabuk sonuç almak istiyosa düzenli olarak yapıcaksın her akşam ...

bir bardaktan biraz fazla süte 12-13 bisküvi koyup bir kaşıkta bal koyuyodum kaynatmadan hafif ılık yiyodumm bazende üsendiğim için soğuk :9: öyle işte

kıs azoo sen pc başında oturmaktan yemek yiyemiyon ki kuzu
bi kalk şu pc den bak nasıl alıcan kiloları:9::9::9::9::9:
kalkip kilo alirsam sizi kaybedicem o nasil olacak:9:
tatlım ılık olması biraz daha iyi aslında çünkü bisküvi balı ve sütü daha çok emdiğinden dolayı birazda böle kıvamlı oluyo ben ılık olmasının daha çabuk etki ettiğini düşünüyorum ılıkda yedim soğukta çünkü ama yiyemiyorum diyosan biraz daha sabır edip soğuk olarak devam ediceksin.

evet ilik sutu icemiyorum artik soguk sut iceriz napalim

Kızlar selam ben amacıma ulaştımm 53 kiloyum suanda 45-46 dan 53 e çıktım bu mama sayesinde bırakmayın pes etmeyin mutlaka başarıcaksınız :46:

Tebriklerrrrrr :46: :46:

umutsuzluğa kapılıp 1 ayda bırakmayınn kızlarr 4-5 ay deneyin yiyin mutlaka işe yarıyoooooo çok sevindimm :D

Back