- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
yok artıkk yaaaa![]()
![]()
ciiddiyimmm kızzzzzzz
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok artıkk yaaaa![]()
![]()
ciiddiyimmm kızzzzzzzbilim adamlarıda sapıttı ya artık babana bile güvenmiceksinn
![]()
biz anam babam usülü devam edelim dimi boşver bilim adamlarını![]()
![]()
destinax arkadasım sana ne dıyım bılmıyorum..Allahım gönlünde ne varsa 10 mislini versin sana hatta 100..yıllardır kılo alamayan bir bünyem vardı takı senın bu yazını gorene kadar.46 kılo ıdım suan 59-60 arası gıdıp gelıyorum.bu arada boyum 171cm..
burdan kilo almak için uğraşan arkadaşlara sesleniyorum.öncelikle sabırlı olun ..ben bu dıyete gecen yıl eylul ayında başlamıştım.şimdi haftada bir ya da ıkı kere yiyorım mamayı..zaten amacımda kılo almak değil artık.zaten almayayımda artık
hiç bir kıyafafetim olmuyor.olmayışlarınada çok seviniyorum zaten..kilo almakla çok şey değişti benim için ..artık kendimi daha kadınsı hissediyorumm..
bu mamayı mutlaka deneyın mutlaka..
bu gun mama yiyeli 4 gun oldu bakalim nasil olacak![]()
1 hafta sonra tartıl hemen tartılmaya başlama derim psikolojik olarak etkilenmemen açısındanben hergün tartılırdım ama on gün de bir tartıl canım umarım işe yarar ...
Kızlar selam ben amacıma ulaştımm 53 kiloyum suanda 45-46 dan 53 e çıktım bu mama sayesinde bırakmayın pes etmeyin mutlaka başarıcaksınız![]()
malesef tartim yok artik goz karari ya da bol elbiseleri giyerek anlicam
bi mezurayla da olcerek de anlaya bilirim heralde
tatlım zaten bir iki hafta geçsin kendin hissediceksin farkı tartıya falan gerek yok inanki ben bacaklarımdan anlarım mesela kilo aldığımı bacaklarım kalınlasmaya başladı hemen sende mutlaka farkedersin bişekilde
mesela ben bacaklarimi ince bulurum kalinlasir mi sence
bi de diger sorularima cevap verirsen sevinirim
kalınlaşır tatlım valla benim pantalonlarım bacağımdan kıçımdan geçmiyo hafta sonu gittim kendime yni ve bir beden büyük ciciler aldım...![]()
gule gule giybi de o var demi kilo alirsam kiyafetler nolcak
ne kadar surede aldin kilo yu
bi de ben soguk sutle iciyorum olur mu
bi soru daha kac biskuvi yedin
merhaba kizlar.kac zamandir okuyorum bu topigi sonunda ben de yapicam dedim bu gun 2 gun oldu bebe biskuvisi yiyeli
ben bi sey sorucam sutun ilik olmasi sart mi ben ilik olunca yiyemiyorum da soguk olmaz mi:26:
gule gule giybi de o var demi kilo alirsam kiyafetler nolcak
ne kadar surede aldin kilo yu
bi de ben soguk sutle iciyorum olur mu
bi soru daha kac biskuvi yedin
kalkip kilo alirsam sizi kaybedicem o nasil olacakkıs azoo sen pc başında oturmaktan yemek yiyemiyon ki kuzu
bi kalk şu pc den bak nasıl alıcan kiloları![]()
tatlım ılık olması biraz daha iyi aslında çünkü bisküvi balı ve sütü daha çok emdiğinden dolayı birazda böle kıvamlı oluyo ben ılık olmasının daha çabuk etki ettiğini düşünüyorum ılıkda yedim soğukta çünkü ama yiyemiyorum diyosan biraz daha sabır edip soğuk olarak devam ediceksin.
kalkip kilo alirsam sizi kaybedicem o nasil olacak
evet ilik sutu icemiyorum artik soguk sut iceriz napalim
Kızlar selam ben amacıma ulaştımm 53 kiloyum suanda 45-46 dan 53 e çıktım bu mama sayesinde bırakmayın pes etmeyin mutlaka başarıcaksınız![]()