1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

hayatımızı sırf bebe bisküvisine bağlı olarak devam ettirsek bebek gibi hissetmemiz normal de bebe bisküvisini ek besin olarak tüketiyoruz tabii uzun süre yemekten sıkılınabilir ben kaç yıl oldu yiyorum sevdiğimden heralde sıkılmadım hiç canım bile istiyor bazen

ya kizlar neredeyse 10 gun oldu mama yiyeli gecen gun akrabam geldi niye kilo almiyosun dedi moralim cok fena bozuldu:50::50::50::14:

canım sadece mama ile alamazsın kilo yediğimiz mamalar kan ilaçları omega yağları iştah açıcı şuruplar tozlar falan filan bunlar mucize değiller sadece bunları yyerek kilo almayı beklemeyin.bikere ekmek şart zorlayın biraz mideleri bakın yavaştan alıştığınızı göreceksiniz düzenli yemek yemek şart istemiyom sıkılıyom deyip öğün atlamayın. ben geçen aya kadar bütün yemekleri ekmek arasına koyup yiyordum neden çünkü başka türlü ekmek yemek aklıma bile gelmiyordu. şimdi ise ekmek yemediğim zaman doyduğumu anlamıyorum yani vücudum alıştı artık ekmek yiyebiliyorum :9::9:

ben ekmek yiyorum ama yinede alamıyorum kilo çok yediğim söylenemez ama o kadar az da yemiyorum ama alamıyorum yinede iştahımda yok anca yemek yiyorum öyle extra mama farklı şeyler yiyemiyorum iştahım yok yiyemiyorum yemek yedimi doydum daha başka şeyler yiyemiyorum

ben ekmek yiyorum ama yinede alamıyorum kilo çok yediğim söylenemez ama o kadar az da yemiyorum ama alamıyorum yinede iştahımda yok anca yemek yiyorum öyle extra mama farklı şeyler yiyemiyorum iştahım yok yiyemiyorum yemek yedimi doydum daha başka şeyler yiyemiyorum

canım yiyeceksin ya biraz zorla kendini gerçi sıcaklarda başladı insanın canı hiç bişi istemiyo:14::5:

ya canım istemiyor hamilelikte 12 kilo aldım yedi ayda hepsi gitti gramı kalmadı ya sütde veriyorum ama iştahım açılmıyor ya çok acıkıyorum ama çabucak doyuyorum

kızlar bende bebe bisküvisine başlayalı 13 gün oldu.tartılmadım henüz.zaten 10-20 gün cok az bi süre ekstra yatığımız bişeyin bünyemize nasıl cvp vereceğini anlamamız için en az bi ay istikrarla yaparsak anca o zaman anlarız...ben sizi motive edeyim sizde beni...sabırlı olalım belki de işe yarar.önemli olan istikrar :P

ben 21 yaşındayım 170 boyundayım we kendimi bildim bileli 50 kilodayım bacaklarım we popişkom çok zayıf baldırlarımdan kilo almak istyorum.we göbeğimin çıkmasını istemiyorum.eşit şekilde kilo almam gerek.bu mamayya bugün başlıcam we eşit kilo alabilmem içinde ewde kendimce karın sıkılaştırmak içinde bi kaç eğzersizmi yapsam?kan ilacınada başladım 3 gün önce 2 sabahtır kahwaltı yapamayan ben sağlam kahwaltı yapmaya başladım bu sabah dedim noluyo bana kahwaltı yapıyorum resmen sonrada kan ilacının burda kilo aldırmasına yardımcı olduğunuda duyunca demek oyüzden miş dedim.we şimdi kan ilacı we mama yapcam kendime bu şekilde umarım 55 56 olurum ...

bu bebe bisküvisini dün akşam bende yedim artık bende başlayım dedim ama çok zor yedim oysa eskiden çok severdim bu bisküviyi şimdi evde dolu var hiç yiyesim gelmiyor dün akşamda mama yaptım resmen suyla gönderdim ilaç gibi zor bitirdim hiç sevmedim bana başka bişey varmı ya başka bi yöntem

süpersinnnnn bak ben bunu unutmuştum :D bende böyle kilo aldımmm sabahları kahvaltı etmeyi sevmedigim için deli gibi yiyodum canım sıkılınca ara öğün olarak,geceleri..kesinlikle etkili

ben 21 yaşındayım 170 boyundayım we kendimi bildim bileli 50 kilodayım bacaklarım we popişkom çok zayıf baldırlarımdan kilo almak istyorum.we göbeğimin çıkmasını istemiyorum.eşit şekilde kilo almam gerek.bu mamayya bugün başlıcam we eşit kilo alabilmem içinde ewde kendimce karın sıkılaştırmak içinde bi kaç eğzersizmi yapsam?kan ilacınada başladım 3 gün önce 2 sabahtır kahwaltı yapamayan ben sağlam kahwaltı yapmaya başladım bu sabah dedim noluyo bana kahwaltı yapıyorum resmen sonrada kan ilacının burda kilo aldırmasına yardımcı olduğunuda duyunca demek oyüzden miş dedim.we şimdi kan ilacı we mama yapcam kendime bu şekilde umarım 55 56 olurum ...

Ben de aynıyım. Boy 171 kilo 51. 55 kilo olmak istiyorum. Ama ben bebe bisküvisine başlıyorum birkaç hafta sonra bırakıyorum. Bir süre sonra çok sevsem bile bebe bisküvisini sıkılıp bırakıyorum. :/ Ama bu ara yeniden başladım. İnşallah hepimiz alacağız kiloları. :56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

Kızlar spor yaparak kilo alın ben bebe biskuvısını bı denıyım dedım yiyemedim midem kalktı ben öyle zayıf değilim gerçi ama bir kaç kilo almak istiyorum fitness a gidiyorum geceleri yiyip yatıyorum bakalım hayırlısı:10:

Süte keçi boynuzu pekmezi karıştırıp içmiştim bir ay boyunca hafta da 3-4 gün pasta yedim, iki günde bir makarna ekmekle yedim, yemeklerden çok yedim zorlaya zorlaya, bunları genelde yatmaya yakın yedim yattım sütü düzenli içtim sabah akşam 50 kiloydum geçen sene işte bunları düzenli yedikten sonra bir buçuk ay sonra 64 kilo oldum her gören sen kilo almışın ö*küz gibi olmuşun dediler zaten giydiğim kıyafetlerden anlıyordum ve tartılıyordum arada, şu anda 61 kiloyum.

ben de 45 i geçemiyorum!. vücut direncim artsın diye kilo almaya uğraşıyorum. ama 56 ya çıkmak fazla olabilir ben de 168 im. 49 a çıksam şükredicem Allaha :) deneyelim bakalım

Bebek bisküvüsüne başlayalı 1 hafta oldu. Boyum 1,60 kilom 46,5. 22 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç 50 kilo olamadım,en son 49 u görmüştüm. Gece yemek yiyip yatmak bende işe yarar her zaman, ama ben yemek yemeyi unutanlardanım :), Bu tarif sayesinde yatmadan önce yemek yemek alışkanlık haline gelecek sanırım :). İnşallah işe yarar da 52-53 kg. olurum. Gelişme olursa yazarım...
Ayrıca tarif için teşekkür ederim :)

Evettt, tam 1 ay denedim (1 ay içinde sadece 1 gece yemedim, unutmuşum) ve 1 ay içine 2 kilo almışım. ben yemeğe pek dikkat etmedim ama her gece yatmadan yedim ve hemen yatağa atladım. Valla bana biraz bağımlılık yaptı, çok hoşuma gidiyo, kokusu hele miss gibi :) benim iştahımıda açtı normalde sabah hiç birşey yemek istemem ama bunu yiyip yattığımda sabah kalktığımda karnım guruldar şekilde kalkıyorum :), hala devam ediyorum. Kilo almak isteyenler kesinlikle denesin :)
48,5 kilo olmuşum her ay 2 kilo alısam 3 ayda istediğim kilo olur sanırım :) teşekkürler destinax...

Back