1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

doga8 arkadasım mesaj alamıyormuşsun mesaj panonu açman gerek sanırım yada konu sayından dolayımı bilemedim şurubun adı Pr...ten di anlamışsındır umarım işine yarar 1 hafta boyunca kesitsizi gece yatmadan bi yemek kaşıgı içiliyo uyku yapar yalnız biraz 1 haftadan sonrasında haftada 2 gün daha sonra iştahsızlık çektikçe al derim bana dahiliye doktoru yazdı zaten iştahlıydım deli gibi yiyecek arıyodum bu şurupotan sonrada madem iştah kaybın var fakat yinede bi bu konu da doktora görün midende bi sorunda olabilr bunuda göz önünde bulundur daha olmadı bu şurubu kullan bitkisel bi şurup oldugunu söylemişti eczacı bilgin olsun umarım işine yarar ... :)

cnm banada yazarmısın ilacın adını

Şurubu bugün alayım dedim. Kardeşime söylemiştim. Eczacı o şurubun kaldırıldığını ve toplnadığını söylemiş. Onun yerine s.....tin şurubunu vermiş. Ben zaten verdiği şurubu daha önce kullanmıştım. İştahı açıyor da açıldığı zaman da kalkıp birşeyler yemek gerekiyor :)

Bebek bisküvüsüne başlayalı 1 hafta oldu. Boyum 1,60 kilom 46,5. 22 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç 50 kilo olamadım,en son 49 u görmüştüm. Gece yemek yiyip yatmak bende işe yarar her zaman, ama ben yemek yemeyi unutanlardanım :), Bu tarif sayesinde yatmadan önce yemek yemek alışkanlık haline gelecek sanırım :). İnşallah işe yarar da 52-53 kg. olurum. Gelişme olursa yazarım...
Ayrıca tarif için teşekkür ederim :)

bişe sorcam canım 47 den 55 e nekadar sürede çıktın ben 5 gün oldu galiba baslayalı :9:kilo alamadım ya
ben çok oluyor başlayalı kasımda başlamıştım geçmiş sayfalardada yazmıştım ama kısa bi zamanda aldım ek yediklerimde oldu benim,ondan sonra 15 gün yapamadım sonra ara ara yaptım.şimdi tekrar başladım ama eskisi gibi ek besinler almıyorum fazla onun için şuan az azalıyorum hedefim 60 bakalım, şuan 56 kiloyum

ben çok oluyor başlayalı kasımda başlamıştım geçmiş sayfalardada yazmıştım ama kısa bi zamanda aldım ek yediklerimde oldu benim,ondan sonra 15 gün yapamadım sonra ara ara yaptım.şimdi tekrar başladım ama eskisi gibi ek besinler almıyorum fazla onun için şuan az azalıyorum hedefim 60 bakalım, şuan 56 kiloyum

walla süper nazar değmesin:) ben 2hafta oldu aldığım kiloyuda wermişim bugün nası oldu anlamadım :( ve2 gün önce sabaha kadar yatamadım karın agrısı ve mide bulantısından bana yaramadı bu formül kısacası...:(

walla süper nazar değmesin:) ben 2hafta oldu aldığım kiloyuda wermişim bugün nası oldu anlamadım :( ve2 gün önce sabaha kadar yatamadım karın agrısı ve mide bulantısından bana yaramadı bu formül kısacası...:(

amin canım sağol:)başlarda öyle olması normal sende azar azar başla mideni alışsın sonra çok yaparsın

mrb kızlar bende uzun bi süre olmasa da bu karışımı yapmıştım ve güzel sonuç almıştım şimdi tekrar başlıcam yaşım 21 boyum 165 kilom 46 ve benim ideal kilom 56 bunun için günlük 2000 kalori almam gerekiyo hesapladım ve tekrar bu karışıma başlıyorumm herkez umarım istediği kiloya ulaşır...Sigara tükettiğim için iştah da bazen bozukluk oluyor sigara içmesem eminim alıcam kilo ama bırakamıyorum işte neysee sigarayla kilo almak çok zor bol şanslar bana ve sizlere...:56:

merhaba arkadaşlar eşimin kilo almaya ihtiyacı var boyu 1,80 kilo 69 bir 5 kilo alması lazım en azından şimdilik yazılanları görünce bu karışımı uygulamaya karar verdik veeee eşimi hemen markete yolladım malzemeleri alması için hadi hayırlısı

DestinaX .!.:
tatlım şurubun adı p......... dediğim şekilde kullanırsan aşırı uyku uyumamış olursun güzel uyutuyo çünkü dediğim gibi 1 hafta akşamları iç iştahının açıldığının canının bişeyler istediğini miden sanki boşmuş gibi hissetmeni sağlıcak sende iştahla yemek yiyebileceksin inş. işine yarar bende mutlu olurum ...:)

Selam DestinaX ,

Özel mesaj gönderme hakkım olmadığı için buradan cevap yazıyorum..
Birçok eczaneye sordum. Satışı durduruldu, bizde yok dediler. En son bir yerde buldum. Şu an faranjit ile laranjit oldum. İyne vurduruyorum. Etkileşim yapmaması için iyneler bittikten sonra kullanmaya başlayacağım. Dediğin gibi önce akşamları başlarım almaya. Teşekkürler ilgine.. Haberdar ederim daha sonra durumları..

Şurubu bugün alayım dedim. Kardeşime söylemiştim. Eczacı o şurubun kaldırıldığını ve toplnadığını söylemiş. Onun yerine s.....tin şurubunu vermiş. Ben zaten verdiği şurubu daha önce kullanmıştım. İştahı açıyor da açıldığı zaman da kalkıp birşeyler yemek gerekiyor :)

dediğim şurubun neredeyse eşdeğeridir o aldıgın ilaçta tatlım anladım ne verdiğini aslında bitkisel bi ilaçtır ben bayadırda kullanmıyodum ama işe yaradıgnı gördüm kendimde neyse farketmez önce iştahınızın olması gerekli ki yediklerinizi iştahla yiyin kilo yapsın zorla yenen hiç bi şeyin fayda sağladıgına inanmıyorum ben kolay gelsin inş. herkesin işine yarar...

cnm banada yazarmısın ilacın adını

mesaj atıcam hemen :)

Arkadaşlar konunu en başlarında da tavsiye ettiğim önerdiğim bi kaç takviye besin vardı işte günlük 10 badem 10 fındık vb. gibi bunlar hem fayda sağladıgı gibi uzun sürede benim kilo almamda yardımcı da olmuştu sizlerede önerdim.

Arkadaşlar öncelikle kilo alamamanın sebebleri bazı sağlık sorunlarının neden oldugu hastalıklardan da kaynaklanbilir önce bundan emin olun bi dahiliye doktoruna görünün midenizde yada sindirim s,steminizde olabilen bi hastalıkta iştah kaybı,zayıflama gibi rahatsızlıklara sebeb olabilir.

Bundan emin olduktan sonra, önerdiğim gibi bebe bisküvisi süt karışımı ve takviye besinlerden de tüketebilirsiniz, her zaman dediğim bişey daha çok yağlı,çok kızartma,çok hamur işi kilo yapar yapmasına fakat mide ve sindirim sistemini bozabilir ve oluşan hastalıklar kilo vermenize bile neden olabilir. Dikkatli,bilinçli bi şekilde yaparsak bunu hem sağlıklı hemde vücudun isteklerine cevap vererek beslenelim belki normal kiloya sahip insanlardan daha fazla besin tüketmeliyiz ama öğünlerimizi kaçırmayalım yemeğin üzerinde takviye besinler yiyelim,meyve kuru yemiş gibi ara öğünler de yoğurt vb. gibi bunlarıda eklemek istedim umarım herkes istediği ideal kilosuna kavusur...

destinax arkadasım sana ne dıyım bılmıyorum..Allahım gönlünde ne varsa 10 mislini versin sana hatta 100..:16::9:yıllardır kılo alamayan bir bünyem vardı takı senın bu yazını gorene kadar.46 kılo ıdım suan 59-60 arası gıdıp gelıyorum.bu arada boyum 171cm..

burdan kilo almak için uğraşan arkadaşlara sesleniyorum.öncelikle sabırlı olun ..ben bu dıyete gecen yıl eylul ayında başlamıştım.şimdi haftada bir ya da ıkı kere yiyorım mamayı..zaten amacımda kılo almak değil artık.zaten almayayımda artık:9::9:

hiç bir kıyafafetim olmuyor.olmayışlarınada çok seviniyorum zaten..kilo almakla çok şey değişti benim için ..artık kendimi daha kadınsı hissediyorumm..

bu mamayı mutlaka deneyın mutlaka..

merhaba kizlar.kac zamandir okuyorum bu topigi sonunda ben de yapicam dedim bu gun 2 gun oldu bebe biskuvisi yiyeli:9:
ben bi sey sorucam sutun ilik olmasi sart mi ben ilik olunca yiyemiyorum da soguk olmaz mi:26:

Son düzenleme:
merhaba kizlar.kac zamandir okuyorum bu topigi sonunda ben de yapicam dedim bu gun 2 gun oldu bebe biskuvisi yiyeli:9:
ben bi sey sorucam sutun ilik olmasi sart mi ben ilik olunca yiyemiyorum da soguk olmaz mi:26:
ben hep soğuk yedim canım bişey farketmiyor

dün gazetede gördüm az uyku kilo yapıyormuş yaaa :D

hayatları yalan :D kesin bilim adamlarının araştırmalarına göre...... :D allahımm yaaa hergün bişeyler uyduruyorlar geçende dolgun göğüslere bakmak erkeklerin ömrünü uzatıyor demişlerdi 2 saat kendime gelemedim gülmekten :1::1::1::1::1:

Back