Selam arkadaşlar ya da zayıfdaşlarım :)
Ben de aranıza yeni katıldım. Benim de yaş 34, boy 1.65, kilo 46
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ve yıllardır hep zayıfım. Sanırım içinizde bu durumu en vahim yaşayanınız benimdir. Ah şu çevrenin sürekli "sen yemek yemiyor musun" demesi yok mu ! Ya şu tepkilerine ne demeli, yemek yerken sizi gördüklerinde "aa yemek yiyormuşsun aslında sen ama niye bu kadar zayıfsın yine de?" Nasıl bir sorudur bu Allahaşkına. Yok biz hiçbir şey yemeden yaşayabilen insanlarız siz bilmiyorsunuz! Ben siz şişmanlara bir ara yemek yemediğinizi gördüğümde "aa aslında yemek yemiyorsun, bak ağzın boş duruyor, niye bu kadar şişmansın o zaman ? diyor muyum yada diyebilir miyim? Böyle bir mantık getirecek kadar boş bir beyine mi sahibim sizler gibi !" demek istiyorum da hani bazen ama sürekli kendimi tutuyorum ya helal olsun bana diyorum. Oh be burada söyledim ve rahatladım :))
Ben de bi deneyeyim bi bakalım bu yöntemi. Bu kilo alamama durumu bir çok konuda hayatımdan çaldı çünkü. Kendime çok üzülüyorum :)
2003 senelerinde bir ara şu bol protein, vitamin, karbonhidrat karışımlı toz içeceklerden kullanmıştım. O zaman 3 ayda 5 kilo almıştım. Bu benim için büyük bir başarı idi. Ama sonra iş yoğunluğu, üzüntüler filan derken hepsini geri vermiştim. Daha sonra aynı formülü uygulamadım, çünkü o tozlu içecekler aslında çok da sağlıklı şeyler değiller. İleriki yıllarda başka konularda sağlığa zararları ortaya çıkıyormuş. Ama bu bebe bisküvisi,süt, bal formülü sağlıklı görünüyor. Sonuçta çocuklar da bu şekilde besleniyor.
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Şimdi buradaki arkadaşlarla aynı sorundan dolayı aynı amaç ile hareket etmek bu formülü uygulamamda istikrar getirebilir. Umarım bunu başarırım. Hedefim ilk olarak 50 kiloya ulaşmak. Cidden kilo almanın da zor olduğunu bildiğim için çok yüksek hedefler koymuyorum şu an kendime.
Şu an için ilk işim bebe bisküvilerini ve sütü satın almak :) Görüşmek dileğiyle..