1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

kızlar ben 1 hafta önce okudum yorumlarınızı rastgele buldum..mamaya başlayalı 5. günüm.geçen yaz zar zor 47-48 lere cıkmıstım ama aralık ayında safra kesesinden ameliyat oldum ve kilo verdim.mecburi diyetlerim vardı ektra bişey yiyemedim..su anda belirli şeyleri abartmadan yemem lazım o yüzden bu mama mantıklı ve zararsız geldi..sen son 41çıkmıstım tartıda.bakalım gelişmeleri bende size yazarım...kolay gelsin hepinize :) <3

4-5 ay mi:53:
yani bir ayda 4 kilo alamicakmiyim bana zaten 4 kilo gerekli fazla istemem:50:
bu arada bu gun mama yiyeli 6 gun oldu:32:

4 kg yi düzenli yemende 1 ayda taş çatlasan 1.5 ayda alırsın canımm daha fazla kilo alma ihtiyacı olanlar için 4-5 ay birden de bırakmayın diye 2 ay uzatın diyoruz

Umarım dilediğiniz fiziki kütle artışını yakalarsınız... Bilimsel konuştum haa:D kızlar devamm tempoo:52: :56:

cidden bi yararı oluyo mu yaa benim kardeşim de neredeyse hergün yapıyo bunu ama bilinçli olarak değil yani kilo almak için değil de sevdiği için yapıyo yiyor ama o bal falan koymuyo içine demekki bu yüzden kilo almaya başladı kardeşim demekte fayda var :))

idden bi yararı oluyo mu yaa benim kardeşim de neredeyse hergün yapıyo bunu ama bilinçli olarak değil yani kilo almak için değil de sevdiği için yapıyo yiyor ama o bal falan koymuyo içine demekki bu yüzden kilo almaya başladı kardeşim denemekte fayda var :))

tatlım valla 102 sayfa kullanıcı yorumu fikirleri var ve ben konu sahibi olarak an başından takip edip yardımcı olmaya çalışıyorum bende bu sayede aldım doktor tavsiyesiyle hemde ciidiye almıyodum ve sevdiğim için düzenli periyotlarda yemeye başlayıp kilo almaya başalayıncada buraya yazmak ve faydalı olmak istedim...

bebe bisküvisinden bıkmıştım ben kızlar bi ay filan ara verdim şimdi de nesquik deneyeceğim günde 2 3 kase yesem kilo alırım diye düşünüyorum bakalıım :52:

Back