doga8 arkadasım mesaj alamıyormuşsun mesaj panonu açman gerek sanırım yada konu sayından dolayımı bilemedim şurubun adı Pr...ten di anlamışsındır umarım işine yarar 1 hafta boyunca kesitsizi gece yatmadan bi yemek kaşıgı içiliyo uyku yapar yalnız biraz 1 haftadan sonrasında haftada 2 gün daha sonra iştahsızlık çektikçe al derim bana dahiliye doktoru yazdı zaten iştahlıydım deli gibi yiyecek arıyodum bu şurupotan sonrada madem iştah kaybın var fakat yinede bi bu konu da doktora görün midende bi sorunda olabilr bunuda göz önünde bulundur daha olmadı bu şurubu kullan bitkisel bi şurup oldugunu söylemişti eczacı bilgin olsun umarım işine yarar ... :)
ben çok oluyor başlayalı kasımda başlamıştım geçmiş sayfalardada yazmıştım ama kısa bi zamanda aldım ek yediklerimde oldu benim,ondan sonra 15 gün yapamadım sonra ara ara yaptım.şimdi tekrar başladım ama eskisi gibi ek besinler almıyorum fazla onun için şuan az azalıyorum hedefim 60 bakalım, şuan 56 kiloyumbişe sorcam canım 47 den 55 e nekadar sürede çıktın ben 5 gün oldu galiba baslayalıkilo alamadım ya
ben çok oluyor başlayalı kasımda başlamıştım geçmiş sayfalardada yazmıştım ama kısa bi zamanda aldım ek yediklerimde oldu benim,ondan sonra 15 gün yapamadım sonra ara ara yaptım.şimdi tekrar başladım ama eskisi gibi ek besinler almıyorum fazla onun için şuan az azalıyorum hedefim 60 bakalım, şuan 56 kiloyum
walla süper nazar değmesin:) ben 2hafta oldu aldığım kiloyuda wermişim bugün nası oldu anlamadımve2 gün önce sabaha kadar yatamadım karın agrısı ve mide bulantısından bana yaramadı bu formül kısacası...
DestinaX .!.:tatlım şurubun adı p......... dediğim şekilde kullanırsan aşırı uyku uyumamış olursun güzel uyutuyo çünkü dediğim gibi 1 hafta akşamları iç iştahının açıldığının canının bişeyler istediğini miden sanki boşmuş gibi hissetmeni sağlıcak sende iştahla yemek yiyebileceksin inş. işine yarar bende mutlu olurum ...:)
Şurubu bugün alayım dedim. Kardeşime söylemiştim. Eczacı o şurubun kaldırıldığını ve toplnadığını söylemiş. Onun yerine s.....tin şurubunu vermiş. Ben zaten verdiği şurubu daha önce kullanmıştım. İştahı açıyor da açıldığı zaman da kalkıp birşeyler yemek gerekiyor :)
cnm banada yazarmısın ilacın adını
ben hep soğuk yedim canım bişey farketmiyormerhaba kizlar.kac zamandir okuyorum bu topigi sonunda ben de yapicam dedim bu gun 2 gun oldu bebe biskuvisi yiyeli
ben bi sey sorucam sutun ilik olmasi sart mi ben ilik olunca yiyemiyorum da soguk olmaz mi:26:
ben hep sıcak ılık arası yedim bişeee olmaz dimiiiiiiiiii??ben hep soğuk yedim canım bişey farketmiyor
ben hep sıcak ılık arası yedim bişeee olmaz dimiiiiiiiiii??
bişey olmaaazzzzzz :))
bundan sonra saati gece yarılarına ayarlıcamgece kalkıp içecem ne kadar uyku o kadar kilo :)
dün gazetede gördüm az uyku kilo yapıyormuş yaaa
yok artıkk yaaaahayatları yalankesin bilim adamlarının araştırmalarına göre...... allahımm yaaa hergün bişeyler uyduruyorlar geçende dolgun göğüslere bakmak erkeklerin ömrünü uzatıyor demişlerdi 2 saat kendime gelemedim gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?