1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

evet ben de sıkıldım herkes ayy ne kadar zayıfsın deyip duruyor hepsinin ağzını burnunu kırasım geliyor :41::41: :1:

kızlar müjdeler olsun :)
inanın bugün tartıyi koydum çıktım gözlerimi yumdum..bi baktım kaç gösterse iyi...62 :D
evet arkadaşlar senelerce 56 maximum 57 iken bu akşam tartildim 62 olmuşum..yüzüme hafif etkisi var malum boy 175 yani zayıf göstermem hala normal.. Iki haftalık sonuç gerçekten mükemmel yaa..

15 mart perşembe günü akşamı tartilmistim 62 geliyordum..bugün perşembeyi yani ayın 22'sini bitirdik 23'u cumaya girdik..aslında ben vadiden sonra tartilacaktim unuttum..eh artık cuma akşamı yani bugün tartilirim sizlere yazarım..geçen hafta 62'di..bakalım tam haftasında yani bugün kaç gösterecek..akşam benden haber bekleyin arkadaşlar takipte kalın

kızlarrr ben en son bi hafta önce tartılmıştm 47ydim az önce tartıldm 47,7 olmusum hemen haberini veriyim dedmmm:52:
artk ne kdr zayıfsın yaa diyen sayısı ciddi anlamda azaldı:)) annem kardeşm fln da toplarlandın hiç bırakma devam et diolar tamamen psikolojk bu durum kızlar moralimizi bozmadan aynen devam edelimmm:52: yalnız bende alışkanlık yaptı bu bisküviler her gece yatmadan önce cnm istio sanki:1:

15 mart perşembe günü akşamı tartilmistim 62 geliyordum..bugün perşembeyi yani ayın 22'sini bitirdik 23'u cumaya girdik..aslında ben vadiden sonra tartilacaktim unuttum..eh artık cuma akşamı yani bugün tartilirim sizlere yazarım..geçen hafta 62'di..bakalım tam haftasında yani bugün kaç gösterecek..akşam benden haber bekleyin arkadaşlar takipte kalın

arkadaşlar geç bıraktığım için sizlerden gerçekten özür diliyorum..ama müjdeli haberlede sizlere kendimi affettirecegimi düşünüyorum..ve şok..tartildim hemde hemen yemek arkasinda falan değil..sabah 9 gibi kahvaltı yaptım..saat 12 buçuka doğru tartildim yani sabahki yediklerim muhtemelen erimiştir yani vücut sindirmiş olabilir..ki bide hızlı metabolizma olunca :)
ha ona rağmen nasıl mi durum... 64 kiloyum..evet gerçekten 64'um

Bende başlayalı 1 ay oluyor kızlar .
4 kilo aldım 2 kilo tekrar verdm :ssz: Ara vermeden yapmama rağmen . ama pes etmicem devaaaaaam :52:

arkadaşlar geç bıraktığım için sizlerden gerçekten özür diliyorum..ama müjdeli haberlede sizlere kendimi affettirecegimi düşünüyorum..ve şok..tartildim hemde hemen yemek arkasinda falan değil..sabah 9 gibi kahvaltı yaptım..saat 12 buçuka doğru tartildim yani sabahki yediklerim muhtemelen erimiştir yani vücut sindirmiş olabilir..ki bide hızlı metabolizma olunca :)

süpermiş ya kilocukların hayırlı olsun hadi bakalım :) bende dün başladım mamaya :)

tebrik ederimm :46::46: çok sevindim :))

Çok tebriklerr :16:
Ama yıllardır kilo alma çabası olan biri olarak iki şey söyleyeyim. Doğru kilo sabah aç karnına tartıldığında çıkandır. Birşeyler yedikten sonra sen eridiğini düşünsen de az da olsa etkiler. Veya hep aynı saatte aynı öğünden sonra tartılman gerekir. Diğeri de, yanlış hatırlamıyorsam boyun 175 di, şu anki kilon çok iyi boyuna göre. Artık vücudun istediğin şekilde değilse bile kilo almaktansa sporla birşeyler yapmaya çalışman daha doğru geliyor. Bu arada, tamamen kendimden düşünerek söylüyorum, boyum 174 ve en çok 60 bana yeter de artar diye düşünüyorum:34: Hedefim o kadar bile değil 57 de duracağım.

Kızlar bende bebe bisküvsi yiyiorum her gün yatmadan once ama faydası oldu mu bilmiorum .. Bide kilo alınca göbeğe gitmesini istemiyorum .)

Kızlar konu sahibi olarak uzun süredir ilgilenemdim konuyla ben bi ara yine kilo verdim yazmıştım da aynı yöntemle toparlamaya başladım yine benim formül belli sabit işe yarayan tek şey oldu bugüne kadar hala daha öneri ve tavsiyelerim geçerlidir. :71:

Son düzenleme:
bebe bisküvisini kilo almaya çalışan herkes denemeli mükemmel.garanti kilo aldırıyor :))

inş. işinize yarar yeni katılan arkadaşlar, sakın umutsuz olmayın ve lütfen aceleci davranmayı o bile insana kilo verdiriyor :)) rahat olun sadece düzenli ve zamnında yapın bekleyin Allah umutlarınızı boşa çıkarmasın herkes dilediği gibi olur inş. dua edin yeter :)

kızlaaaaaaaaar kilo aldım galiba hissediyorum göbiş yaptım :) hergün aynaya bakmam dün baktım ya bana bi güzellik gelmiş yanaklar dolmuş falan:) çok mutluyum ya tartılmadım ama eşimde dedi kilo almışsın diye :)))))) daha önceleri kollarımdaki ellwrimdeki damarlar görünüyodu kabarık kabarık dyryodu görünmüyolar artık ya inanamıyorum allahıma şükürler olsun mamayıda yazanlardan allah razı olsun...

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaar:52: kilo aldım galiba hissediyorum göbiş yaptım :) hergün aynaya bakmam dün baktım ya bana bi güzellik gelmiş yanaklar dolmuş falan:) çok mutluyum ya tartılmadım ama eşimde dedi kilo almışsın diye :)))))) daha önceleri kollarımdaki ellwrimdeki damarlar görünüyodu kabarık kabarık dyryodu görünmüyolar artık ya inanamıyorum allahıma şükürler olsun mamayıda yazanlardan allah razı olsun...45 dim önceden boyum 160 falan daha tartılmadım eşimin baskül almasını bekliyom ama 1,2 kilo aldım galiba arkadaşlar mutlaka deneyin derim ben mamayıda çok yemiyorum aslında kasenin dibinde biraz kalıyo midem almıyo ama bundan sonra tam yapacam daha çok kiloooo...daha çok kilo....hahahahahahahahh:52: tey tey tey çiki çiki aheeeey aheey:1:

Back