Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar müjdeler olsun :)
inanın bugün tartıyi koydum çıktım gözlerimi yumdum..bi baktım kaç gösterse iyi...62
evet arkadaşlar senelerce 56 maximum 57 iken bu akşam tartildim 62 olmuşum..yüzüme hafif etkisi var malum boy 175 yani zayıf göstermem hala normal.. Iki haftalık sonuç gerçekten mükemmel yaa..
15 mart perşembe günü akşamı tartilmistim 62 geliyordum..bugün perşembeyi yani ayın 22'sini bitirdik 23'u cumaya girdik..aslında ben vadiden sonra tartilacaktim unuttum..eh artık cuma akşamı yani bugün tartilirim sizlere yazarım..geçen hafta 62'di..bakalım tam haftasında yani bugün kaç gösterecek..akşam benden haber bekleyin arkadaşlar takipte kalın
haa bu arada ben yiyip yiyip kilo alamayanlardandım 21 yaşıma kadarda (bu seneye kadar yanii) :)) 45 kg yi aşamayanlardandım ... Bilginize![]()
arkadaşlar geç bıraktığım için sizlerden gerçekten özür diliyorum..ama müjdeli haberlede sizlere kendimi affettirecegimi düşünüyorum..ve şok..tartildim hemde hemen yemek arkasinda falan değil..sabah 9 gibi kahvaltı yaptım..saat 12 buçuka doğru tartildim yani sabahki yediklerim muhtemelen erimiştir yani vücut sindirmiş olabilir..ki bide hızlı metabolizma olunca :)
ha ona rağmen nasıl mi durum... 64 kiloyum..evet gerçekten 64'um
arkadaşlar geç bıraktığım için sizlerden gerçekten özür diliyorum..ama müjdeli haberlede sizlere kendimi affettirecegimi düşünüyorum..ve şok..tartildim hemde hemen yemek arkasinda falan değil..sabah 9 gibi kahvaltı yaptım..saat 12 buçuka doğru tartildim yani sabahki yediklerim muhtemelen erimiştir yani vücut sindirmiş olabilir..ki bide hızlı metabolizma olunca :)
kalorisepeti sitenin adı bak bi benim hoşuma gitti :)
bende cok sevdim orayı ya gerçi ulaşamıorm olmam gereken kaloriye ama teşvik edıyo baya :)
bebe bisküvisini kilo almaya çalışan herkes denemeli mükemmel.garanti kilo aldırıyor :))