Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada o söylenen suruptan bende içiorm ama her gün deil mesela 2-3 gün içiorm sonra 2-3 gün içmiorm vucut surup etkisine direnç kazanmıo..tekrar ilk içiliomus gibi etki edioooo
ben de içiyorum o şuruptan ben de öyle mi yapsam acabaa
ooo iyiymiş ben de yarın içmiyorum o zaman. bunu söylediğin iyi oldu sağol :))
46 kiloyum canım 52-53 olmak istiyorum.boyum da 163
demekki seninde hedefin 5-6kilo canım bana bu seklde alınmıcak gibi görünmedi ve çok mantıklı gelio bu biskuvi yöntemi..ama ilk akşam yerken sütle yemiştm tabağa kırıpta sonra midemi bulandırdı öyle yemek:) bende büyük bi kaseyi dolduruom yaklaşık 15-20 tanesini sonra büyük bardak sütümle bi biskuviden alıorm bi sütten içiorm..daha yenilebilir oluo..sonucta nasıl yediğimiz deil neyi ne kdr ne zman yediğimiz önemlidir dimi:103:
evet tabi doğru o farketmez :) benim çok hoşuma gitti günde 2-3 kez yiyorum öyle mama gibialıcam kiloları kararlıyım
![]()
işte böyleeeeeee![]()
dimi yaa
bu arada bir site buldum kalori sayımı falan yapıyosun günlük.ben çok sevdim yani ona bakınca kalorim tamamlanmamış daha yiyim falan diyorum.burdan belki yasaktır söylemek.isterden özel msj atıyım
kalorisepeti sitenin adı bak bi benim hoşuma gitti :)
benm günlk kalori ihtiyacm 2100müşş
incelemeye devam ediorm cnm çok saol güzel bi siteye benzio
Kızlar bende 8 gün önce basladım bebe bisküvisine .. HJergün bir bardak süte iki tatlı kaşıgı bal koyuyorum ve yirmi tanede bebe bisküvisi koyup yiyorum .. Günlk olarak ta sabah okula giderken ballı süt yanına poğaça okulda bisküvi eve gelince yemek uyku sonra uykudan uyanında aksam yedi gibi tekrar yemek gece de bebe bisküvisini iyiyp yatıyorum .. ama henüz ir değişim olmadı .. biliyorum daha erken ama işe yarar mı ?