1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Bu güzel bilgiyi paylaşan arkadaşım teşekkürler :) işime yarayacak gibi geliyor. İştahtan yana bende de problem yok fakat kilo zor alıyorum..Gerçi şu an iyi durumdayım ama 4-5 kilo daha istiyorum... Geçen sene 42 kiloydum, sonra çalışma hayatıyla beraber gelen sabah kajvaltısı,öğle yemekleri,arada atıştırdığım ıvır zıvırlarla beraber 7 kilo almıştım. Çok şükür kilolar gitmedi şu anda 48-49 kilolardayım. Ama 4-5 kilo daha alsam ::))) deneyeceğim bunu..:13:

kızlar bnde 15 gündür yatarken bu sütlü pekmezli ballı tahinli büsküvili mamayı yiyorum 47 kilodan 50 kiloya çıktım valla çok mutluyum ,,gündüzleride yemem çok değil ama ceviz badem kuru üzüm gibi vb şeyler yiyorum ..umarım bu kilolar hep kalır sonra gitmez..

hadi inş :) zaten diyetisyen koluma bi alet taktı 3 gün durcak bu dedi o vucudumun bşeylerini ölcüomus yediklerimin falan nasıl etki ettiğini uyku saatlerimi falan.. Zaten bu diyetisyen ben farklı yöntem uyguluorum diger diyetisynler gibi sıkıcı olmicak dietin dedi :D cok sewindim cünkü bende böyle bişey arıyordum.. Salı günü bakalım nolcak 1 gün kaldııı sabırsızlanıoruumm:9:

ne yaptın canım kilo aldınmı :)

ne yaptın canım kilo aldınmı :)

tartılmadım cnm daha sürpriz olsun istiorum ama aldım gibime gelio cünkü acayip fazla yiorum midem agrıo zaten şişti :)) sabah menemen peynir reçel ekmek çay salatalık falan yedim arada cikolatada yedim öglen kocaman karısık pizza yedim sonra dondurmalı kazandibi yedim aksam yemegi olarakda yesil fasulye yogurt ekmek yicem sonrada meywe daha ne yapıyım :))

Ben bir haftada 3 kilo aldım. 44 kiloydum, 47 oldum. Önümüzdeki haftanın sonunda istediğim kiloya kavuşacağım. :49:

Son düzenleme:
geçen yaz 54 kiloydum ama hemen göbek belirginleşiyor diye ve sinir oluyordum.bende bu durumdan hoşnut kalmayaınca biraz yemeyi içmeyi kestim ve 50 kiloya düştüm .1 senedir kilom 50 idi.şimdi ramazanında etkisiyle 47 ye düştüm.yüzüm iyice ufaldı.biraz kilo almam lazım ama istiyorum ki aldığım kilo vücudumun her yerine dağılsın.bu konuda fikrin varmı konu sahibi arkadaşım ?:26:

Yemek sonrası spor yap tatlım. O kiloyu tüm vücuduna eşit dağıtır. Kilo alacağım diye hant:55:al hantal oturma. Hareketli olmazsan aldığın kilo göbek ve basen bölgene birikir haliyle.

Benim boyum 1,72 kilom 45 18 yaşındayım kızlar çok rahatsız oluyorum herkes çok zayıfsın kilo al diyor alamıyorum bebe bisküvisini sürekli yerim sütü çok içerim şimdilerde ballı süt içmeye başladım her yolu denedim alamıyorum. Doktora gittim tahlil yaptı vitamin falan verdi işe yaramadı o da pes etti boşver bünyen zayıf demekki dedi. Ne yapıcam kızlar yardım edin lütfen 45 ne ya öffff :((((((

Bu yazıyı yazalı 3 hafta olmuş ve ben 50 kilo oldum nihahaha :21:

hmm anladm cnm :)) peki tatlıyla aran nasıl? her gün tatlı tüketsek sorun olur mu acaba? Gün icinde ne kadar tüketiyim tatlıyı? Bide dısardan falan yemek? Ben dediğim gibi 11-12 gibi kahwaltı aksam 5 gibi falan yiorum birde. aksam 9-10 gibide ekmek arası tost falan erken kalkmadıgım icin kahwaltıyı telafi etsin diye. Bazen gün icinde tatlı falanda tüketiorum. Gecede su mamayı mı yapsam ? Birde gün icinde cok tatlı tüketip mamayı yersek zararı olur mu? Bi akıl wer lütfen ya cok zor durumdayım walla yediklerim nasıl sence :26:

Yemek öğünlerin çok az canım. Ben;
1-)sabah 6 da kahvaltı
2-)okulda bişeyler
3-)1 de eve gelince tekrar kahvaltı
4-)akşam üstü bebek bisküvisi
5-)7 de akşam yemeği
6-)11 gibi yatmadan önce ekmek arası bişeyler
7-)yatarken de tekrar bebek bisküvisi yiyorum.
Başka türlü kilo alamazsınn.

Yemek öğünlerin çok az canım. Ben;
1-)sabah 6 da kahvaltı
2-)okulda bişeyler
3-)1 de eve gelince tekrar kahvaltı
4-)akşam üstü bebek bisküvisi
5-)7 de akşam yemeği
6-)11 gibi yatmadan önce ekmek arası bişeyler
7-)yatarken de tekrar bebek bisküvisi yiyorum.
Başka türlü kilo alamazsınn.
Haklısın bende farkına wardım diyetisyenle götürüorum artık işi :) 3 ana 3 de ara ögün yiorum 1 haftadır

Merhabalar benimde çok fazla kilo problemim var 3 ay önce istem dışı kilo kaybettim bir kalp rahatsızlığı yüzünden o günden beri kilo almam imkansızmış gibi gelmeye başlamıştı yeni yeni düzeliyorum kilom çok düşük bu yöntemi kesinlikle denicem hatta gerekli olan her şeyi aldım bile :) yorumları okuyunca daha da heveslendim umarım bende sizin kadar istikrarlı olabirim :)

merhabalar arkadaşlar..bugün saat itibariyle 29 şubata girmiş bulunuyoruz.
Tarih 29 şubat 2012 çarşamba
boy 175
kilo 56-57
hedeflenen kilo 65
mamaya başladıktan sonraki ilk tartilma zamanı 15 mart 2012 perşembe
................................
Evet arkadaşlar sırada gelelim neler yapmayi dusundugume..
Sabah öğle akşam yemeği tamam..ekstra olarak gece yatmadan önce yiyip arkasından mamayi yemeyi düşünüyorum..gün içinde ne yapacağım peki..herkes tabi gün içinde istediği zaman yemek yiyemez..şöyle birşeyde var mesela diyorum iki dilim ekmek verir 200 kalori bi avuç fındık veya fıstık veya kuru bademde 200kalori diyelim..hangisi mantıklı.tabiki ikinci dediklerim yani çerezler..ha bildiğim snickers çikolata var 400kusur kalori..yani bi çikolata ile gün içinde ekstra yüksek kalori kazanıyorsunuz..ayrıca ne yapmayı düşünüyorum tabiki bir kase yoğurt..hiç aksatmayacagim..
Insallah dediğim tarihte 15martta yeni kiloyla karşılaşırım..niçin öyle diyorum çünkü bende 2 veya 3 sene aynı kilodayim :)
kan idrar tahlili herşeyi yaptırdım tek sorun iştahsizlikmis benden kaynaklanıyomuş yani..DESTINAX'ta zannediyorum bu şekildeydi neyse arkadaşlar şimdiden topikin sahibine teşekkür ediyorum..insallah devamı 15martta :)

Son düzenleme:
Kızlar bunu yapmayı düşünüyorum ama mama gibi yapmasam olmazmı çok midemi bulandırdı :( :( Yani bisküviyi yesem sonra ballı süt içsem ?? Saçma mı olur :26:

Kızlar bunu yapmayı düşünüyorum ama mama gibi yapmasam olmazmı çok midemi bulandırdı :( :( Yani bisküviyi yesem sonra ballı süt içsem ?? Saçma mı olur :26:

Yok saçma değil :) ben de mama halinde yiyemiyorum, bisküvileri süte batırıp yiyorum. Böyle daha kolay oluyor bisküvileri kuru yemeye çalışmaktansa. Uzun süredir üşeniyordum geceleri bunu yapmaya, ama baya etkili oluyordu yine başlayacağım.:56:

Yok saçma değil :) ben de mama halinde yiyemiyorum, bisküvileri süte batırıp yiyorum. Böyle daha kolay oluyor bisküvileri kuru yemeye çalışmaktansa. Uzun süredir üşeniyordum geceleri bunu yapmaya, ama baya etkili oluyordu yine başlayacağım.:56:

peki yararı oldu mu canım sende ? :)

mama gibi yapmanız şart deil ben daha sıvı yapıp içiyorum çok kolay oluyor böyle deneyin ben 1.5 ay önce falan başladım 43 kiloydum şuan 51 kiloyom müthiş bişey herkese tavsiye ediyorum..

mama gibi yapmanız şart deil ben daha sıvı yapıp içiyorum çok kolay oluyor böyle deneyin ben 1.5 ay önce falan başladım 43 kiloydum şuan 51 kiloyom müthiş bişey herkese tavsiye ediyorum..

sedosh arkadasım neler neler yaptın sen.ben 29 şubatta basladım süt bal yaklasık 25-30 civarı cici bebe atıyorum..ha bugun veya yarın bıldırcın yumurtasıu ile muzda eklemeyi dusunuyorumda henuz tartılmadım 15 marta kadarda tartılmayacagım zaten :)
ha evden su ana kadar kilo almıssın gibisinden bi gorus almadım..ama iştahımı sorarsanız gercekten acıldı surekli bi yeme gereksinimi duyuyorum..siz nasıl yaptınız

Back