peki yararı oldu mu canım sende ? :)
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettimve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
merhabalar arkadaşlar..bugün saat itibariyle 29 şubata girmiş bulunuyoruz.
Tarih 29 şubat 2012 çarşamba
boy 175
kilo 56-57
hedeflenen kilo 65
mamaya başladıktan sonraki ilk tartilma zamanı 15 mart 2012 perşembe
................................
Evet arkadaşlar sırada gelelim neler yapmayi dusundugume..
Sabah öğle akşam yemeği tamam..ekstra olarak gece yatmadan önce yiyip arkasından mamayi yemeyi düşünüyorum..gün içinde ne yapacağım peki..herkes tabi gün içinde istediği zaman yemek yiyemez..şöyle birşeyde var mesela diyorum iki dilim ekmek verir 200 kalori bi avuç fındık veya fıstık veya kuru bademde 200kalori diyelim..hangisi mantıklı.tabiki ikinci dediklerim yani çerezler..ha bildiğim snickers çikolata var 400kusur kalori..yani bi çikolata ile gün içinde ekstra yüksek kalori kazanıyorsunuz..ayrıca ne yapmayı düşünüyorum tabiki bir kase yoğurt..hiç aksatmayacagim..
Insallah dediğim tarihte 15martta yeni kiloyla karşılaşırım..niçin öyle diyorum çünkü bende 2 veya 3 sene aynı kilodayim :)
kan idrar tahlili herşeyi yaptırdım tek sorun iştahsizlikmis benden kaynaklanıyomuş yani..DESTINAX'ta zannediyorum bu şekildeydi neyse arkadaşlar şimdiden topikin sahibine teşekkür ediyorum..insallah devamı 15martta :)
arkadaşlar şu an 13 martta bulunuyoruz yani günlerden salı..mamamı yedim şimdide muzumu yiyip yatcam :)
inşallah perşembe günü tartılacağım.dediğim gibi 56-57 arası değişirdim..inşallah perşembe günü tartılıp buraya yazacağım.iştahımın acıldıgının farkına vardım arkadaslar bunu soylıyım..oyle asırı kilo alımı olmusmudur zannetmiyorum ama tam 2 hafta oluyo perşembe günü..inşallah gorecegiz bakalımda sanki bende kendimde bi agırlık hissediyo gibiyim yaa :))
hadi perşembe gunu yazarım kılzar..ha takipte olun..moralinizi her zaman yuksek tutun..
kızlar müjdeler olsun :)
inanın bugün tartıyi koydum çıktım gözlerimi yumdum..bi baktım kaç gösterse iyi...62
evet arkadaşlar senelerce 56 maximum 57 iken bu akşam tartildim 62 olmuşum..yüzüme hafif etkisi var malum boy 175 yani zayıf göstermem hala normal.. Iki haftalık sonuç gerçekten mükemmel yaa..
evt cnm ben de o şurubu diyorum. gerçekten baya iştah açıyor ve yediklerini kolay yaktırmıyor.
bende o şurubu içmeyi bıraktığım zaman formum düşüyor. iştahım gidiyor.
fakat kullandığım süreçte yediklerimi yağ yaptı ,geri vermedim kiloları. sadece iştahım gidiyor ama ona da mama ile destek vermek istiyorum. ama şurubun bana çok yararı oldu.seviyorum onu
tebrik ederim canım çok sevindimdarısı bizim başımıza inşallah :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?