1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

peki yararı oldu mu canım sende ? :)

yararı oldu, ama düzenli olarak her gece yemek lazım. Onu da ancak 1,5 ay boyunca yapabildim. En hızlı kilo alışım olmuştur herhalde. Tabii gün içinde de düzgün yiyordum. Sonrasında ise, sıkıldım/hastalandım/moral bozukluğu yaşadım ya da hepsi birden ve bir daha düzenli yapamadım. Artık ara sıra yapıyorum, kilo kaybetmemek için. Ama buradaki yorumları okuyunca yeniden motive oldum Kısmetse bu akşam yeniden başlayacağım...

bi başlayabilsem etkili olacagı kesin ama derslerden vs vakit bulamadım bi de üşeniyorum galiba ama evet şu yazıları okuyunca tekrar baslamaya karar verdim 46 kiloyum hedef 55:

2 hafta kullandım bir kutu hero babay bitirdim birz toparlandm ama..gastrit oldum resmen gazman gibi hissediyorum bağırsaklarım bozuldu laktozdan sütten olsa gerek hala geçmedi bıraktım zatn

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
1 kiloluk hero baby aldm az önceeee 2 kutuda süüttt:))))
tam gaz devammmmmmmm

18 şubattan beri uyguluyorum.
fark var ama kalıcı kılmak da lazım, spor lazım vs...
yalnız bazı dostlar 1 ayda 4 kilo alınırsa; 4 ayda 16 kilo alınır gibi oran-orantı kurabiliyorlar.
ve fakat bu matematik vücudun matematiğine uymuyor malesef. böyle bir hesap yok. net.
sağlıcakla..

Ben dün fitness a başladım. buna da mı başlasam abaca? birkaç gün deneyip bırakmıştım daha önce. bizim dolapta da süt dayanmıyor. gece içmek için bi açıyorum dolabı kocaman süt bitmiş! başlayayım ben...

bende deniyecegim tavsiyen icin saol

arkadaşlar şu an 13 martta bulunuyoruz yani günlerden salı..mamamı yedim şimdide muzumu yiyip yatcam :)
inşallah perşembe günü tartılacağım.dediğim gibi 56-57 arası değişirdim..inşallah perşembe günü tartılıp buraya yazacağım.iştahımın acıldıgının farkına vardım arkadaslar bunu soylıyım..oyle asırı kilo alımı olmusmudur zannetmiyorum ama tam 2 hafta oluyo perşembe günü..inşallah gorecegiz bakalımda sanki bende kendimde bi agırlık hissediyo gibiyim yaa :))
hadi perşembe gunu yazarım kılzar..ha takipte olun..moralinizi her zaman yuksek tutun..

hadi bakalım alırsın inşallah :))

ben bunu 1 ay düzenli yapmıştım ama sadece 1kilo alabildim inşallah sende işe yarar

ben yapıyorum bugün tartıldım 700 gr almışım.bebe bisküvisi yiyorum gece bir de iştah açıcı şurup içiyorum ve 700 gr aldım inanamıyorum çokk mutluyum

evet kızlar bugün iki haftalık düzenli kullanımim sonuna vardık.şimdi yatıyorum.insallah akşamleyin tartilaçagim takip eden arkadaşlar bilir bilmeyenler için tekrardan söylüyorum 29 şubatta başladım 56-57 arasıydim..iki haftada ne kadar aldığımızi göreceğiz bakalım.pek birşey değişmemiş olabilir ama yine söylüyorum iştahımın açıldığının farkına vardım kızlar.hadi akşam görüşürüz..

kızlar müjdeler olsun :)
inanın bugün tartıyi koydum çıktım gözlerimi yumdum..bi baktım kaç gösterse iyi...62
evet arkadaşlar senelerce 56 maximum 57 iken bu akşam tartildim 62 olmuşum..yüzüme hafif etkisi var malum boy 175 yani zayıf göstermem hala normal.. Iki haftalık sonuç gerçekten mükemmel yaa..

tebrik ederim canım çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah :26::26::26::26:

Özelden banada atablr misiniz şurubun adını ? bide reçetesiz alınıyor mu ?

tebrik ederim canım çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah :26::26::26::26:

insallah yaa..yine yazarım ben buraya..mamaya devam edeceğim hiç değilse bi 70'e kadar çıksam iyi olacakta..yine herakşam devam edeceğim insallah daha da faydasını görürüm..darısı sizlerinde başına..

kızlar bende 2 haftadır her akşam yiorm bu bunlardan hero baby aldm bende çok da lezzetli gelio bu akşam aç karnına + boşaltım işlmelerini yaparak:) tartıldm 45ten 47ye çıkmısım
1,200 kglik olandan almıstm kutudakilerden bitmiş yine aldmm aynen devam kızlaaaarrrr
fiziğimden memnunum aslında boyum 170 benm 50-52 kilo olmam lazm o zamn çok ideal olurm die düşünüorm..hattaaa 2 gün önce resm çekilmiştm onu da ekliym
zayıflık güzel sey aslındaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…