hadi inş :) zaten diyetisyen koluma bi alet taktı 3 gün durcak bu dedi o vucudumun bşeylerini ölcüomus yediklerimin falan nasıl etki ettiğini uyku saatlerimi falan.. Zaten bu diyetisyen ben farklı yöntem uyguluorum diger diyetisynler gibi sıkıcı olmicak dietin dedicok sewindim cünkü bende böyle bişey arıyordum.. Salı günü bakalım nolcak 1 gün kaldııı sabırsızlanıoruumm
ne yaptın canım kilo aldınmı :)
Ben bir haftada 3 kilo aldım. 44 kiloydum, 47 oldum. Önümüzdeki haftanın sonunda istediğim kiloya kavuşacağım.
ya off nerdeyse iki hafta aralıksız yedim bi gram bile değişmiyoo moralim bozuldu yemiyorum iki gündür hiçbi şey fayda etmiycek mi bana yaa
geçen yaz 54 kiloydum ama hemen göbek belirginleşiyor diye ve sinir oluyordum.bende bu durumdan hoşnut kalmayaınca biraz yemeyi içmeyi kestim ve 50 kiloya düştüm .1 senedir kilom 50 idi.şimdi ramazanında etkisiyle 47 ye düştüm.yüzüm iyice ufaldı.biraz kilo almam lazım ama istiyorum ki aldığım kilo vücudumun her yerine dağılsın.bu konuda fikrin varmı konu sahibi arkadaşım ?:26:
Benim boyum 1,72 kilom 45 18 yaşındayım kızlar çok rahatsız oluyorum herkes çok zayıfsın kilo al diyor alamıyorum bebe bisküvisini sürekli yerim sütü çok içerim şimdilerde ballı süt içmeye başladım her yolu denedim alamıyorum. Doktora gittim tahlil yaptı vitamin falan verdi işe yaramadı o da pes etti boşver bünyen zayıf demekki dedi. Ne yapıcam kızlar yardım edin lütfen 45 ne ya öffff(((((
hmm anladm cnm :)) peki tatlıyla aran nasıl? her gün tatlı tüketsek sorun olur mu acaba? Gün icinde ne kadar tüketiyim tatlıyı? Bide dısardan falan yemek? Ben dediğim gibi 11-12 gibi kahwaltı aksam 5 gibi falan yiorum birde. aksam 9-10 gibide ekmek arası tost falan erken kalkmadıgım icin kahwaltıyı telafi etsin diye. Bazen gün icinde tatlı falanda tüketiorum. Gecede su mamayı mı yapsam ? Birde gün icinde cok tatlı tüketip mamayı yersek zararı olur mu? Bi akıl wer lütfen ya cok zor durumdayım walla yediklerim nasıl sence :26:
Haklısın bende farkına wardım diyetisyenle götürüorum artık işi :) 3 ana 3 de ara ögün yiorum 1 haftadırYemek öğünlerin çok az canım. Ben;
1-)sabah 6 da kahvaltı
2-)okulda bişeyler
3-)1 de eve gelince tekrar kahvaltı
4-)akşam üstü bebek bisküvisi
5-)7 de akşam yemeği
6-)11 gibi yatmadan önce ekmek arası bişeyler
7-)yatarken de tekrar bebek bisküvisi yiyorum.
Başka türlü kilo alamazsınn.
Haklısın bende farkına wardım diyetisyenle götürüorum artık işi :) 3 ana 3 de ara ögün yiorum 1 haftadır
Mümkün olduğunca yemeye bak. Ama kilo alıcam diye de kusmaya getirme işi.
Kızlar bunu yapmayı düşünüyorum ama mama gibi yapmasam olmazmı çok midemi bulandırdıYani bisküviyi yesem sonra ballı süt içsem ?? Saçma mı olur :26:
Yok saçma değil :) ben de mama halinde yiyemiyorum, bisküvileri süte batırıp yiyorum. Böyle daha kolay oluyor bisküvileri kuru yemeye çalışmaktansa. Uzun süredir üşeniyordum geceleri bunu yapmaya, ama baya etkili oluyordu yine başlayacağım.
mama gibi yapmanız şart deil ben daha sıvı yapıp içiyorum çok kolay oluyor böyle deneyin ben 1.5 ay önce falan başladım 43 kiloydum şuan 51 kiloyom müthiş bişey herkese tavsiye ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?