- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen 50 kilosun daha ne istiyorsun ne güzel... keşke 50 olabilsem yiyorum alamıyorum sonra yiyesim gelmiyor![]()
ay cnm merhaba öncelikle...
bu şurubun adını özelden bana da yazabilir misin? artık insanlarından yorumlarından çok sıkıldım çünkü![]()
Zorla zorla yiyeceksin bir süre sonra alışırsın. Ben de bazen istemiyordum uykum geliyordu ama yine de yemeden uyumuyordum. Annem dün sen toparladın biraz işe yarıyor dedi. Mutluyum sen de düzenli olarak ye. Pekmezle, balla karıştır. :)
Deniyorum canım az önce canım sucuk ekmek çekti afiyetle yedim... sonrasında bıldırcın yumurtası içtim ( duyduğuma göre kalori yapıyormuş ) şimdi de bebe bisküvimi yedim ve yatmaya hazırım :))
arkadaşlar bu bebe büskivisini bende yaptım ve 25 günde 5 kilo aldım bunun yanında yediklerimden biraz daha yedim şimdi 49 kiloyum ve harika gidiyor 55 kadar devam denemelisiniz mutlaka işe yarıyor...
Kızlra birde gündüzleri yemek yemeniz nasıl sizlerin,,benim iştah yok birde çocukta olunca hiç iştahım olmuyor yorgunluktan falan iyice zayıflıyorum yanii...gündüzleri ayrıca bişeyler yapıyormusunuz yoksa her zamanki gibi yiyebildiğiniz kadar mı yiyorsunuz..
25 günde 5 kilo ciddi bi kilo yani..nasıl aldın kiloyu peki vücudunda orantılımı benim hemen göbeğim çıkıo kilo almaya başlayınca.bende yapıyorum bu bebe bisküvisini 10 gündür henüz tartılmadım ama göbeğim çıktı sanki biraz.egzersiz yapmaya başladım bugün belki faydası olur kilonun orantılı dağılımına.kilo alalım derken çirkin bi görüntüye kavuşmayalım:))
kızlar 9 gün oldu bnm daha ama kilo falan almadım ya hep tartılıyorumçok erken ondandır inşş sizler ekstra bişiler yapıyomusunuz ben oğlumla uğraşmaktan çok bakamıyorum kendime ama mamaı:)yapıyorum her akşam inş sağlıklı kilolar alırız