1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

bir tane şuruptan bahsediyosunuz vitamin olan adını alabilrimiyim? inş. herkes dilediği kiloya ulaşır gerçekten zor almak.

Son düzenleme:
Canım sen 50 kilosun daha ne istiyorsun ne güzel... keşke 50 olabilsem yiyorum alamıyorum sonra yiyesim gelmiyor

Canım sen 50 kilosun daha ne istiyorsun ne güzel... keşke 50 olabilsem yiyorum alamıyorum sonra yiyesim gelmiyor

Zorla zorla yiyeceksin bir süre sonra alışırsın. Ben de bazen istemiyordum uykum geliyordu ama yine de yemeden uyumuyordum. Annem dün sen toparladın biraz işe yarıyor dedi. Mutluyum sen de düzenli olarak ye. Pekmezle, balla karıştır. :)

Deniyorum canım az önce canım sucuk ekmek çekti afiyetle yedim... sonrasında bıldırcın yumurtası içtim ( duyduğuma göre kalori yapıyormuş ) şimdi de bebe bisküvimi yedim ve yatmaya hazırım :))

arkadaşlar bu bebe büskivisini bende yaptım ve 25 günde 5 kilo aldım bunun yanında yediklerimden biraz daha yedim şimdi 49 kiloyum ve harika gidiyor 55 kadar devam denemelisiniz mutlaka işe yarıyor...

arkadaşlar bu bebe büskivisini bende yaptım ve 25 günde 5 kilo aldım bunun yanında yediklerimden biraz daha yedim şimdi 49 kiloyum ve harika gidiyor 55 kadar devam denemelisiniz mutlaka işe yarıyor...

25 günde 5 kilo ciddi bi kilo yani..nasıl aldın kiloyu peki vücudunda orantılımı benim hemen göbeğim çıkıo kilo almaya başlayınca.bende yapıyorum bu bebe bisküvisini 10 gündür henüz tartılmadım ama göbeğim çıktı sanki biraz.egzersiz yapmaya başladım bugün belki faydası olur kilonun orantılı dağılımına.kilo alalım derken çirkin bi görüntüye kavuşmayalım:))

Ben de aynen devam ediyorum çok sevindim kilo almana. :) Ben de 5-6 kilo almak istiyorum sanırım 1-1,5 kilo aldım daha tartılmadım ama yazıcam size tartıldıktan sonra. :)

kızlar 9 gün oldu bnm daha ama kilo falan almadım ya hep tartılıyorumçok erken ondandır inşş sizler ekstra bişiler yapıyomusunuz ben oğlumla uğraşmaktan çok bakamıyorum kendime ama mamaı:)yapıyorum her akşam inş sağlıklı kilolar alırız

Bende yaklaşık 2 kilo aldım 2 hafta falan olmutur benimkisi insan kilo aldığını görünce
hevesleniyoo daha da yemek istiyoo.Bebe bisküvisi işe yarıyoo daha 5 kiloya ihtiyacım
var
.Yılmadan usanmadam devam etcemm yaza isteiğimi kiloyu almış olarak gircem inşallah.
Kilo almak isteyenler düzenli bi şekilde bebe büskivisi tarifini uygulamalı.

arkadaşlar 26 yasındayım, 39-40 kg arasındaydım son 6-7 yıldır :) naparsam yapayım kilo alamıyordum,ama bu bebe bisküvisi formülü gerçekten mantıklı geldi ve etkili de oldu :)

yalnız dr dan öğrendiğime göre sütün içine pekmez değil mutlaka bal katın,pekmezi sütten en az yarım saat önce yada sonra yiyin çünkü süt ve pekmez birbirinin içindeki vitamini öldürürmüş.

ben 1 ocakta başladım yemeye süt + bal + bebe bisküvisini ve şuan 44.3 kg oldum :) çok mutluyummmm

teşekkür ederim ilk yazan arkadasa :)

Malesef bende sizler gibi kilo almak isteyenlerdenimm..bende 45 kiloydum doğum yaptım 48 oldum ve 52 falan olmak istiyorum kilo yakşıyor du ayrıca bende deneyim bakalım işallah benede yarar...

Kızlra birde gündüzleri yemek yemeniz nasıl sizlerin,,benim iştah yok birde çocukta olunca hiç iştahım olmuyor yorgunluktan falan iyice zayıflıyorum yanii...gündüzleri ayrıca bişeyler yapıyormusunuz yoksa her zamanki gibi yiyebildiğiniz kadar mı yiyorsunuz..

hayatımm gündüzleri kolorisi yüksek olan mesela badem olur fındık ceviz üzüm kurusu olur butür şeyler ye olurmu bunlar senin kilo almanı daha çok kolaylaştırır.

evet canım onlarıda pek sevmem ama yemeye başlıcam artık,,onlarda gercekten kilo yapıyormuş...ceplerimi doldurup gezcem artık =).... yoksa bu zayıflık beni bunalıma sokuyor.. :26:

canım benimde göbek çıktı ama aynı zamanda popo falanda büyüyor sadece göbek deil yani..

Üzülmeyin yemeye devam edin hemen kilo alacaksın diye bir şey yok ki. Ben 1 aya yakındır uyguluyorum hergün. Henüz tartılmadım ve kilo almışsın diyen de çıkmadı. Biraz toparladım sanki hepsi bu. Gündüzleri de yemek yiyin. Sadece acıkınca değil. Fındık, fıstık, çikolata tüketin. :) Alırsınız merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…