1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Bende kilo almaya başladığımda ilk göbekte toplanıyoo ama zamanla ben kilo aldıkçaa diğer taraflarada gidiyoo ayrıcaa egzersizde yapıyorumm nette baktım bi kaç harekete.o yüzden o senin yapınla alakalı kimisi hemen basene kalçaya veriri kimisinin göbekte kalır o yüzden endişelenme senınde benım gibi anlaşılan biz kilo aldkça bacaklara kollara dağılacaktır mesela şuan benım göbek var çünkü kilo almaya başladımm ..göbek geçer merak etme bide egzersiz yap:))

hemen bu gece başlıyorum mama ve egzersize :)

Allahim gökte ararken kadinlarkulubunde buldum formulu :D

Uyuyan esimi bile sevincten uyandirdim :1: Yarin olmasini bekliyorum denicem bende..

Ben 29 yasindayim, boyum 1.65 ve 45 kiloyum, hatta stresden suan 43kilo.. düsünün ne vahim durumdayim :14:
bende cogu gibi kendimi bildim bileli baska kilo görmedim tartia ya eskik ama fazlasi degil... depresyona girdim bi ara okadar yani :(

Allah razi olsun arkadastan ne muradi varsa versin insallah bendede olur..!

Tek su 2 Kase isini anlamadim ...2 Kase ne kadar oluyor acaba?..kusura bakmayin ben Almanyada yasiyorum aslinda türkcem iyidir fakat
onu cözemedim :26: yardimci olursaniz cok sevinirim :34:

2 kase yapmana gerek yok arkadaşım bir su bardağı sütü ısıt bir tabağa 20-25 arası bebe büsküvsi koy içine bir yemek kaşg pekmez yada bal koy ez karıştır ye

selam kızlar bende tesadüfen fark ettim burayı ama çok iyi oldu benimde sizler gibi kilo almaya ihtiyacım var az da olsa 170 cm boyum var 51 kiloyum 4 kilo alsam yeter bana :16::16::16:

8 ay önce doğum yaptım ne güzel yanaklarım tombul tombul olmuştu herkes verme sakın aldığğın kiloları derken şimdi onlardan eser yok hoş ozaman bile zor zor 62yi görmüştüm :1::1::1::1:

demek ki formul oğlumun bebe bisküvilerinden geçiyomuş :1::1::1::1: az önce bismillah dedim ilk kasemi yedim :56::56::56:bakalım sonuç ne olacak :26::26::26:

hepimize sağlıklı ve orantılı kilolar diliyorum :34::34::34:

cok gec gördügüm icin kendime kızgınım ama görür görmez üye oldum ve uygulamaya basladım.26sında basladım hadi bakalım umarım bendede ise yarar diyorum.saglık hersey icin önemli olsada insan dogal olarak sikayetci zayıflıktan..kendimi bildim bileli 43-44 arasındayım 2 sene öce spor sayesinde biraz kilo almıstım ama bu sene sınav stresi az yemek derkenn püff gidiverdi.tesekkürler cok iyi bi paylasımm

Bu arada tabağa bal ekleyin demişsiniz.Balla arası olmayan biriyim onun yerine polenli macun var ben süt ısındıktan sonra sütün içinde eritip öyle mamayı katıyorum benim gibi balla arası olmayanlar varsa bu yöntemi denesinler derim aşırı tatlı olmuyor :)

Bende Katıldım Kilo Almaya Çalışanlar Tufanına. Dün Başladım.
Çok Sevdiğim Bir Tat Zaten :)
1 Ay Sonra Sonucları Yazarım :)

merhaba arkadaşlar bende kilo almak istiyorum yaa çöp gibiyim yaklaşık 12 ay önce paşam doğdu ve hamişlikte hayatımda ilk kez 50lili kiloları hatta 60ı gördüm 62 ile doğuma gittim ama doğum sonrası gün gün verdim şimdi 47 kiloyum boyum 1.63 vee 55 kilo olmak istiyorum nişallah olur tabi en başta sağlık olsun ama birazcıkta kilo olsun dimi:):)oğlum çok hareketli peşinde koştrumaktanda alamıyorum bide emziriyorum bol kalori gidiyo inş bu mama bendede işe yarar dün gece başladım hadi hayırlısı

merhaba arkadaşlar bende kilo almak istiyorum yaa çöp gibiyim yaklaşık 12 ay önce paşam doğdu ve hamişlikte hayatımda ilk kez 50lili kiloları hatta 60ı gördüm 62 ile doğuma gittim ama doğum sonrası gün gün verdim şimdi 47 kiloyum boyum 1.63 vee 55 kilo olmak istiyorum nişallah olur tabi en başta sağlık olsun ama birazcıkta kilo olsun dimi:):)oğlum çok hareketli peşinde koştrumaktanda alamıyorum bide emziriyorum bol kalori gidiyo inş bu mama bendede işe yarar dün gece başladım hadi hayırlısı

yarar yarar alırsın sende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum benn hissetmeye başladım bilee 1 ay sonra baya alcam yanii inşallahhh hepimiz istediğimiz kiloya ulaşucazzz nurberraaa:)))

merhaba heralde en çok kilo almayı ben isityorumdur okuyorumda herkes 40 ,50 diyor ben yazacam ama gercekten utanıyorm ben 32 700 gr dım boyum 1,60 çokkk zayıfım rahatsızlık atlattım ama çok yazıfladım burada yazan arkadaştan ALLAH razı olsun bende bebe bisküvi yemeye başladım gece yatmadan 20,25 bisküvi 1 kaşık pekmez kasıkta tahan katıyorum 1 bardak sutu ılıtıyorum 20 gundur yıyorum ben sizler gibi çok fazka almadım ama bugun tartıldım 34,600 olmuşu çok sevindim demekki işe yarıyor birde hergun yumurta tuketiyorum 1 yada 2 tane ben diyetisyenle calıştım yinede kilo alamadım yumurta yememi soyledi kilo aldırıyormuş oda neyse daha alırsam yazarım

yarar yarar alırsın sende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum benn hissetmeye başladım bilee 1 ay sonra baya alcam yanii inşallahhh hepimiz istediğimiz kiloya ulaşucazzz nurberraaa:)))

inş cnm buarada mamamı hazırladım bi yandan yiyorum şifa olsun loplop et olsun:)sağlıklaaa

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

Kesinlikle etkili bir formul ,ben de denedim ayrica birer tatli kasigi iyi kalite bal ve poleni karistirip sabah aksam ac karnina yemek de cok istah aciyor tavsiye ederim...:34:

1 günde 2 paket bebe bisküvisi bitirdim kızlarrr :1: yarısını çayla yarısını sütle götürdüm:9: marketteki kız bebeginiz mi var dedi bir de pirinç unu armagan etti bana :27:
1.60 ve 47 kiloyumm yaza kadar 52 falan olayım

bende baslayacagm buna yeni gördm cok sevndm 20 yasındaym 1.65 boyundaym 46 kiloyum :5:hedefim 55 kilo olmak hepbirlikte göreceğiz bakalım bebe bisküvisi satısları patlıcak:52::56:

Benim boyum 1,72 kilom 45 18 yaşındayım kızlar çok rahatsız oluyorum herkes çok zayıfsın kilo al diyor alamıyorum bebe bisküvisini sürekli yerim sütü çok içerim şimdilerde ballı süt içmeye başladım her yolu denedim alamıyorum. Doktora gittim tahlil yaptı vitamin falan verdi işe yaramadı o da pes etti boşver bünyen zayıf demekki dedi. Ne yapıcam kızlar yardım edin lütfen 45 ne ya öffff :((((((

Benim boyum 1,72 kilom 45 18 yaşındayım kızlar çok rahatsız oluyorum herkes çok zayıfsın kilo al diyor alamıyorum bebe bisküvisini sürekli yerim sütü çok içerim şimdilerde ballı süt içmeye başladım her yolu denedim alamıyorum. Doktora gittim tahlil yaptı vitamin falan verdi işe yaramadı o da pes etti boşver bünyen zayıf demekki dedi. Ne yapıcam kızlar yardım edin lütfen 45 ne ya öffff :((((((

Benim de boyum 1.71 kilom 50 ve ben de 18 yaşındayım. Sen benden de zayıfmışsın. Ben geceleri yatmadan önce bir şeyler yiyorum öyle uyuyorum. Karnım doyduktan sonra da biraz yemeye çalışıyorum. Mide alışırsa daha fazla yemek ister diye. Bebe bisküvisi yemeye devam et ve kilo alacağına da inancın tam olsun. Sen vücüdunu nasıl görmek istiyorsan onu kafanda tasarla ve onun için kilo almaya çalış. Hedefin tam olsun ki kiloyu da rahat alasın. :34: Ben hergün kendime mama yapıyorum. Son birkaç gündür de bal katıyorum içine. Hep birlikte kilo alıcaz inşallah. :)

Back