Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buskivi bebekleriii slmmmm
bu topikten etkilenerek esinlenerek bende yeni bi uygulama yapıcam kendmce kendime kakaolu petibör bisküvilerden aldm süt ya da yoğurdun içine onları kırıp lokumlar koyucam lezzetli olsn die cezvi fln da koyabilirm her akşam yatmadan onu yicem baya bi kalori almıs olabilicemmm![]()
2 günde 1 kilo aldım![]()
gelişmeleri bizede yaz
kızlar 1 kilo almısım 3 günde ayın 20sine 4 gün var bakalm 2 kilo daha alablicekmiyim
çok belli olmasa da kendimi daha iyi hissediorm tartı üstünde bide ne buluosam yiyorm dün metro beklerken bile sevgilime dürüm çiğköfte aldırdm orda bile boş durmuorm o derece:))
bugun 14.gunum ve daha 900 gr falan aldım daha 1 kılo bıle degıl galıba bende ıse yaramadı kızar genede 21 gun devam emeye kararlıyım.yınede kılo alamazsam duzenlı yemeyı bırakıcam bu mamayı.biliyorsunuz vucut herseyı 21 gunde tanıyabılıyor yanı faydası varsa cıkacak ortaya
cnm hemen pes ediosn ama belki standatı 21 gündür ama senin bünyende bu süre 1 aydır nereden biliosn bende durum psikolojik ben bunu biliorm sadece nasıl olsa almam diyip yediğimde hiç bi gelişme olmazken almaya istekliysem yediğim bi elmada bile su an en azın 150 gr aldığımı düşünerek onu bile depo ettiğimi düşünüorm inanki:)bugun 14.gunum ve daha 900 gr falan aldım daha 1 kılo bıle degıl galıba bende ıse yaramadı kızar genede 21 gun devam emeye kararlıyım.yınede kılo alamazsam duzenlı yemeyı bırakıcam bu mamayı.biliyorsunuz vucut herseyı 21 gunde tanıyabılıyor yanı faydası varsa cıkacak ortaya
sadece mama yeterli gelmiyobiliyo ek besinler alman lazım günlük fındık fıstık badem muz ve pirinç unu yapıp yiyebilirsin öğle yemeğinden 1-2 saat önce böyle yaparsan kesin işe yarar
cnm hemen pes ediosn ama belki standatı 21 gündür ama senin bünyende bu süre 1 aydır nereden biliosn bende durum psikolojik ben bunu biliorm sadece nasıl olsa almam diyip yediğimde hiç bi gelişme olmazken almaya istekliysem yediğim bi elmada bile su an en azın 150 gr aldığımı düşünerek onu bile depo ettiğimi düşünüorm inanki:)
bencede kesnlkle haklısın ben sadece bisküvi deil ne buluosam da yiorm özellikle kalorisi yüksek olan ne varsa bu durumda çok sağlıksız beslenmemek adına meyve süt her türlü sebze de yiorm
2 gün sonra tartılıcam bakalm 50 olmasam da 49da mutlu eder beni acelemiz yokki sonuçta hızlı alınan kilo bırakınca da verilebilr bunu unutmayn..yavaş yavaş sindire sindire almamız lazmmm![]()
evet yemeği düzenli yiyince alıyorum kilo ama sorun iştahımda iştahım yok ama zorlayıp yiyince kilo alıyorum inşallah sende alırsın darısı tüm kilo alamayanların başınao zaman sen zor kılo alan bırı degılsın.oylemı?
benım bugun 13.gunum ve henuz 1 kılo bıle tam olmadı ama bıraz toparladım gıbı
ya aslında bende buna başlamak istiyorum ama bişey sorucam size,
ben normalde kilo aldıgımda da göbek oluyo
bakıyorum göbekkten dolayı kıyafetler olmamaya başlıyo.ama sadece göbek. sanrada bu byle kalcak diye düşünüp bırakıyorum
ben istiyorum ki kolar bacaklar falan yani eşit oranda almak istiyorum göbekte kalmasın.
bazı tanıdıklarım dagılır diyo ama bazıları göbekte kalır diyo.
ben ne yapmalıyım şimdi dizce ? bunu yapanlarda kolara bacaklara falanda faydası oldumu ??