Bende kilo almaya başladığımda ilk göbekte toplanıyoo ama zamanla ben kilo aldıkçaa diğer taraflarada gidiyoo ayrıcaa egzersizde yapıyorumm nette baktım bi kaç harekete.o yüzden o senin yapınla alakalı kimisi hemen basene kalçaya veriri kimisinin göbekte kalır o yüzden endişelenme senınde benım gibi anlaşılan biz kilo aldkça bacaklara kollara dağılacaktır mesela şuan benım göbek var çünkü kilo almaya başladımm ..göbek geçer merak etme bide egzersiz yap:))
hemen bu gece başlıyorum mama ve egzersize :)
Allahim gökte ararken kadinlarkulubunde buldum formulu
Uyuyan esimi bile sevincten uyandirdimYarin olmasini bekliyorum denicem bende..
Ben 29 yasindayim, boyum 1.65 ve 45 kiloyum, hatta stresden suan 43kilo.. düsünün ne vahim durumdayim
bende cogu gibi kendimi bildim bileli baska kilo görmedim tartia ya eskik ama fazlasi degil... depresyona girdim bi ara okadar yani
Allah razi olsun arkadastan ne muradi varsa versin insallah bendede olur..!
Tek su 2 Kase isini anlamadim ...2 Kase ne kadar oluyor acaba?..kusura bakmayin ben Almanyada yasiyorum aslinda türkcem iyidir fakat
onu cözemedim :26: yardimci olursaniz cok sevinirim
merhaba arkadaşlar bende kilo almak istiyorum yaa çöp gibiyim yaklaşık 12 ay önce paşam doğdu ve hamişlikte hayatımda ilk kez 50lili kiloları hatta 60ı gördüm 62 ile doğuma gittim ama doğum sonrası gün gün verdim şimdi 47 kiloyum boyum 1.63 vee 55 kilo olmak istiyorum nişallah olur tabi en başta sağlık olsun ama birazcıkta kilo olsun dimi:):)oğlum çok hareketli peşinde koştrumaktanda alamıyorum bide emziriyorum bol kalori gidiyo inş bu mama bendede işe yarar dün gece başladım hadi hayırlısı
yarar yarar alırsın sende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum benn hissetmeye başladım bilee 1 ay sonra baya alcam yanii inşallahhh hepimiz istediğimiz kiloya ulaşucazzz nurberraaa:)))
inş cnm buarada mamamı hazırladım bi yandan yiyorum şifa olsun loplop et olsun:)sağlıklaaa
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettimve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
Benim boyum 1,72 kilom 45 18 yaşındayım kızlar çok rahatsız oluyorum herkes çok zayıfsın kilo al diyor alamıyorum bebe bisküvisini sürekli yerim sütü çok içerim şimdilerde ballı süt içmeye başladım her yolu denedim alamıyorum. Doktora gittim tahlil yaptı vitamin falan verdi işe yaramadı o da pes etti boşver bünyen zayıf demekki dedi. Ne yapıcam kızlar yardım edin lütfen 45 ne ya öffff(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?