1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

KIZLAR surubun adını bana da özelden yazar mısınız lütfen ben hemen yarrın bıskıvuye baslıyorum.suruba da yarın baslamak ıstıyorum adını yazarsanız eger :44:

şurubun adını özelden mesaj atarmısın canım bana ya ben bebe bisküvisini 2 hafta yaptım bıraktım midem almamaya başladı artıkk :(((

canım surubun adını özelden mesaj atar mısın lütfen.cokkkk sevınırım.hemen yarın baslayacagım ben

şurubun adını özelden mesaj atarmısın canım bana ya ben bebe bisküvisini 2 hafta yaptım bıraktım midem almamaya başladı artıkk :(((

sadece mama yemekle olmuyo tabii.birazda çok yemek için gayret lazım.
.eğer iştahım yok diyorsan tatlm sana bi ilaç ismi vereyim özelden. benim için o ilacın üzerine yok kilo aldıracak. mamada işe yarıyor ama o şurup bana çok iyi geliyor. aslında ilaç olduğuna bakmayın. vitamin şurubu. yan etkisi iştah açıyor.
araştırabilirsiniz hiç bir kötü etkisi yok.
hatta bi yakınım kilo almak için doktordan yardım istemişti.
doktor bu şurubu önermiş. şimdi o yakınımda kilosundan çok memnun. kilo almaya devam ettiği için şurubu bıraktı. daha fazla almamak için.
ben 6yıldır kilo almak için çabaladım.olmadı.ben de eteğin pantolanun altına kat kat şeyler giyiyordum yaz günü.pişiyordum . ama mecbur:14::14: insanlar beni görünce :
-aaaaaa ne kadar zayıfsııııııııınnnn!
-azıcık kilo al ne bu halin?
-kocan sana yemek vermiyo mu?
-ay sen hamile kalsan bebeği taşıyamazsın be.
-kaç kilosun seen 40 var mısın?
-sen hamile kalsan bebek beslenemz valla.
-şuna bak kalçası bile yok!
-haline bak çocuk gibisin
:59::59::59::59::59::59::59:
tabii hep alaycı bir şekilde böyle kelimeler duyuyordum. buda beni ciddi anlamda bunalıma sokuyordu. hepsinin saçını başını yolmak,ağzını burnunu dağıtmak istiyordum:41::41::41:
çok şükür artk 'katkat'larımı çıkardım. hani bu dapdar pantolonlar var ya dar paça. hah işte artk ondan giyiyorum.hem de çıplak bacağıma. fıssstık gibi oluyorum.
ve artk o alaycı cümleleri duymuyorum.en çokta ona seviniyorum.:65::65::65:
ama ben çok çabuk kilo veren biriyim o yüzden kilomu kaybetmemek hatta biraz daha destek vermek için mamadan yararlanıyorum. inşallah hepiniz istediğiniz kiloya gelirsiniz. insanın psikolojisi düzeliyor:16::16:

ben basladım kızlar mamaya.bıraz rahatsız ettı galiba cok yedım ama cok tatlı olması dısında bır sorun yok.ık gun abarttım galiba.bırde yemekten hemen sonra yedım sabretmedım.

canım surubun adını özelden mesaj atar mısın lütfen.cokkkk sevınırım.hemen yarın baslayacagım ben

spor a başlamıştım bir ay hem spor yaptım hem karbonhidrat takviyesi yaptım iki kilo almıştım.birde mama eklenirse süper olur heralde yeniden başlamalıyım :)

o şurubu bende istiyorum banada yazın kızlarrrrr
iştah lazım bana hemde çooookkkkkkkkkk

arkadaşlar konuya epeydir bakamıyorum çalışıyordum geç saatlere kadar o nedenle bilgisyara oturamıyordum hiç ben işe başlayınca (5 ay önce) bisküviyi hiç yiyemez oldum ve sabah 9 gece 11 gibi bi çalışma saatlerimiz vardı malesef AVM'ler bu şekilde çalışıyor 1 öğün yemekle 47 kg ye kadar düştüm tekrardan ve çok vahim durumdayım 57 kg'yken aldığım kotlarım olmuyor tabiki kendime tekrardan 26 beden kotlar almak zorunda kaldım yorgunluk stres ve düzenli beslenememek beni bu hale getirdi en sonunda işten ayrıldım tekrardan karışıma başladım düğüne kadar en az 6 kg daha almam lazm bana dua edin 7 temmuzda düğünüm var çok güzel kilo almıştım herkes imrenerek bakıyodu nazarada inanırım ama dediğim gibi çalışma saatlerim ve şartları yüzünden bu hale geldim ama düzelirim inanıyorum buna daha öncede başardığım için umutsuz değilim

NOT: Kimsenin aklına karışımı bıraktığım için zayıfladığım gelmesin ykarıda da belirttiğim gibi ağır çalışma şartları yüzünden böyle oldu uykusuzluk stres sabah 9 kalkıp apar topar işe yetiş 10da iş başı akşam 10 da çık eve gelmem 11 olduğundan yorgunluktan bazen yemek yemeden bile yattığım oluyordu zayıflamamak elde değil yani :))

Ben az önce okuyunca hemen gittim markete aldım 1 paket. daha önce denemiştim çok tatlı gelmişti bu sefer bebek maması da aldım bisküviyi az koyup bebek mamasıyla kıvamını yoğunlaştırdım çok da lezzetli oldu. hem bebek mamasınin da besinlerinden almış olurum :kkk:

Ben az önce okuyunca hemen gittim markete aldım 1 paket. daha önce denemiştim çok tatlı gelmişti bu sefer bebek maması da aldım bisküviyi az koyup bebek mamasıyla kıvamını yoğunlaştırdım çok da lezzetli oldu. hem bebek mamasınin da besinlerinden almış olurum :kkk:
ben ıcıne bak katmıyorum.cok tatlı oyuyor yenıyor.onun yerıne bır cay kasıgı dırek yenek balı daha ıyı.yoksa bır tabak mama yenıyor.
ben bebe bıskuvısın ıcıne 1 tane orta boylarda muz koyup onu yıyorum.bugun 4.gunum

aksam ustu bu saattlerde bır carbo tabagı yıyorum bırde gece 12-1 gıbı yatmadan once yıyorum.

sadece mama yemekle olmuyo tabii.birazda çok yemek için gayret lazım.
.eğer iştahım yok diyorsan tatlm sana bi ilaç ismi vereyim özelden. benim için o ilacın üzerine yok kilo aldıracak. mamada işe yarıyor ama o şurup bana çok iyi geliyor. aslında ilaç olduğuna bakmayın. vitamin şurubu. yan etkisi iştah açıyor.
araştırabilirsiniz hiç bir kötü etkisi yok.
hatta bi yakınım kilo almak için doktordan yardım istemişti.
doktor bu şurubu önermiş. şimdi o yakınımda kilosundan çok memnun. kilo almaya devam ettiği için şurubu bıraktı. daha fazla almamak için.
ben 6yıldır kilo almak için çabaladım.olmadı.ben de eteğin pantolanun altına kat kat şeyler giyiyordum yaz günü.pişiyordum . ama mecbur:14::14: insanlar beni görünce :
-aaaaaa ne kadar zayıfsııııııııınnnn!
-azıcık kilo al ne bu halin?
-kocan sana yemek vermiyo mu?
-ay sen hamile kalsan bebeği taşıyamazsın be.
-kaç kilosun seen 40 var mısın?
-sen hamile kalsan bebek beslenemz valla.
-şuna bak kalçası bile yok!
-haline bak çocuk gibisin
:59::59::59::59::59::59::59:
tabii hep alaycı bir şekilde böyle kelimeler duyuyordum. buda beni ciddi anlamda bunalıma sokuyordu. hepsinin saçını başını yolmak,ağzını burnunu dağıtmak istiyordum:41::41::41:
çok şükür artk 'katkat'larımı çıkardım. hani bu dapdar pantolonlar var ya dar paça. hah işte artk ondan giyiyorum.hem de çıplak bacağıma. fıssstık gibi oluyorum.
ve artk o alaycı cümleleri duymuyorum.en çokta ona seviniyorum.:65::65::65:
ama ben çok çabuk kilo veren biriyim o yüzden kilomu kaybetmemek hatta biraz daha destek vermek için mamadan yararlanıyorum. inşallah hepiniz istediğiniz kiloya gelirsiniz. insanın psikolojisi düzeliyor:16::16:

ay cnm merhaba öncelikle...
bu şurubun adını özelden bana da yazabilir misin? artık insanlarından yorumlarından çok sıkıldım çünkü:(

evet kızlar bende bayadır göryüodum ve en sonunda başlladım bu günn hatta dün akşam yedim bide sabah yedim inşallah işe yarar kızlar boyum 1 70 kilom 52 58 59 olmak istiyorum hatta 60 etlü butlu ama nerdeee inşallah işe yarar kızlarrrr dua edin sizinde yarasın inşallah :17:

bugun 5.gunumdu kızlar .ben devam edıyorum ama sız nerdesınız ben kendı kedımem yarısıyorummm. :) olsun o da ıyı

slm kızlarrr bende bu gün bu topiği gördm aklıma iştahsızlığım geldi, günlerdir sadece yemek yemek için yiorm gibi gelio canım hiçbişi istemio çok acıksamda yemek yemek zor gelio cnm istemiodu..zayıf olmam beni çok rahatsız etmesede çevremden biraz kilo alsan çok daha güzel oluck fiziğin söylemlerini artk bitirmek istiorm
gecen yaz işe yarayan bi yöntemimi yine uygulamaya karar verdm yan etkisi uyku ve iştah olan bi surup var s..n yada diğer ticari adı p..n çoğunuz duymussunuzdur çocuklara da çok içirirler bu gün ona başladm ve etkisini anında gösterio zaten öğlen gibi bi ölçek içtm akşam yemeğini isteyerek yedm haberleri izlerken yan etkiyle yarım saat kdr uyumusum az önce yine acıktkm daha 2 saat geçmesine rağmen 2 tane de tost yaptm acilenakşam da uyumadan önce reçelli yoğurt yada ballı süt yapmayı düşünüorm bunun faydasını çok görmüştm gecen sefer herkese kolay gelsn smdiden

edit: boyum 171:
kilom: 47
hedef:54
ocak 20ye kdr hedef 50;)

Son düzenleme:
buskivi bebekleriii slmmmm:69:
bu topikten etkilenerek esinlenerek bende yeni bi uygulama yapıcam kendmce kendime kakaolu petibör bisküvilerden aldm süt ya da yoğurdun içine onları kırıp lokumlar koyucam lezzetli olsn die cezvi fln da koyabilirm her akşam yatmadan onu yicem baya bi kalori almıs olabilicemmm:9:

Back