1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Ben de bi ara başlamıştım biraz toparlama oldu o sıralar ama bıraktım sonra. Düzenli uygulamadım. 50-51 kiloyum. boyum 171. 54 istiyorum. Yine başlayacağım. :):) Daha sonra yazarım gelişmeleri. :)

Son düzenleme:
arkadaşlar en son 51.dim bugün tartıldım53.800 olmuşum hedefime az kaldı.kesinlikle bu mama diyetini deneyin

inş..işe yarar.. deniycem bu gece başlayarak.. hatta şimdi gidiyorum yemeğe...

en az 10 kilo almam lazım ki bu bile az ben 1.80 e 59 kiloyum... diyetisyene g,ttim bana manken gibisin ne gerek var dedii..
ama uzunca bi liste verdi..uygulayamadım.. hamile kaldım 22 kilo aldım doğurdum emzirdim 2,5 yaşında oğlum var peşinde koşmaktan yine aynı kiloma döndüm:(
umarım bu mama işe yarar...çok tşkler arkadaşlar..

yiyemedim kıslar yaa :(
1 kase yaptım zorla yedim ama olmadı 5 dk sonra bi midem bulandı,
istafra ettim...

anlaşıldı ben bu mamayı yiyemiycem..

2 bardak orta sıcaklıkta süt içsem ardından bebe bisküvisini kıtır kıtır yesem olur mu acaba ?

yiyemedim kıslar yaa :(
1 kase yaptım zorla yedim ama olmadı 5 dk sonra bi midem bulandı,
istafra ettim...

anlaşıldı ben bu mamayı yiyemiycem..

2 bardak orta sıcaklıkta süt içsem ardından bebe bisküvisini kıtır kıtır yesem olur mu acaba ?

canım biraz tarçın ilave edebilirsin belki yemeni kolaylaşırır evet çok tatlı oluyo gerçekten zorlanmakta haklısın ama ardından bir parça ekmek falanda yiyebilirsinn en azından miğdeni bastırır... öyle yapsan nasıl olur bilmiyorum denemedim ama sana önerebileceğim bunlar...

evt arkadaşım tarçın katarak yiyebilirsin tadını bastırıyor,bende diyodum bu mamayı yiyemem midem bulanır kusarım diyodum.dediğim gibi oldu midem bulandı ama çıkarmamk için kendimi zor tutum.sonra tarçın ekleyerek yedim birazdaha kolaylaştı sonra alıştım hiç midem bulanmadan yiyebiliyorum.mamayı yer yemez su iç yat.başlarda biraz zorlanırsın ama sonra alışırsın canm

Benim de başta çok midem bulandı, o yüzden sütle bisküvüyü karıştırmıyorum. Bişküvileri süte batırarak yiyorum böylece yumuşuyor, yemesi kolay oluyor. En sonda da sütü bitiriyorum. Ben süte de azıcık neskafe katıyorum, böyle veya tarçınla deneyebilirsiniz.:56:

teeşekkür ederim kıslar .. bu akşam bi de tarçınla deneyeyim..
yine olmassa süte batırıp yiyim bizküvileri bu arada kaç bisküvü yemem gerek..

ayy ne zormuş kilo almak senelerdir uraş uraşş deli olucam.. :(

hwekes kafasına göre yapıyor heralde bu büsküvi işini.ben 23 tane herobabyi bir tabağa koyuyom,bir bardak süt ısıtıyom üstüne döküyom bir kaşıkda pekmez koyuyom üstünede tarçın sonra afiyetle yiyom:)

slm.ben bebek düşünüyorum acaba bunun bebeğe bir zararı olurmu.bide aldık kiloları diyelim yemeyi bırakınca hemen verirsek?

vav ...kısa zamanda cok ıyı kıılo almıssın.dıger ogunlerını ve yaptıgın baska bırsy varsa yazar mısın canımmm

arkadaşlar en son 51.dim bugün tartıldım53.800 olmuşum hedefime az kaldı.kesinlikle bu mama diyetini deneyin

arkadaşım sen exrta bişeyler yiyomusun günlük ve günde kaç öğün yiyosun yemek?

Back