- 16 Şubat 2011
- 277
- 20
- 318
Canım siz nerdesinizki bebe bisküvisi yok ?
lüksemburgdayim ben ..
![Türk Bayrağı :72: :72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım siz nerdesinizki bebe bisküvisi yok ?
öncelik tşk ediyorum arkadaşıma aynen uyguladım ve 25 gün içerisinde 3 kilo aldım herkese şiddetle tavsiye ediyorum :)))
arkadaşım kaçtın şuan kaçsın,birde bunun dışında ek besinler yedinmi,birde sabah kaçta kahvaltı yapıyosun?
sorularımı cvpladığın için çok teşekkür ederm arkadaşım.inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın.darısı hepimizin başına42 iken 45 oldum ve devam ediyorum amacım 50'ye ulaşmak ek besin olarak muz fındık kalorileri yüksel olduğu için boş bulunduğum anlarda tüketiyorum sabah kahvaltım 08:30 gibi ...
sorularımı cvpladığın için çok teşekkür ederm arkadaşım.inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın.darısı hepimizin başına
:)
arkadaşlar ben bu konuyu 18 ekim akşamı okudum ve o akşam başladım bu mamaya.boyum 1.57, 38 kilo idim şuan 43 kiloyumhedefim 46, hızla yaklaşıyorum hedefime. mamanın yanı sıra çok söz edilen şurubuda kullannıyorum iştah açsın diye, onunla beraber mamayıda yeyince süper oluyor :) şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten kilo alınıyor, yıllardır 38-40 arası gidip gelen kilom şuan 43 de :)
ben de kilo almak istiyorum bir sürü yöntem denedim aksam süt bal karışımları ama tam olarak bunu denememiştim bir de bunu deneyim umarım faydası olur
O bahsettiginiz surup nedir ?
arkadaşım sen exrta bişeyler yiyomusun günlük ve günde kaç öğün yiyosun yemek?
extra yediğim birşey yok, öğünlerimi kaçırmıyorum, sabah kahvaltımı öğle yemeğimi akşam yemeğimi yiyorum+bu karışımı sabah bir çorba kasesi ve akşam yemeğinden sonra bir çorba kasesi yapıp yiyorum. kilo aldığını hissedince daha bi hevesli oluyor yedikçe yiyesi geliyor insanın :) bugün yarın diye ertelemeyin deneyin hiç sakıncası yok ilaç değil sonuçta :)
P..r...n adlı bir şurup yan etkisi iştah açma ve uyku yapma.burda tam adını veremiyoz yasak arkadaşım.