1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

arkadaşım kaçtın şuan kaçsın,birde bunun dışında ek besinler yedinmi,birde sabah kaçta kahvaltı yapıyosun?

42 iken 45 oldum ve devam ediyorum amacım 50'ye ulaşmak ek besin olarak muz fındık kalorileri yüksel olduğu için boş bulunduğum anlarda tüketiyorum sabah kahvaltım 08:30 gibi ...

42 iken 45 oldum ve devam ediyorum amacım 50'ye ulaşmak ek besin olarak muz fındık kalorileri yüksel olduğu için boş bulunduğum anlarda tüketiyorum sabah kahvaltım 08:30 gibi ...
sorularımı cvpladığın için çok teşekkür ederm arkadaşım.inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın.darısı hepimizin başına
:)

eski kilo almaya çalışanlardan hiç ses seda yok kiloları alıp yok oldunuz heralde:)

yazılanları biraz okudum ama hepsini okuyamadım.ben de bu yöntenle 5 kilo almıştım.hem de 1.5 ayda.168 boy,53 kg.kullandıktan sonra 58 kilo oldum.bırakınca 3 kilo verdim.ama kilo verme sebebim tamamen çocuklarım.3 yaş ve 8 aylık iki oğlum var.ben bir bardak süte 10 tane cici bebe,iki çorba kaşığı pekmez koyuyordum ve sabah akşam tok karnına içiyordum.yarından itibaren tekrar başlayacağım.58 kilo olmak istiyorum.kilo çok yakışıyor çünkü.kendime güvenim geldi.ben emzirdiğim için o şuruptan kullanamıyorum ama tavsiye ederim.çok iştah açıyor

arkadaşlar ben bu konuyu 18 ekim akşamı okudum ve o akşam başladım bu mamaya.boyum 1.57, 38 kilo idim şuan 43 kiloyum ;) hedefim 46, hızla yaklaşıyorum hedefime. mamanın yanı sıra çok söz edilen şurubuda kullannıyorum iştah açsın diye, onunla beraber mamayıda yeyince süper oluyor :) şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten kilo alınıyor, yıllardır 38-40 arası gidip gelen kilom şuan 43 de :)

arkadaşlar ben bu konuyu 18 ekim akşamı okudum ve o akşam başladım bu mamaya.boyum 1.57, 38 kilo idim şuan 43 kiloyum ;) hedefim 46, hızla yaklaşıyorum hedefime. mamanın yanı sıra çok söz edilen şurubuda kullannıyorum iştah açsın diye, onunla beraber mamayıda yeyince süper oluyor :) şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten kilo alınıyor, yıllardır 38-40 arası gidip gelen kilom şuan 43 de :)

arkadaşım sen exrta bişeyler yiyomusun günlük ve günde kaç öğün yiyosun yemek?

ben de kilo almak istiyorum bir sürü yöntem denedim aksam süt bal karışımları ama tam olarak bunu denememiştim bir de bunu deneyim umarım faydası olur

arkadaşım sen exrta bişeyler yiyomusun günlük ve günde kaç öğün yiyosun yemek?

extra yediğim birşey yok, öğünlerimi kaçırmıyorum, sabah kahvaltımı öğle yemeğimi akşam yemeğimi yiyorum+bu karışımı sabah bir çorba kasesi ve akşam yemeğinden sonra bir çorba kasesi yapıp yiyorum. kilo aldığını hissedince daha bi hevesli oluyor yedikçe yiyesi geliyor insanın :) bugün yarın diye ertelemeyin deneyin hiç sakıncası yok ilaç değil sonuçta :)

extra yediğim birşey yok, öğünlerimi kaçırmıyorum, sabah kahvaltımı öğle yemeğimi akşam yemeğimi yiyorum+bu karışımı sabah bir çorba kasesi ve akşam yemeğinden sonra bir çorba kasesi yapıp yiyorum. kilo aldığını hissedince daha bi hevesli oluyor yedikçe yiyesi geliyor insanın :) bugün yarın diye ertelemeyin deneyin hiç sakıncası yok ilaç değil sonuçta :)

çok teşekkürler arkadaşım sorumu cvpladığın için.

ben bu yöntemi bi türlü sürekli hale getiremedim ya.faydalı olucağına inanıyorum ama istikrar yok.sanki kilo almaktan kaçar gibiyim:1:ama yok öyle bişey kilo almayı her şeyden çok istiyorummmmmmm.:56::56:

ben yaklaşık 2-3 ay kullandım. sadece akşamları ama. herkesin bünyesi farklı tabi ben pek bi faydasını görmedim . şöyle sölym 38 kiloydum başlarken şu an 40-41 kilo arası devam ediyorum. ama karışımı bıraktım tekrar başlamayı düşünüyorum. mamanın kilo aldırdığından adım gibi eminim çünkü ben kendmi bildim bileli hep 37-38dim. öyle yani bi paylaşıyım dedim :)

Arkadaşlar ben de bu mamaya 29 ekimde 47'le başladım,şuan 51 kiloyum.hayatımda hiç 51 olmamıştım mucize gibi birşey gerçekten.Bu konuyu açan arkadaştan,Allah razı olsun,ne muradı warsa versin inşallah.Ben ek olarak öğle yemeğinden 1-2saat sonra pirinç unu yapıp yiyorum,hergün muz ve badem fındık yiyorum.Yemeği sevmeyen ben öğnleri bile zor yiyen,bazen atlayan ben şimdi durmadan bişeyler yiyesim geliyo midem açıldı heralda ki tok karnına bile bişeyler yiyebiliyorum.hedefim 56 olmak bu hedefime az kaldı inşallah.Darısı bütün kilo almak isteyen arkadaşların başına:)

Back