- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
pitrck kız sen kası nezamandan beri çalışıosun işe yarıomuymuş ? ben bi hafta denedim bıraktm bide hangi hareketleri yapıosun bacakları için :)
tatlım linki verirdim ama yasak sanırım link vermek internetten bacak kalınlaştırma egzersizleri diye arat çıkıyor zaten ben yeni başlıyorum bu hareketlere deneyenler işe yaradığını söylüyor dambıl falan daha iyi oluyormuş.Aklına yatmazsa spor salonunda bir hocadan destek alabilirsin canım
konuyu açan arkadaşım Allah senden razı olsunnnnn ne diyim başka bilmiyorum...ben dahil birçok arkadaşta etkisini gösterdi bu karışım...çokkk teşekkürlerr.Allah gönlüne göre versin inş...başlayalı bugün itibariyle tam 1 hafta oldu ve tam 1kilo 100gr.almısım 100 gram kıyafetlerimi sayıyorum 1 kilo almışım yani umarım bu hızda devam eder..çünkü gerçekten çok ihtiyacım var..agustos ayında amelyat geçircem ondan önce vücudumun biraz toparlanması gerek..şuanda görsel olarak bir değişme yok olmasınıda bekliyemem zira 1.71 boyundayımm..gözle görünür bir fark olması için en az 5 kilo almalıyım..alıcam inş. çok da inanıyorum ama kendimi daha dinç hissettiğim kesin.eskiden uyandığımda gözlerim kararıyordu( şeker düşüklüğünden sanırım) artık bunu yaşamıyorum..vücudum toparlıyo kendini yani yavaş yavaş da kilo olcak inşş gelişmeleri her hafta burdan haber vericem..arkadaşlar deneyinn emin olun zayıf olmak artık kaderimiz degil
destinax sen haftada 2 kez yıyorum demıssın.yemedıgınde kılonu gerı werıomuusn ???
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr 44 kiloyla başlamıştım.bugün 17 gün oluyor ve az önce tartıldım 46.5 olmuşummmmminanamıyorum yaa kilo alabilmeyi başardım DestinaX çok teşekkürler canım daha devam edicem istediğim kiloya ulaşana kadar.ama bu aralar fazla yemek yiyemiyorum ve çok fazla su içmeye başladım umarım kilo almam durmaz yada kilo kaybetmem
benim boy 170 50 kiloyum daha üstüne çıktığımı hatırlamıyorumbende bugün başlıcam inş. faydasını görürüm ama cici bebe bebek bisküvisi olurmu ya markette bebelak yokmuş :90:
benim boy 170 50 kiloyum daha üstüne çıktığımı hatırlamıyorumbende bugün başlıcam inş. faydasını görürüm ama cici bebe bebek bisküvisi olurmu ya markette bebelak yokmuş :90:
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettimve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?