1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

pitrck kız sen kası nezamandan beri çalışıosun işe yarıomuymuş ? ben bi hafta denedim bıraktm bide hangi hareketleri yapıosun bacakları için :):37:

tatlım linki verirdim ama yasak sanırım link vermek internetten bacak kalınlaştırma egzersizleri diye arat çıkıyor zaten ben yeni başlıyorum bu hareketlere deneyenler işe yaradığını söylüyor dambıl falan daha iyi oluyormuş.Aklına yatmazsa spor salonunda bir hocadan destek alabilirsin canım :46:

tatlım linki verirdim ama yasak sanırım link vermek internetten bacak kalınlaştırma egzersizleri diye arat çıkıyor zaten ben yeni başlıyorum bu hareketlere deneyenler işe yaradığını söylüyor dambıl falan daha iyi oluyormuş.Aklına yatmazsa spor salonunda bir hocadan destek alabilirsin canım :46:

canım inşallah yarar işe ben spor salonuna flan gittim haftada 2defa platese flanda giriodm salondaki aletleride yapıodum ama ilerleme yoktu :( inş. bu ewdeki hareketlerle bi yerlere warabilirm. benm bacaklarım gayet düzgün ama ince biraz :( :59:

ladysea ve dtk arkadaşlarım rica ederim paylaştım sadece o sizin azminizin zaferidir.Dtk Allah seninde gönlüne gör versin dua ettin ya o bana yeter çok sağol canım.

arkadaşlar bal ile yiyemeyenler sadece süt ve bebe bisküvisiyle devam edin her türlü işe yarar

Önerilerimi Tekrarlıyorum Bilgi Amaçlı Arkadaşlar ;

1-Karışımı bal ile yiyemiyorum diyenler bal katmayın anacım darlamayın kendinizi sadece bir şekilde yiyin mutlaka işe yarar bal sadece besleyiciliğini artırmak ve şekeri az gelenler için tat verici olaraktı.
2-Sütün mutlaka az bişey sıcak olmasına dikkat edin en azından içim bayılıyo derseniz ılıtın çünkü ben sıcak ve ılık sütün tek başına bile işe yaradığını gördüm
3-Ben ayda 4 kg dedim evet ama bu bendeki sonuçtur.Herkes mutlaka bu karışımla 1 kg bile olsa alıcaktır kaçışınız yok (:
4-Karışımı yedinizmi enerji harcamadan vurun kafayı yatın yavrularım
:9:

Hepinizi tek tek öpüyorum biz bu istikrarla balık etli hatunlardan bile oluruz kıız :)

konuyu açan arkadaşım Allah senden razı olsunnnnn ne diyim başka bilmiyorum...ben dahil birçok arkadaşta etkisini gösterdi bu karışım...çokkk teşekkürlerr.Allah gönlüne göre versin inş...başlayalı bugün itibariyle tam 1 hafta oldu ve tam 1kilo 100gr.:66::66:almısım 100 gram kıyafetlerimi sayıyorum 1 kilo almışım yani:52::52::66::66::66::66:umarım bu hızda devam eder..çünkü gerçekten çok ihtiyacım var..agustos ayında amelyat geçircem ondan önce vücudumun biraz toparlanması gerek..şuanda görsel olarak bir değişme yok olmasınıda bekliyemem zira 1.71 boyundayımm..gözle görünür bir fark olması için en az 5 kilo almalıyım..alıcam inş. çok da inanıyorum:66::66:ama kendimi daha dinç hissettiğim kesin.eskiden uyandığımda gözlerim kararıyordu( şeker düşüklüğünden sanırım) artık bunu yaşamıyorum..vücudum toparlıyo kendini yani yavaş yavaş da kilo olcak inşş:52::52:gelişmeleri her hafta burdan haber vericem..arkadaşlar deneyinn emin olun zayıf olmak artık kaderimiz degil:34:

Son düzenleme:
konuyu açan arkadaşım Allah senden razı olsunnnnn ne diyim başka bilmiyorum...ben dahil birçok arkadaşta etkisini gösterdi bu karışım...çokkk teşekkürlerr.Allah gönlüne göre versin inş...başlayalı bugün itibariyle tam 1 hafta oldu ve tam 1kilo 100gr.:66::66:almısım 100 gram kıyafetlerimi sayıyorum 1 kilo almışım yani:52::52::66::66::66::66:umarım bu hızda devam eder..çünkü gerçekten çok ihtiyacım var..agustos ayında amelyat geçircem ondan önce vücudumun biraz toparlanması gerek..şuanda görsel olarak bir değişme yok olmasınıda bekliyemem zira 1.71 boyundayımm..gözle görünür bir fark olması için en az 5 kilo almalıyım..alıcam inş. çok da inanıyorum:66::66:ama kendimi daha dinç hissettiğim kesin.eskiden uyandığımda gözlerim kararıyordu( şeker düşüklüğünden sanırım) artık bunu yaşamıyorum..vücudum toparlıyo kendini yani yavaş yavaş da kilo olcak inşş:52::52:gelişmeleri her hafta burdan haber vericem..arkadaşlar deneyinn emin olun zayıf olmak artık kaderimiz degil:34:

Allah senden de razı olsun canım Allah şifa versin geçmiş olsun inş. Devam et böyle çok mutlu oldum sizler adına da iyiki paylaşmışım daha önce paylaşcaktım ama tam etkisini görmeyi bekledim ve arkadaşlarım üzerinde de denedim :) deney gibi bişey oldu yanii çok iyi gidiyoruz inş. gönlünüzdeki kilonuza kavuşursunuz kilolu olmak bidert aşırı zayıf olmak bambaşka bir dert çok iyi biliyorum tebriklerr :71:

kızlar şuan 54-55 kg arasında gidip geliyorum en fazla 56'yı vurdu ibre tartıda :) bilginiz olsun şuan ara sıra yiyorum hafta 2 defa falan

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr 44 kiloyla başlamıştım.bugün 17 gün oluyor ve az önce tartıldım 46.5 olmuşummmmm :66::66: inanamıyorum yaa kilo alabilmeyi başardım :65: DestinaX çok teşekkürler canım :16: daha devam edicem istediğim kiloya ulaşana kadar.ama bu aralar fazla yemek yiyemiyorum ve çok fazla su içmeye başladım umarım kilo almam durmaz yada kilo kaybetmem :59:

merhabaaa
ne garip bizler vermek için ugraşıyoruz sizde almak için
bende eşim için yapmak isteirm bunu ama keisnlikle yemezz

bende 3 gündür yapıyorum bu tarifi yarım kilo almışım :) destinax çok teşekkürler gerçekten mucize gibi :) 3 günde yarım kilo aldıysam çok yersem akrep nalan kıvamına ulaşırım :)

mutlaka denemeliyim.. Bende yiyip yiyip kilo alamayanlardanım yıllardır en fazla 52 kg oldum. boyum 168 çok teşekkrleeer :):56:

bende bunu denemeliyim... boyum 1,60 42-43 kiloydum ve 1 aydır 40 kiloyum :43: şuanda tahlillerim yapılıo tek tek. yarın sbhda kan vericem tekrardan. bi problem çıkmazsa diyetisyene yönlendiricek ama iştahım yok. diyetisyenin verdiklerinide yiyemiyeceğim büyük ihtimalle. başladığımda bende bilgi veririm. inşallah işe yarar :14:

destinax sen haftada 2 kez yıyorum demıssın.yemedıgınde kılonu gerı werıomuusn ???

destinax sen haftada 2 kez yıyorum demıssın.yemedıgınde kılonu gerı werıomuusn ???

İdeal kiloma kavuşana kadar hergün yedim şuan 54 kg'yim az önce tartıldım, haftada2 kere yiyorum bazen 1 hafta yemediğim oluyo hayır sadece 56 ya kadar çıktım şuan 54-53 arası gidip geliyorum düzenli yemeğimi yoğurdumu meyvemi yiyorum ne bulursam anlıcanız kilo vermedim öyle eskiye dönmedi kilom gayet iyiym kızlar ben 3 ay devamlı yaptım depoladım artık vücudumda yer etti kilolar :)

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr 44 kiloyla başlamıştım.bugün 17 gün oluyor ve az önce tartıldım 46.5 olmuşummmmm :66::66: inanamıyorum yaa kilo alabilmeyi başardım :65: DestinaX çok teşekkürler canım :16: daha devam edicem istediğim kiloya ulaşana kadar.ama bu aralar fazla yemek yiyemiyorum ve çok fazla su içmeye başladım umarım kilo almam durmaz yada kilo kaybetmem :59:

ooooww çok iyi yaa tebrik ediyorum süpersiniz kızlarr vallahii işte karışımım bu kez tam anlamıyla test edildi onaylandı yanii bir kardeşime yediremiyorum mıymıntı şet yemiyo 44 kg de kaldı işte ben şişko oldum onun yanında hehehe:)) :56:

benim boy 170 50 kiloyum daha üstüne çıktığımı hatırlamıyorum :D bende bugün başlıcam inş. faydasını görürüm ama cici bebe bebek bisküvisi olurmu ya markette bebelak yokmuş :90:

benim boy 170 50 kiloyum daha üstüne çıktığımı hatırlamıyorum :D bende bugün başlıcam inş. faydasını görürüm ama cici bebe bebek bisküvisi olurmu ya markette bebelak yokmuş :90:

Olurr heraldee yaa ama ben hero baby kullanıyorum onun birimleri daha yüksekmişş galibaa :1:
vallaa beiimmm göbekkk aldıı başınııı gidiyooo bideee bacakklarımm toplamayaa başladıı kızlarr baldırlardaa şişmeee hissediyorumm kot falan giyince taamm oturuyoo :62:
Destinaxxx çoooookkkkkk teşekkürlleerrrrr :46:

Cicibebe,herobaby,ve diğerleri bebe bisküvisi kategorisinde satılan tüm bebe bisküvileri olur bende zaman zaman cicibebe yedim ama tercihim herobaby'dir.Besin değerleri ve tadı bakımından bana daha iyi gelmiştir.Tam gaz devam kızlaar süpersiniz vallahi şaştım size haa :1: :46: :71:

Ben şuan yemiyorum sizş bilgilendirmekle ve tebrik etmekle meşgulum çok mutlu oluyorum sizleri böyle görünce ben teşekkür ederim asıl :42:

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

tarifiniz doğru ama zaten tok karnına ve gece yatmadan bu kadar şeker tüketmedende kilo alınabilir...tarifinizle yapılan şey şu zaten doymuş mideyi genişletmek...bunun yerine aynı toklukla 1 bardak pekmez+ 1 kase yoğurt yersenizde alabilrsiniz...yada 3 ara 3 ana öğün yemenizle iş bitebilir...özel bir karışıma gerek yok..ama deneyende başarılı olur...katılıyorum fikrinize..

Kızlar bi kaç önerim daha var ben bunları düzenli yapmasamda haftada en az 2 kere yapardım hala daha yerim yanii

günde 10 tane kuru badem
1 kase yoğurt

bunlarda kilo yapıyor söyliyim sonra söylemedi demeyin haftada en az 2 kere yiyin özellikle öğlen saatlerinde yerdim yani bunlarında etkisi vardır hatta bademi kiloyla alın alabilirseniz hergün 10 tane tüketin hem cilt hem kalp hemde beyin için çok sağlıklı aynı zamanda kil aldırır.

Back