1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

tarifiniz doğru ama zaten tok karnına ve gece yatmadan bu kadar şeker tüketmedende kilo alınabilir...tarifinizle yapılan şey şu zaten doymuş mideyi genişletmek...bunun yerine aynı toklukla 1 bardak pekmez+ 1 kase yoğurt yersenizde alabilrsiniz...yada 3 ara 3 ana öğün yemenizle iş bitebilir...özel bir karışıma gerek yok..ama deneyende başarılı olur...katılıyorum fikrinize..

Daha önceden sizin dediğiniz gibi pekmez yoğurt ne varsa tok karnına denemediğim şey kalmadı pekmez sadece kan yapıyor denildi ne bileyim yiyip yiip kilo alamamak çok zor bişey.Ben bu yöntemle bu şekilde kilo aldım midem büyürmü bilmiyorum iştahım zaten vardı.İştahımın olmasına rağmen alamıyordum bu karışım çare oldu bana çok şükür.Bilgilerin için teşekkür ederim fayda sağlayacak herşey denenebilir.

bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler.. benim acilen kilo almaya ihtiyacım var. 45 kiloyum. üniversiteye başlayacağım ama böyle çocuk gibi de gitmek istemiyorumm. bunu denemek istiyorum.. umarım bende de işe yarar.

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

ben 41 kiloyum bu tarif iyi güzel de, ben bunu tok karna nasıl yiyeyim ki? bütün gün yediğim yemek bunun yarısı kadar :52:

EVEEETTT BENİMDE 20 GÜN OLDU VE 2 KİLO ALMIŞIM AMA HEPSİ GÖBEK OLARAK GÖZÜKTÜĞÜ İÇİN ÖĞLEN VE AKŞAM MEKİK ÇEKMEYE BAŞLADIM BU SAYEDE GÖBEKTEN DAĞILIP DİĞER YERLERE YERLEŞTİRİYORUM:):):):) HERŞEY SÜPER 2 3 AY SONRA İSTEDİĞİM KİLOYA ULAŞABİLİRİM HERKEZE BAŞARILAR DİLİYORUMMMMMM:nazar:

senin adına sevindim....2 kilo daha vermişim 45 kiloya düşmüşüm canım sıkıldı valla ..........tarifin işe yaramış ama ben ne süt içebiliyorum nede tatlı bişeyler yiyebiliyorum o yüzden alamıyorum zaten offfffffff:84:

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

Seninle Aynı Özellikleri Taşıyoruz. Bende 1.68 boyundayım Ve 45 Kiloyum. Banada Safinaz Diyorlar Ve Kriz Geçiriyorum. Söylediğini Deniycem. İnş. Kilo Alırım. Çok Saol :)

canım saol yaaa...26 yaşındayım ..2004 yılında 1 haftada 10 kilo verdim ...hala alamıyorum 45 kiloyum bende kilo almak istiyorum alamıyorum deniycem bakalım......vallahi olursa sana çokk dua ederim tatlım :)):66:

bi türlü başlayamadım ben ya :(( iştahım hiiç yok bu aralar.:50: kilo almak isteyen herkese bol bol iştah diliyorumm :56:

bugünn 16. günümm ama 1 kilodan fazlası olmadıı hala yaaa göbekk vardıı oda gittti sayılırr yaa şu 4-5 kiloyuu almakk istiyorrumm gitmeesiin göbeeğiimm :84: :84:

kızlaaaaaar bugün tam 1 ay oldu sabah tartıldım 1 kilo daha almışım yani toplamda 3 kilo aldım:66::62:

kızlaaaaaar bugün tam 1 ay oldu sabah tartıldım 1 kilo daha almışım yani toplamda 3 kilo aldım:66::62:

besleme düzeni nasıl.. yemek aralarında çok atıştırıyo musun?

benim atıştırm huyum olmadığı içi çok yavaş kilo alıyorum :59: ögünden öğüne yiyorum sadece

canım tadı okadar güzel ki bide miss gibi kokuyo vallahi bak önce küçük paketlerde satılan bisk.lerden al dene sonra için alırsa büyük paketlere geç ve devam et bebe bisküvisi süt çook öncelerden beri en çok kullanılan bebek besleme yöntemidir ve çokta besleyicidir.Benim aklıma bu fikri sokanda bir dahiliye uzamanıdır unutmayın belirtmiştim zaten milupa tarzı mamalar kullan dedi ama pahalıya kaçtıgından bende böyle bişey yaptım ve sonuç aldım.
:71:

canım yaa benim olum avr 1.5 yaşında ve evde bisküvi süt pekmez eksik olmaz ve her akşam bu dedini yer ama o kadar zayıfki bende onun mamasından yicem bakalım bana etki edicekmi

hiç üşenmedim ve tek tek hepini okudum oğlumda etkisini görmesemde bugun denmeye başlıyorum
artık eve bi inek almamız şart olucak :))))

bugün aldım büsküvi ve süt. biraz sabır gerekiyor :10:

kızlaaaarrr bnde burdan okuyarak başladım, bebe bisküvisi we süt ,içine 1 kaşık pekmez weee 3-4kilo filan aldım :D:D birkaç haftadr aksatıyorum. düzenli içemiyorum düzene sokmam lazım yine. 3 kilo dha alsam yeter inşallahhhh :D:D

kzılar bende akşam başladım bal süt bebe bisküvisi ay ne kadar ağır oluyomuş meğer oğluma zorla tepiştiriyodum haklıymış meğer çocuk :)) ama yedim bi şekilde bakalım azimle devam edicem

bende basladım 5. gün bugün ama ben sütü çok koyuyorum galiba içine 20 tane bisküvi atıyorum içiyorum yemiyorum yani o şekil :52: acaba süt ne kadar olacak kaç gr veya lt onu söylerseniz çook sevinirimm iki kase denilmiş ama :66: acaba benim kaselermi büyük :37:

bugünn 16. günümm ama 1 kilodan fazlası olmadıı hala yaaa göbekk vardıı oda gittti sayılırr yaa şu 4-5 kiloyuu almakk istiyorrumm gitmeesiin göbeeğiimm :84: :84:

Ay cnm benim yaa aynı benim gibisin.Şikayet ettiğimiz göbek bile gidince üzülüyoruz vallahi.

Bende bayadır gözüküyorum buralarda.En son 45 e düşmüştüm iştahım düzeldi azda olsa öğünlerimi yiyorum.Akşam tartıldım 46 gösterdi ama aşırı yemek yemştim karnım şişti kesin ondandır. Zayıflamasaydım bugün tam 50 kilo alcaktım :14:

Neyse artık yinede bırakmadım büskiviyi. 48 oldğumda öyle bi benimsemişimki şimdi 45 46 oyuncak geliyo tatmin etmiyo :59:

Back