1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Canım 2 gün çok az. en azından bi süre devam et kilo alma durumuna göre yersin. İşe yarayacağına inanıyorum düzenli bir şekilde yersen.
Bu arada kızlar dün tartıldım 9. günümdü 1 kilo almışım ama beni o kadar sevindirdi ki o 1 kilo uçttum resmen morall verdii :62: yemeyee devaammm :9:

Çok sevindim canım ben sana demiştim dmi alırsın diye :1: İnş sonun bana benzemez :86:

Tartı benim değildi geri verdim rahatladım valla ne o öyle hergün tartılıyodum zaten zayıfladım biliyorum o da yüzüme vuruyodu sinir şey :1:
İştahım hala yok hiç tıka basa doymuyorum bu aralar.Ama bi kaç güne kadar düzelicem hep böyle oluyo çnkü.Bide dijital tartı alıcam tekrar tartılmaya devam :27:
Mamayı hala bırakmadım bütünleştik artık :69:

Çok sevindim canım ben sana demiştim dmi alırsın diye :1: İnş sonun bana benzemez :86:

Tartı benim değildi geri verdim rahatladım valla ne o öyle hergün tartılıyodum zaten zayıfladım biliyorum o da yüzüme vuruyodu sinir şey :1:
İştahım hala yok hiç tıka basa doymuyorum bu aralar.Ama bi kaç güne kadar düzelicem hep böyle oluyo çnkü.Bide dijital tartı alıcam tekrar tartılmaya devam :27:
Mamayı hala bırakmadım bütünleştik artık :69:

yaa deme öylee bonibonmm ne varmışş sendee alıyossunn iştee :34: bu aradaki kilo kayıpları bizi yıldıramazzz :1: İştahh konusuna gelincee benimde öyle oluyo. artık dış etkenlere veriyorumm yani ne bilim havadandır ondandır bundandır diyip fazla üstünde durmamaya çalışıyorumm :9: Çünkü kafaya taktıkça daha kötü oluyor:20:

arkadaşlar aynı sorun bndede wardı. 47 kiloydum sonra iştah açıcı şuruplar çok yemekle falan 55 kiloya geldm ama kollarım ve bacaklarım halen zayıf. kalçam ve göbeğim aldı başını gitti :) bu aralar 52 kiloya indim bu yöntemi deneyip hedefim 60 olmak. boyum 1.66 belki ozaman etek giyebilirm :(

bende 3 ay önce 52 kiloydum boyum 1.62
fakat migrenim tuttu ve 3 gün aralıksız geçmedi.sürekli 3 gün istifra ettim.yemek yiyemedim.su içsem çıkarıyodum.ve 45 kiloya düştüm.ve ne kadar uğraşsam kilo alamıyorum bunu deniycem muhakkak işe yarar.ama midem kaldırır mı bakalım.biraz ağır gibi...
kızlar bir de şunu eklemek istiyorum.en sinir olanı alışşveriş yapmaktan nefret ettiriyo bu zayıflık insanı.34 beden her yerde yok.hoş bazı 34 bedenler bile bazen bol geliyo.ve tezgahtar size ayy çok zayıfsınız yaaaa...deyince(sanki bilmiyomuşuz gibi)insan çıldırıyo...geçenlerde bi mağazaya girdim gecelik falan deniyorum.36 bedenden başlıyo ..bende denedim kalıplar dar gibiydi..tabii bana bir ikisi oldu bi kaçı bol geldi..tezgahtar sanki ders verirmiş gibi ya işte zayıflığa özenmemek gerekiyomuş gördünmü dedi bana ..bende sen dengesizmisin sanane benim zayıflığımdan sersem dedim çıktım mağazadan .ama kendime gelemedim..çünkü çok takıyorum ve üzülüyorum zayıflığıma..
oyyy içimi döktüm beee...ne çok daralmışım.neyse umarım 2 haftada bi kaç kilo alabilirim ..dün başladım çok yemek yemeye.biraz önce bi orta boy pizzayı yedim.şimdi de kusmamak için kendimi zor tutuyorum:)
öpüldünüz çıtırlar:79:

bende 3 ay önce 52 kiloydum boyum 1.62
fakat migrenim tuttu ve 3 gün aralıksız geçmedi.sürekli 3 gün istifra ettim.yemek yiyemedim.su içsem çıkarıyodum.ve 45 kiloya düştüm.ve ne kadar uğraşsam kilo alamıyorum bunu deniycem muhakkak işe yarar.ama midem kaldırır mı bakalım.biraz ağır gibi...
kızlar bir de şunu eklemek istiyorum.en sinir olanı alışşveriş yapmaktan nefret ettiriyo bu zayıflık insanı.34 beden her yerde yok.hoş bazı 34 bedenler bile bazen bol geliyo.ve tezgahtar size ayy çok zayıfsınız yaaaa...deyince(sanki bilmiyomuşuz gibi)insan çıldırıyo...geçenlerde bi mağazaya girdim gecelik falan deniyorum.36 bedenden başlıyo ..bende denedim kalıplar dar gibiydi..tabii bana bir ikisi oldu bi kaçı bol geldi..tezgahtar sanki ders verirmiş gibi ya işte zayıflığa özenmemek gerekiyomuş gördünmü dedi bana ..bende sen dengesizmisin sanane benim zayıflığımdan sersem dedim çıktım mağazadan .ama kendime gelemedim..çünkü çok takıyorum ve üzülüyorum zayıflığıma..
oyyy içimi döktüm beee...ne çok daralmışım.neyse umarım 2 haftada bi kaç kilo alabilirim ..dün başladım çok yemek yemeye.biraz önce bi orta boy pizzayı yedim.şimdi de kusmamak için kendimi zor tutuyorum:)
öpüldünüz çıtırlar:79:
bitanem benim hepimizin sorunu aynı sanırım geçen bikini alıyım dedim yok olmuyor ya pantolon giysem güzel durmuyor alışverişe gitmiyorum artık o derece bezdim yani ama bu yöntem inş. işe yarayacak hepimiz alıcaz gelsin kilolarrrrrr :66:

arkadaşlar aynı sorun bndede wardı. 47 kiloydum sonra iştah açıcı şuruplar çok yemekle falan 55 kiloya geldm ama kollarım ve bacaklarım halen zayıf. kalçam ve göbeğim aldı başını gitti :) bu aralar 52 kiloya indim bu yöntemi deneyip hedefim 60 olmak. boyum 1.66 belki ozaman etek giyebilirm :(

canım niye etek giyemiyosun anlamadım ben 1.68 boya 45 kiloyum gayette güzel oluyo etek hatta elbise giydiğimde herkesten olumlu tepkiler alıyorum

eylemsi benim bacaklarım ince vücudum iyi. yani bilmiorum bana hep ince gelmiştir. belki psikolojikmen ama giyemiorm hiç. üst bacaklarım iyi ama alt kısım ince :(:58:

eylemsi benim bacaklarım ince vücudum iyi. yani bilmiorum bana hep ince gelmiştir. belki psikolojikmen ama giyemiorm hiç. üst bacaklarım iyi ama alt kısım ince :(:58:

bence etek ve elbise ancak bizlere yakışır canım kilolulara deil.en azından pantolondan iyidir.sana öyle geliyodur bence hem kadının ince bileklisi makbuldur.alt kısım ince olsun daha iiii:71:

bence etek ve elbise ancak bizlere yakışır canım kilolulara deil.en azından pantolondan iyidir.sana öyle geliyodur bence hem kadının ince bileklisi makbuldur.alt kısım ince olsun daha iiii:71:
:) ewet doğru aslında ama yıllardr gelen bi özgüvensizlik sanırım. biraz kilo alıp giyicem etek inş:80:

:) ewet doğru aslında ama yıllardr gelen bi özgüvensizlik sanırım. biraz kilo alıp giyicem etek inş:80:

ah işte uzmanlık alanımdan bir konu :27: benimde etek giyme konusunda özgüvenim yok hani çirkinde durmuyo ama işte takıntı olmuş bi kere.
Bide zayıf olunca et olmayınca bacak otomatikmn çarpık gibi duruyo ama kilo alınca öyle bi doluyoki çok şık duruyo o zaman.Bende zayıf bacak taraftarı değilim hafif dolgun olcak öyle yakışıyo etek :61:
Ben giymiyorum mesela Ama ne zamanki 49 50 olurum o zman giyerim.Şuanda 45 kiloyum 3 kilo vermişim :44:

ah işte uzmanlık alanımdan bir konu :27: benimde etek giyme konusunda özgüvenim yok hani çirkinde durmuyo ama işte takıntı olmuş bi kere.
Bide zayıf olunca et olmayınca bacak otomatikmn çarpık gibi duruyo ama kilo alınca öyle bi doluyoki çok şık duruyo o zaman.Bende zayıf bacak taraftarı değilim hafif dolgun olcak öyle yakışıyo etek :61:
Ben giymiyorum mesela Ama ne zamanki 49 50 olurum o zman giyerim.Şuanda 45 kiloyum 3 kilo vermişim :44:

bonibonn ewet ewet bu süt bisküvi yöntemiyle inş hep etek giyeriz :):77:

Canlarım benim naptınızz maşallah topiği uçurmuşsunuz :) Şimdi şöyle bi göz atıverdim de onlara bi açıklık getireyim

Bal Konusu: İsteyen tadını ayarlıcak kadar katsın,evet biraz ağırlaştırıyo karışımı...Bal katmadan da yiyebiliriz
Günde 2 kase yiyen şahıs benim :) başkasını bilmem ben kendimde uyguladığım tarifi verdim ve sonuç aldım daha doğrusu aldık arkadaşlarla bir başladık. Sabah kahvaltısında peynir ve zeytinle beraber 1 kasecikte mama hazırlayıp hüpletiyordum iki dk da ama ağır gelenler yerken zorlananlar sadece yatmadan önce tok karna yiyip yatsınlar karışımı

NOT:Kilo alma durumu bünyeden bünyey değişir bu herşeyde böyledir kimin vücudu,cildi,dişi,saçı nasıl reaksiyon gösterir bilinmez fakat bildiğim tek bişey bu karışımın bir çok kişide olumlu sonuç verdiğidir.

öpüyorumm arkadaşlar... :71:

Son düzenleme:
destinax cım canım hazır burdayken tesekkür etmek istedim.valla rabbim ne muradın varsa versin.baslayalı henüz 1 hafta oldu.ilk kilomuda aldım böylelikle.45 olarak basladım.cok mutluyum inan yüzümden belli oldu o 1 kilocuk:)amacım eski kiloma cıkmak 49.inşallah bakalım.ama bu tarif kesinlikle işe yarıyor ve iştah acıyor.bide sunu eklemek istiyorum sende belirtmişsin ama lütfen hergün tartılmayın arkadaslar.tartı bugün 45 gösterir yarın 44 gösterir.o vücuttaki suyla alakalı olan birsey kilo aldığımızı sanıyoruz ama vücuttaki su artıyo tabi sonra idrarla atuldığı için zayıfladık sanıyoruz.arkadasımızında belirttiği gibi 1 yada 2 haftada bir tartılmak en iyisi.sürpriz oluyo hem:)
tekrardan coook tesekkür ederim canım.benim gibi yemek yemeye üşenenler için mucize bir formül

bonibon nazarmı degdrdık sana noldu:59: inş. alırsın verdgn kıloları bnmde 2.haftam en son tartldgmda almamıştm hiç bugun bda tartlcam bakalm aldımmı..yiyorum ama balsız yiyorum ben yaa bal agır gelıyo :2: :D

merhabalar konu başlığını açan arkadaşa teşekkür ederek başlamak istiyorum bende bir haftadır devam ediyorum ayrıca bide eczaneden o meşhur Şurubu aldım hani yan etkisi iştah açmak ve uyku yapan olanı :)) 41 kilo ile başlamıştım şu an 43 kilo 400 grm gösteriyor tartım ama tek bi kafamı kurcalayansa ben göbekten alıyorum kiloyu bide sanırım kalçalardan göbek çıktı yüzümde ve diğer kilolu olması gereken yerlerde yok henüz bişey daha sonradanmı olur acaba bilemiyorum ama iştahım arttı açlığa tahammül sınırım daha farklı acıktımı yemek yiyorum birde mısır ve tahinpekmez bunları nedense çok sık tüketme istğim oluştu kahvaltıda ara öğünde mutlaka pekmeztahin karışımı yiyorum herneyse şimdilik arkadaşın önerdiği bebe bisküvisi ve süt karışımı işe yaradı tavsiye ediyorum .:3:

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

ya canım ben bal koymadım içine balı zaten normalde yeterince yiyorum.Birde kasenin hepsinin bitiremedim az kalmıştı dayanamadım bıraktım bende devam ederim ama öyle çok yiyemiyorum balda koymuyorum işe yarar mı :14: :59:

merhabalar konu başlığını açan arkadaşa teşekkür ederek başlamak istiyorum bende bir haftadır devam ediyorum ayrıca bide eczaneden o meşhur Şurubu aldım hani yan etkisi iştah açmak ve uyku yapan olanı :)) 41 kilo ile başlamıştım şu an 43 kilo 400 grm gösteriyor tartım ama tek bi kafamı kurcalayansa ben göbekten alıyorum kiloyu bide sanırım kalçalardan göbek çıktı yüzümde ve diğer kilolu olması gereken yerlerde yok henüz bişey daha sonradanmı olur acaba bilemiyorum ama iştahım arttı açlığa tahammül sınırım daha farklı acıktımı yemek yiyorum birde mısır ve tahinpekmez bunları nedense çok sık tüketme istğim oluştu kahvaltıda ara öğünde mutlaka pekmeztahin karışımı yiyorum herneyse şimdilik arkadaşın önerdiği bebe bisküvisi ve süt karışımı işe yaradı tavsiye ediyorum .:3:

canım o istediğin yerlerde kas yap bence yüzüne zamanla gelir diye umuyorum bacak vs. istiyorsan egzersiz yap ben gibi :1:

ewe tartı aldım hergun tarlılıyorum.kilo almak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. şu bebe biskuvısını bıras daha az sekerlı yapsalar olmazmıydı sankı

canım o istediğin yerlerde kas yap bence yüzüne zamanla gelir diye umuyorum bacak vs. istiyorsan egzersiz yap ben gibi :1:

pitrck kız sen kası nezamandan beri çalışıosun işe yarıomuymuş ? ben bi hafta denedim bıraktm bide hangi hareketleri yapıosun bacakları için :):37:

Back