1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

evet doğru söylüyosun cnm ama çok mızmızım çok :77: yemek seçmeler fln ah ah napcam bilmem kesin regl oldum diye böyle :84:

yaa bakkmaa bende öyleyyimm çok seçiyorumm yemekk ama napayım sevmediğim için yiyemiyorum midem bulanıyo :50:
yaa sözlümlee beraber başladıkk bu formülee dün tam 7 gün oldu tartıldıkk o 2 kilo almışş ama bende hiçbi değişimm yyokk :84:
çoook kıskanddımmm ben nie almamışımm hiiç yaa :2:

yaa bakkmaa bende öyleyyimm çok seçiyorumm yemekk ama napayım sevmediğim için yiyemiyorum midem bulanıyo :50:
yaa sözlümlee beraber başladıkk bu formülee dün tam 7 gün oldu tartıldıkk o 2 kilo almışş ama bende hiçbi değişimm yyokk :84:
çoook kıskanddımmm ben nie almamışımm hiiç yaa :2:

üzülme bitanem ya inş sende alırsın en azından 1 ay düzenli devam et kişiden kişiye değişir benimde abim alamıyodu geç aldı bi iki kilo alabildi şuan bıraktı gibi bişey düzenli yemiyo.Sende sözlünü yalnız bırakma devam edin inş alırsın cnm inş bende alırım :59:

üzülme bitanem ya inş sende alırsın en azından 1 ay düzenli devam et kişiden kişiye değişir benimde abim alamıyodu geç aldı bi iki kilo alabildi şuan bıraktı gibi bişey düzenli yemiyo.Sende sözlünü yalnız bırakma devam edin inş alırsın cnm inş bende alırım :59:

yook ya bırakmamm zateenn alana kadar devamm ediceemm. ama bi yandan sözlümm için çok sevindimmm yaa onun alması dahaa önemli benim içinn :9:
hepp beraberr alıcaz inşallahh canım sadece sabıırr gerektiriyo böyle şeyler iştee :34:

Kesinlikle sabır gerektiren bişey arkadaşlar ben tam 2-3 ay yedim bunu misafirliğe gittim yanımda götürdüm o derece yaa ve bunu bana söyleyen bir doktor o yüzden gönül rahatlığıyla ve iştahla yedim iştahlıydım acayip yemek yerdim ama 43-44 kgden yukarı çıkamazdım ne acı :56: artık 54-55 kg yim maşallah nazar değmesin gören şaşırıyo :nazar:

Kesinlikle sabır gerektiren bişey arkadaşlar ben tam 2-3 ay yedim bunu misafirliğe gittim yanımda götürdüm o derece yaa ve bunu bana söyleyen bir doktor o yüzden gönül rahatlığıyla ve iştahla yedim iştahlıydım acayip yemek yerdim ama 43-44 kgden yukarı çıkamazdım ne acı :56: artık 54-55 kg yim maşallah nazar değmesin gören şaşırıyo :nazar:

Ne kadar güzel ya ahh ahh darısı benimde başıma inş. bende görebilcem mi o rakamları çooook merak ediyorum :(

yok yok olmuyo kızlar yaaaa 25 yaş, 1,62 boyum 39 kg 'yım evlenınce alırsın dedıler 2 senedır hala bı gelısme yok.
belkı ıstıkrarlı bı sekılde yesem kılo alırımda.... sorun yemek yemeyı sevmememde sanırım. mamalar vıtamınler dogal besınler dunya para döküp alıyorum en fazla 1 hafta duzenlı yıyorum sonrasında kaldır çöpe gıtsın aldıklarımı..
yanı mesela onumde tabakta en sevdıgım yemek dursun ben açlıktan ölüyo olayım cogu zaman onu yemıyorum bıle yada doymasam bıle masadan kalkıyorum sıkılıyorum sankı :(
simdi bunuda bır deneyeyım barı belkı bı gayret 2 hafta devam ederım buna. severım bebekbıskuvsını...

kızlar bende 170 boyundayım 16 yaşındayım ve zayıfım normalde kalçalarım falan var ince belliyim yani kadınsı özelliklerim oluşmaya başladı ama kilo alsam net bir şekilde belirgin olcak.Kuzenim eczacılık okuyor ona sordum ne yapmam lazım diye proteinli ürünler tüketmelisin dedi.Açıkçası dikkate almadım.Gittim eczaneden balık hapı aldım ama sonradan öğrendimki çok sonra kilo aldırıyormuş bende bıraktım.Başka eczacıya sordum durumu.Balık hapı verimli olmaz protein tozu kullanacaksın dedi.Ücreti 60 tl olduğundan alamadım ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum.Birde bunu deniycem inş. işe yarar çünkü benimle dalga geçilmesinden çok sıkıldım artık :(

protein tozu kilo aldırmaz canım.protein tozu içip kesinlikle kilo alamazsın.protein tozu sadece kas yapar.bunu da zaten kas yapmak isteyen sporculardan başka kimse kullanmaz.senin kasa değil kiloya ihtiyacın var.kilo almak içinde karbonhidrata ihtiyacın var.yani protein tozu içip kilo alabilirim düşüncesini aklından çıkar.kesinlikle böyle birşey yok.bunu nerden biliyorum onu da açıklayayım; abim body'e gittiği için protein tozunun en kalitelisini yurt dışından aldı.bende bu protein tozuyla kilo alabilceğimi düşünüp 1 ay boyunca sabah ve gece yatmadan önce 1 badak sütle protein tozunu içtim.abim protein tozunun kilo aldırmayacağını anlatmıştı.aama onu dinlemedim.sonuç mu ne oldu? tabiki 1 gram bile alamadım :27: yani boşuna para verip de protein tozu falan alma.

Ben sabrederim sabretmesinee amaa bende de iştah sorunu var yiyemiyorumm fazlaa iştee :59: bak sen ne güzel yiyomuşsun

yok yok olmuyo kızlar yaaaa 25 yaş, 1,62 boyum 39 kg 'yım evlenınce alırsın dedıler 2 senedır hala bı gelısme yok.
belkı ıstıkrarlı bı sekılde yesem kılo alırımda.... sorun yemek yemeyı sevmememde sanırım. mamalar vıtamınler dogal besınler dunya para döküp alıyorum en fazla 1 hafta duzenlı yıyorum sonrasında kaldır çöpe gıtsın aldıklarımı..
yanı mesela onumde tabakta en sevdıgım yemek dursun ben açlıktan ölüyo olayım cogu zaman onu yemıyorum bıle yada doymasam bıle masadan kalkıyorum sıkılıyorum sankı :(
simdi bunuda bır deneyeyım barı belkı bı gayret 2 hafta devam ederım buna. severım bebekbıskuvsını...

canım sen çok zayıfsın yaa:S zorlıcan kendini yavaş yavaş miden büyüyecek sonra o mide büyüdüğü için sen yemesen o mide tam dolmadığından acıkacaksın..

arkadaşım sana çok teşekkür ediyorum formül gerçekten işe yarıyor 3 hafta oldu başlayalı dün 2. kilomuda aldım yüzüm doldu bizimle paylaştığın için tekrar teşekkür ediyorum sana

arkadaşım sana çok teşekkür ediyorum formül gerçekten işe yarıyor 3 hafta oldu başlayalı dün 2. kilomuda aldım yüzüm doldu bizimle paylaştığın için tekrar teşekkür ediyorum sana

ahh canım benin ne demek,ben teşekkür ederim samimiyetime inanaıp uyguladığınız için ben çok mutlu oldum benim gibi işe yarayanları görünce bulunduğum yerde arkadaşlarımda aynı tepkileri veriyorlar gerçekten bazılarına komik bile geliyodu bebek gibi diye ama sonuç harikaa diyecek bişey yok :)

benimde 6 kiloya ihtiyacım vardı canım.10 günde 1 kilo aldım.şimdi 5 kiloya daha ihtiyacım var.sabırlı olmamız gerekiyor... :41:

protein tozu kilo aldırmaz canım.protein tozu içip kesinlikle kilo alamazsın.protein tozu sadece kas yapar.bunu da zaten kas yapmak isteyen sporculardan başka kimse kullanmaz.senin kasa değil kiloya ihtiyacın var.kilo almak içinde karbonhidrata ihtiyacın var.yani protein tozu içip kilo alabilirim düşüncesini aklından çıkar.kesinlikle böyle birşey yok.bunu nerden biliyorum onu da açıklayayım; abim body'e gittiği için protein tozunun en kalitelisini yurt dışından aldı.bende bu protein tozuyla kilo alabilceğimi düşünüp 1 ay boyunca sabah ve gece yatmadan önce 1 badak sütle protein tozunu içtim.abim protein tozunun kilo aldırmayacağını anlatmıştı.aama onu dinlemedim.sonuç mu ne oldu? tabiki 1 gram bile alamadım :27: yani boşuna para verip de protein tozu falan alma.
çok teşekkür ederim canım gidip alıcaktım valla ya :( DestinaX'ın dediğini deneyeceğim inş. alırım lise 3deyim rezil gibiyim hala ya milletin yemek yemiyor musun demesinden bıktım artık yesemde kilo almıyorum bünyem yapmıyor benim suçum değilki :( dahada olmazsa diyetisyene gidicem

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

merhaba bende bu formulu denemey basladim bugun yanliz 2 kase dediginiz icin bende 2 corba kasesi kullandim ama sut cok fazla geldi 20tane biskuvide az geldi tabi bende bardaga koydum kafama diktim hepsinide icemedim simdi midem bulandi :D suan 48 kiloyum ve 26 nisanda bebegimi dogurdumm ve aldigim 9 kilo hemencik gitti :( suan istahim falanda kalmadi ve kilo almak istiyorum umarimm i$e yarar..

Ayy Allah'ım inşallah alırım ya yarın hemen gidicem alıcam malzemeleri.Birde balı içine katmasak yani bal kullanmasak ne oluyor :1:

çok teşekkür ederim canım gidip alıcaktım valla ya :( DestinaX'ın dediğini deneyeceğim inş. alırım lise 3deyim rezil gibiyim hala ya milletin yemek yemiyor musun demesinden bıktım artık yesemde kilo almıyorum bünyem yapmıyor benim suçum değilki :( dahada olmazsa diyetisyene gidicem

rica ederim canım ne demek :16: aynı lafları hepimiz başkalarından duyuyoruz zaten.şişman bi insana çok kilolusun ya biraz zayıfla bu ne hal demez kimse.çünkü onun kalbinin kırılacağını biliyor.ama zayıf bi insanın kalbini hiç düşünmeden ağızlarına ne gelirse söylüyorlar.bu durum çok kötü.inş. hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırızda böyle lafları bi daha duymayız...

ya bişi dicam :s ben bi kase ve içinde 15 tane falan yiyorum 2 gün oldu.daha fazla yıyemıorum mıdemı bulandııro.bukadar yemeye dewm ettıgımde bı etkısı olur mu acaba..... offf hemen olsun istiyorum beklemek ıstemıorum:( nekadar gun sonra etkısı gosterır sızce???:6:

ya bişi dicam :s ben bi kase ve içinde 15 tane falan yiyorum 2 gün oldu.daha fazla yıyemıorum mıdemı bulandııro.bukadar yemeye dewm ettıgımde bı etkısı olur mu acaba..... offf hemen olsun istiyorum beklemek ıstemıorum:( nekadar gun sonra etkısı gosterır sızce???:6:

Canım 2 gün çok az. en azından bi süre devam et kilo alma durumuna göre yersin. İşe yarayacağına inanıyorum düzenli bir şekilde yersen.
Bu arada kızlar dün tartıldım 9. günümdü 1 kilo almışım ama beni o kadar sevindirdi ki o 1 kilo uçttum resmen morall verdii :62: yemeyee devaammm :9:

Son düzenleme:
Back