1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

bende basladım 5. gün bugün ama ben sütü çok koyuyorum galiba içine 20 tane bisküvi atıyorum içiyorum yemiyorum yani o şekil :52: acaba süt ne kadar olacak kaç gr veya lt onu söylerseniz çook sevinirimm iki kase denilmiş ama :66: acaba benim kaselermi büyük :37:

ben çorba kasesine koyuyorum sütü ölçtüm bi su bardağından biraz az koymuş oluyorum içinede 23 tane fln biskvi atıyorum öyle dene bide :34:

Ay cnm benim yaa aynı benim gibisin.Şikayet ettiğimiz göbek bile gidince üzülüyoruz vallahi.

Bende bayadır gözüküyorum buralarda.En son 45 e düşmüştüm iştahım düzeldi azda olsa öğünlerimi yiyorum.Akşam tartıldım 46 gösterdi ama aşırı yemek yemştim karnım şişti kesin ondandır. Zayıflamasaydım bugün tam 50 kilo alcaktım :14:

Neyse artık yinede bırakmadım büskiviyi. 48 oldğumda öyle bi benimsemişimki şimdi 45 46 oyuncak geliyo tatmin etmiyo :59:

vallaa öylee canımm yaa 49 olsamm anlıcamm yanii yavaş yavaş alıyorumm diye ama yyokk çıkmıo iştee. bende devam ediyorum edicem de ama bide alsam kiloo süperr olcaak. bide bnm sorunum yemek yiyememek yesem kesin alırım :59:

ben çorba kasesine koyuyorum sütü ölçtüm bi su bardağından biraz az koymuş oluyorum içinede 23 tane fln biskvi atıyorum öyle dene bide :34:

öyle yapayım bugün akşam :31: inşallah işe yarar hemen kilo almak istiyorum yaaa bende şişko oluyum bende kilo vermek için yürüyüşler yapayım istiyorum :52:

vallaa öylee canımm yaa 49 olsamm anlıcamm yanii yavaş yavaş alıyorumm diye ama yyokk çıkmıo iştee. bende devam ediyorum edicem de ama bide alsam kiloo süperr olcaak. bide bnm sorunum yemek yiyememek yesem kesin alırım :59:

aynen bende yiyemiyorum ya.Öğlen yemeğinde azıcık nohut yedm bi dilim ekmekle onla duruyorum.Gün içinde öyle canım isterse ülker smart meyveli yoğurtlardan bi tane yiyorum yemek yemediğimden kilo gitmesn diye. Bende almak istiyorum ya bu yeterli değil daha hnüz akşamki halimle sabahki halim ne zaman bir olursa o zaman bu iş oldu derim :1:
Akşam işten geldiğimdenmidir nedir daha bi kilolu görünüyo bacaklarım.Ama sabah öyle değil yalnızmıyım bu konuda? :44:

ya nolur bana da yardım edin :(( bıktım artık sürekli kilo veriyorum alayım diye uğraşırken :( 43 kiloyum boyum 165 doktora gittim bütün tahlillerim yapıldı herşey normal çıktı kemiklerim çok inceymiş onu söyledi sadece... vallaha giyecek kıyafet bulamıyorum hiç birşey yakışmıyo çünkü :( bebe bisküvisi ve sütü denemeye çalışmıştım daha önce ama ben normalde tatlı şeyler yiyemiyorum bu bisküvi süt karışımı çok agır geldi bana :( insanlarrın laflarından da bıktım her gören ne kadar zayıfsın diyo yolda tanımadığım insanlar bile soruyo artık kac kilosun çok zayıfsın diye o derece yani :D eerkek arkadasımla zaten hep kilom yüzünden tartışıyoruz...yaşım da 24 bu arada oof napıcam kızlar bana bi yol gösterin

selam kızlarr benim de derdim büyük 45 kiloya düştüm boyum 1.63. 47 olabilmiştim en fazla onu da verdim çünkü İngilteredeyim malum burda yemek kültürü yok:( ben prakten kullanıyordum acayip derecede iştahımı açıyordu onunla aldım kilo zaten devam etseydim belki daha fazla alırdım. Türkiyeye dönünce tekrar başlıycam şuruba umarım tekrar alırım

istediğin kiloya ulaştysan n mutlu sana..bnde 3-4 kilo almk istiorum.denicem bunu ama umarım her gece istikrarlı bi şekilde yaparım :)

xxxx diye bir vitamin tozu var, 1 ayda 5 kilo almamı sağladı.
Ama çok düzenli bir şekilde kullanılması şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya nolur bana da yardım edin :(( bıktım artık sürekli kilo veriyorum alayım diye uğraşırken :( 43 kiloyum boyum 165 doktora gittim bütün tahlillerim yapıldı herşey normal çıktı kemiklerim çok inceymiş onu söyledi sadece... vallaha giyecek kıyafet bulamıyorum hiç birşey yakışmıyo çünkü :( bebe bisküvisi ve sütü denemeye çalışmıştım daha önce ama ben normalde tatlı şeyler yiyemiyorum bu bisküvi süt karışımı çok agır geldi bana :( insanlarrın laflarından da bıktım her gören ne kadar zayıfsın diyo yolda tanımadığım insanlar bile soruyo artık kac kilosun çok zayıfsın diye o derece yani :D eerkek arkadasımla zaten hep kilom yüzünden tartışıyoruz...yaşım da 24 bu arada oof napıcam kızlar bana bi yol gösterin

canım benimde ne yiyecekle hele helede meyve,tatlı vs. hiç aram yoktu.1 gün boyunca hiçbişey yemesem aklıma gelmezdi ac olduğum.ama cok şükür artık acıkıyorum midem kazınıyo.evet biraz ağır oluyo süt ve bebe bisküvisi.ama sonucu görünce dahada fazla yemek istiyosun.yanakların dolmaya baslayıp kar gibi olduğunda kıyafetlerin yakışmaya basladığında dahada hısrlanıyorsun..eski kilom 49 hedefim o.suan 46 oldum 3 kilom kaldı.destinax sayesinde cok şükür insana benzicem:)) ayrıca milletin dediğini boşver.benide azmı verem ettiler.ay nolmusun sen,nasıl güzeldin cok zayıflamışın yok cart yok curt.güzel olunca cekemeyip kilo almışın diye nazar değdirirler,zayıf olursun ay niye böylesin derler.sanki cok zayıfsın deyince noluyosa.deme kardesim zayıfsam bile deme.söyleyince egolarını tatmin ediyo bu kadınlar.ama benimde o insanları kapak etmeme az kaldı:)biraz sık sende dişini istikrarla basla bisküviye.milleti kapak etmek için inada ye

besleme düzeni nasıl.. yemek aralarında çok atıştırıyo musun?

benim atıştırm huyum olmadığı içi çok yavaş kilo alıyorum :59: ögünden öğüne yiyorum sadece

sabahları yarım dilim ekmek yiyorum öğlen bir tabak yemek ve 2 dilim ekmek yiyiyorum akşamda 20 de yemek yiyorum 23 gibide 1 kase cicibebe yiyorum canım benimde hiç atıştırma kültürüm yok malesef

Son düzenleme:
bende sadece bi akşam yapabildim fırsatım olmadı hiç bi türlü çocukla ilglienmekten kendiem zaman ayıramadımki
ben aburcuburda çok yerim gün içinde ama almıyorum maalesef :(
bugun sabah bi poça öğlen dolma çorba salata tatlı yedim bi paket ikram yedim akşam yemeği yicem bisküvi yicem boşanda semerini yi diceksiniz ama böleyim ben işte :(

canım benimde ne yiyecekle hele helede meyve,tatlı vs. hiç aram yoktu.1 gün boyunca hiçbişey yemesem aklıma gelmezdi ac olduğum.ama cok şükür artık acıkıyorum midem kazınıyo.evet biraz ağır oluyo süt ve bebe bisküvisi.ama sonucu görünce dahada fazla yemek istiyosun.yanakların dolmaya baslayıp kar gibi olduğunda kıyafetlerin yakışmaya basladığında dahada hısrlanıyorsun..eski kilom 49 hedefim o.suan 46 oldum 3 kilom kaldı.destinax sayesinde cok şükür insana benzicem:)) ayrıca milletin dediğini boşver.benide azmı verem ettiler.ay nolmusun sen,nasıl güzeldin cok zayıflamışın yok cart yok curt.güzel olunca cekemeyip kilo almışın diye nazar değdirirler,zayıf olursun ay niye böylesin derler.sanki cok zayıfsın deyince noluyosa.deme kardesim zayıfsam bile deme.söyleyince egolarını tatmin ediyo bu kadınlar.ama benimde o insanları kapak etmeme az kaldı:)biraz sık sende dişini istikrarla basla bisküviye.milleti kapak etmek için inada ye[/QUOTE

sağol canım ya inşallah ben de basarıcam kilo almayı burdan da destek alıcam :) dün gece ilk süt bebe bisküvisi karışımını yedim :):) gün içindede sürekli bişeyler yemeye çalışıyorum yoksa ben de senin gibi yemek yemeyi unutabiliyorum :) bi de Destinax nedir onu anlamadım :)

aynen bende yiyemiyorum ya.Öğlen yemeğinde azıcık nohut yedm bi dilim ekmekle onla duruyorum.Gün içinde öyle canım isterse ülker smart meyveli yoğurtlardan bi tane yiyorum yemek yemediğimden kilo gitmesn diye. Bende almak istiyorum ya bu yeterli değil daha hnüz akşamki halimle sabahki halim ne zaman bir olursa o zaman bu iş oldu derim :1:
Akşam işten geldiğimdenmidir nedir daha bi kilolu görünüyo bacaklarım.Ama sabah öyle değil yalnızmıyım bu konuda? :44:

Sabahla akşam farklı mı :9:
valla benim aynı canım ya bi değişim yok.ya bide şeyi merak ediyorum mama ne kadar lapa olursa o kadar mı iyi. benim yaptıgım çorba gibi oluyo da :44:

walla bikaç gun yıyeyım dedım cok tatlı gelıo yıyemıorum..bıraktım:( :::::(:(:(:43:

Kızlar sabır gösterin ve kendinizi strese sokmayın lütfen

benim kasem büyük içine 2 subardağı kadar süt alıyor öyle düşününben ondan her akşam yedim yattım birde sabahları kalkınca kahvaltıyla beraber yediğimde oldu öyle yaptığım zamanlarda daha hızlı kilo aldığımı farkettim fakat her iki şekilde de işe yarıyor üzülmeyin sabredin iştah sorunu çekenler için biraz zor bi işlem biliyorum ama yapcak bişey yok kii :50:

Son düzenleme:
canım benimde ne yiyecekle hele helede meyve,tatlı vs. hiç aram yoktu.1 gün boyunca hiçbişey yemesem aklıma gelmezdi ac olduğum.ama cok şükür artık acıkıyorum midem kazınıyo.evet biraz ağır oluyo süt ve bebe bisküvisi.ama sonucu görünce dahada fazla yemek istiyosun.yanakların dolmaya baslayıp kar gibi olduğunda kıyafetlerin yakışmaya basladığında dahada hısrlanıyorsun..eski kilom 49 hedefim o.suan 46 oldum 3 kilom kaldı.destinax sayesinde cok şükür insana benzicem:)) ayrıca milletin dediğini boşver.benide azmı verem ettiler.ay nolmusun sen,nasıl güzeldin cok zayıflamışın yok cart yok curt.güzel olunca cekemeyip kilo almışın diye nazar değdirirler,zayıf olursun ay niye böylesin derler.sanki cok zayıfsın deyince noluyosa.deme kardesim zayıfsam bile deme.söyleyince egolarını tatmin ediyo bu kadınlar.ama benimde o insanları kapak etmeme az kaldı:)biraz sık sende dişini istikrarla basla bisküviye.milleti kapak etmek için inada ye[/QUOTE

sağol canım ya inşallah ben de basarıcam kilo almayı burdan da destek alıcam :) dün gece ilk süt bebe bisküvisi karışımını yedim :):) gün içindede sürekli bişeyler yemeye çalışıyorum yoksa ben de senin gibi yemek yemeyi unutabiliyorum :) bi de Destinax nedir onu anlamadım :)

Destinax benim tatlım yani arkadaş benim sayemde kilo aldığını söylüyor yoksaki destinax bi ürün karışım yada yieyecek değil Allah iyiliğini versin emii :52: :90:

Back