Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş 20 Boy 1.60
Canım bende bal hiç yemem pekmezde öyle.Onlarsız yaşıyodum ama bu başlık sayesinde eve bal aldımda akşamları mamaya koyup yiyorum işte sevmem ama kilo almam için yapmam lazımdı.İstediğimiz bişey için bazen bişeylere dayanmalıyız nede olsa sonu güzel oluyo kemikten ibaret olmadığını görüyosun elini attığn her yer tombik tombik oluyo giydiğin yakışıyo pantolon olsun diye alta bişeyler tıkıştırmak zorunda kalmıyosun ağırlaştırğını farkediyosun kağıt bebeklikten 3 boyuta geçmiş oluyosun![]()
Yeterince gaza geldinmi![]()
kızlarr ben yine zayıfladım 48 den 46 ya düştüm![]()
he bi de böyle bir durum var işte biz zor kilo alanlar
aldığımızı pat diye verebiliyoruz işte..
hayırdır ne oldu
ya anlamıyorum bi gün bile yemek yemesem rahat bi 2 kilo veriyorum ne iştir anlamadım![]()
illa aldığım kiloyu tutmak için habire her ögün karnımı doyurmam lazım. Yemek istemiyorum işte midem almıyo iştahm olmuyo yemeye üşeniyorum ne bilim gitti güzelim kilolar pantolonm bol geliyo bugün yastayımm![]()
ya anlamıyorum bi gün bile yemek yemesem rahat bi 2 kilo veriyorum ne iştir anlamadım![]()
illa aldığım kiloyu tutmak için habire her ögün karnımı doyurmam lazım. Yemek istemiyorum işte midem almıyo iştahm olmuyo yemeye üşeniyorum ne bilim gitti güzelim kilolar pantolonm bol geliyo bugün yastayımm![]()
mrb ben 21 yaşında 1,60 boyunda 43,5 kıloyum.yenı ewlendım. maxımum 45 oldum daha yukarı cıkamadım hıç.bu hero babyi denıycem bu aksam baslıyorum.umarım istedıgım sonuca ulasırım.işin kotu tarafı tatlıyı hıc sewmıyorum.bu bebe bıskuwılerıde bana sutle tatlı gelıo.umarım ıçım bayılmadan yıyebılırım.bunun dısında ek olarak yaptıgınız birşey warmı ???
mrb ben 21 yaşında 1,60 boyunda 43,5 kıloyum.yenı ewlendım. maxımum 45 oldum daha yukarı cıkamadım hıç.bu hero babyi denıycem bu aksam baslıyorum.umarım istedıgım sonuca ulasırım.işin kotu tarafı tatlıyı hıc sewmıyorum.bu bebe bıskuwılerıde bana sutle tatlı gelıo.umarım ıçım bayılmadan yıyebılırım.bunun dısında ek olarak yaptıgınız birşey warmı ???
2. kilomu da aldım :)
bu bizim dezavantajımız maalesefben de bu aralar iştahsızım canım bişey istemiyor..
midemiz genişledikten sonra onu sürekli dolu tutmalıyız yoksa hemen gidiyo kilolar işte..
bakkk üzülldüümmm şimdiii yaaa 2 kiloo birdenn gitmiişş şaşırdımm açıkcasııı :44:
canım sende birazzz gayrett etseenn hemm belki vücut alışır bi zaman sonraa kiloyaa ne bilimmm o zaman düzene girerr. saçmamı düşündüümm bilmiyorumm ama her ihtimali değerlendirmek lazımmm :97: