1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

kızlaaaarrr 10 gün oldu. bugün tartıldım 1 kilo almışımmmmm :65: ama tam olarak sevinmekte istemiyorum. 1 kilo çok büyük bi rakam değil.yani 1 gün sonra uçmuş olabilir :D eğer 20.günde 2 kilo aldığımı görürsem göbek atıcam :62:

Boyum 166 kilom 46.Sanırım52-53 olsam yeterli.Teşekkürler.Bende başlıyorum bu akşam.Umarım faydası olur.

Son düzenleme:
arkadaşlar görüdğüm kadarılya fayda gören baya arkadaşımız var bende burdan yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalıştım pekmez baya ağır oluyor evet balıda tadını ayarlıcak şekilde kendi isteğinize göre katın çokta zorlamayın bana şekeri az geliyo bende balla tadlandırıyorum ayrıc tadı çok kötü diyenler kızz neresi kötü vanilyalı sütlü mmm çok güzel bişey oluyo mis misde kokuyo bana mı öyle geliyor nedir severek tyemenizde önemli öyle kötü falan değil valla

Her bu siteye girdiğimde ve yorumları okumaya başladığımda bir kez daha gaz geliyorum sizler sayesnde :61: geçende yorum yapmıştım aynı tarifi bnde denemeye başlamıştım fakat bi zaman sonra bıraktım :( Neyse ama şimdi tekrar yorumları okumaya başlayınca dün akşam yine başladım 23 bisküviyi bir bardak sütün içerisine koyuyorum içinede yarım çorba kaşığı bal katıyorum ve afiyetle yiyiyorum ... İnş. bu sefer pes etmicem gelişmeleride sizlerle payşalışrım ama bide bunun yanında ek takviye olarak muhallebide yicem inş. kilo alıcam bu sefer ... daha doğrusu inş. hepimiz kilo alıcaz

Yaş 20 Boy 1.60
Canım bende bal hiç yemem pekmezde öyle.Onlarsız yaşıyodum ama bu başlık sayesinde eve bal aldımda akşamları mamaya koyup yiyorum işte sevmem ama kilo almam için yapmam lazımdı.İstediğimiz bişey için bazen bişeylere dayanmalıyız nede olsa sonu güzel oluyo kemikten ibaret olmadığını görüyosun elini attığn her yer tombik tombik oluyo giydiğin yakışıyo pantolon olsun diye alta bişeyler tıkıştırmak zorunda kalmıyosun ağırlaştırğını farkediyosun kağıt bebeklikten 3 boyuta geçmiş oluyosun :1:
Yeterince gaza geldinmi :71:

canım ya ben yıllarıdr gaza gelip gelip sonra olmayınca bırakıyorum azim şart bu işte :46:

bi de orantı çok önemli bu işte.. ben aldıklarımın alt tarafa değil üst tarafa gitmesini istiyorum onu nasıl yapcaz :S
sen 42'den başlamışsın harika bir hızla kilo almışsın tebrikler valla :61:

ben 46'yım 48-50 istiyorum.. ama altım değil üstüm alsın istiyorum :47:
bakalım denicem

he bi de böyle bir durum var işte biz zor kilo alanlar
aldığımızı pat diye verebiliyoruz işte..
hayırdır ne oldu

ya anlamıyorum bi gün bile yemek yemesem rahat bi 2 kilo veriyorum ne iştir anlamadım :14:
illa aldığım kiloyu tutmak için habire her ögün karnımı doyurmam lazım. Yemek istemiyorum işte midem almıyo iştahm olmuyo yemeye üşeniyorum ne bilim gitti güzelim kilolar pantolonm bol geliyo bugün yastayımm :43:

ya anlamıyorum bi gün bile yemek yemesem rahat bi 2 kilo veriyorum ne iştir anlamadım :14:
illa aldığım kiloyu tutmak için habire her ögün karnımı doyurmam lazım. Yemek istemiyorum işte midem almıyo iştahm olmuyo yemeye üşeniyorum ne bilim gitti güzelim kilolar pantolonm bol geliyo bugün yastayımm :43:

bu bizim dezavantajımız maalesef :( ben de bu aralar iştahsızım canım bişey istemiyor..
midemiz genişledikten sonra onu sürekli dolu tutmalıyız yoksa hemen gidiyo kilolar işte..

bakkk üzülldüümmm şimdiii yaaa 2 kiloo birdenn gitmiişş şaşırdımm açıkcasııı :44:
canım sende birazzz gayrett etseenn hemm belki vücut alışır bi zaman sonraa kiloyaa ne bilimmm o zaman düzene girerr. saçmamı düşündüümm bilmiyorumm ama her ihtimali değerlendirmek lazımmm :97:

mrb ben 21 yaşında 1,60 boyunda 43,5 kıloyum.yenı ewlendım. maxımum 45 oldum daha yukarı cıkamadım hıç.bu hero babyi denıycem bu aksam baslıyorum.umarım istedıgım sonuca ulasırım.işin kotu tarafı tatlıyı hıc sewmıyorum.bu bebe bıskuwılerıde bana sutle tatlı gelıo.umarım ıçım bayılmadan yıyebılırım.bunun dısında ek olarak yaptıgınız birşey warmı ???

Merhabalar Bende senelerdir kilo alamayanlardanım 1,57 boyum kilom 42 Aslında ben kilomdan şikayetci değilim ama etrafımdakilerin söylemlerine bi dur diyesim geldi :)dün başladım bakalım ama ne yalan söyleyim öyle dolu dolu tarife göre yapıp yiyemedim çok tatlı ve keskin bi tadı var yerken boğazı yakıyor balda karıştığında ben birazda içine ceviz dövdüm onuda kattım bakalım bu gün bidaha deneyecem umarım faydası olur.:49:

mrb ben 21 yaşında 1,60 boyunda 43,5 kıloyum.yenı ewlendım. maxımum 45 oldum daha yukarı cıkamadım hıç.bu hero babyi denıycem bu aksam baslıyorum.umarım istedıgım sonuca ulasırım.işin kotu tarafı tatlıyı hıc sewmıyorum.bu bebe bıskuwılerıde bana sutle tatlı gelıo.umarım ıçım bayılmadan yıyebılırım.bunun dısında ek olarak yaptıgınız birşey warmı ???

Merhaba :3:
Süt bisküvi karışımların içinee fındıkk ceviiz badeemm falan da at canımmm. Renklenn renklendire bildiğin kadar yannii bi sınırı yokk ben öyle yapıyorum sevdiğimden dolayı hoşuma gidiyo fındık falan :34:

İşte bnde en çok buna üzülüyorum nasıl oluyoda bu kadr zor alıyoruz ama bu kadr çabuk verebiliyoruz :14: özellikle senin kilo alman bni çok gaza getiriyordu her seferinde yeniden başlamama sebeptin... Hava şartları çok etken olabiliyo kolayca vermemize ama buna acilen bi çözüm gerek !!! Çünkü aynı konudan bnde muzdaribim ...:84:

Merhaba cnm bnde 20 yaşındayım aynı kilodayız 2 gün oldu bu diyete başlıyalı daha doğrusu bi ay önce başlamıştım yine bi kaç kiloda aldım htta ama her günüm tartıda farklı çıkıyodu bu yüzden bıraktım nerdeyse bi ayımda doluyodu nyse yine hırs yaptım başladım bakalım nasıl sonuç alıcam bi kaç gün öncede yazmıştım ben önceden muhallebi yiyordum sadece sabah akşam bzen sadece akşmaları önce küçük kaseyle başladım sonra arttırdım zmanla birden bulantı olur çnkü nyse bayağı faydasını görmüştüm inanılmaz kilo almıştım tartım olmadığını için o zmnlar kilo olarak bilemiyorum ama görenler söylerdi yada kıyafetlrmden anlardım sonra işte yine neyin nesindense bıraktım tekrar başa döndüm yani anlıycağın şmdi bnde bu bebe bisküvisinin yanında ek olarak muhallebi yemeyi düşünüyorum çnkü gerçketen kilo aldırıyo en aızndan dediğim gibi kndimden biliyorum htta bi arkadşmda hiç kilo alamazdı muhallebiyle oda almıştı kısacası ek olark bn bunu yemeyi düşünüyorum sanada tavsiye ederm pek tatlıyla aran yokmuş ama yavaştan başlayarak alışabilirisn denemekte yarar var :34:

bu bizim dezavantajımız maalesef :( ben de bu aralar iştahsızım canım bişey istemiyor..
midemiz genişledikten sonra onu sürekli dolu tutmalıyız yoksa hemen gidiyo kilolar işte..

aynen ya hala geniş ama yemek yemek istemiyorum hiç :120: bugünden itibaren istemesemde yemeye zorlicam bana hep böyle oluyo maksimum 2 hafta iştahlı yemek yerim kilo alırım sonra böyle yemem hepsi gider birden.Allahtan yine iyiyim hepsi gitmedi hatta bugün daha iyiyim durmak yok püskevite devam :124:

bakkk üzülldüümmm şimdiii yaaa 2 kiloo birdenn gitmiişş şaşırdımm açıkcasııı :44:
canım sende birazzz gayrett etseenn hemm belki vücut alışır bi zaman sonraa kiloyaa ne bilimmm o zaman düzene girerr. saçmamı düşündüümm bilmiyorumm ama her ihtimali değerlendirmek lazımmm :97:

evet doğru söylüyosun cnm ama çok mızmızım çok :77: yemek seçmeler fln ah ah napcam bilmem kesin regl oldum diye böyle :84:

Back