1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

bir aya1 hafta kaldı herkes kilo almışın diyor süpriz olsun diye bakmıyorum bal yerine muzu eziyorum :D muz yediriyrnomalde sevmem bebk mamasını ama işe yarıyor:D tsqqq konuyu acan ark:D

canım tam olarak kaç bardak ne kadar biskuvi nekdr bal koyuosun gunluk:3: bde boyun kaç :)..ayrıca tebrık ederim maşallah:nazar::1:

bardakla koymuyorum sütü göz kararı cezveye döküyorum ama şu standart dipten dar üste doru hafif genişleyen su bardaklarını örnek alırsak 1 bardaktan biraz az süt koyuyorum bisküviyide çorba kasesine döküyorum taşmicak şekilde 23 tane fln koymuş oluyorum balda bi tatlı kaşığı kadar.Karıştırınca sulu oluyo ama su gibide değil öyle tutturuyorum işte :1:

Yaşım 20 boyum 1.60 :69:

evet yaş, boy kaç :) gaza gelip deneyebilrim çok zorlar beni ama belki bir ümit.
sevmiyorum bal pekmez ama yaa uf..

Yaş 20 Boy 1.60
Canım bende bal hiç yemem pekmezde öyle.Onlarsız yaşıyodum ama bu başlık sayesinde eve bal aldımda akşamları mamaya koyup yiyorum işte sevmem ama kilo almam için yapmam lazımdı.İstediğimiz bişey için bazen bişeylere dayanmalıyız nede olsa sonu güzel oluyo kemikten ibaret olmadığını görüyosun elini attığn her yer tombik tombik oluyo giydiğin yakışıyo pantolon olsun diye alta bişeyler tıkıştırmak zorunda kalmıyosun ağırlaştırğını farkediyosun kağıt bebeklikten 3 boyuta geçmiş oluyosun :1:
Yeterince gaza geldinmi :71:

1 ay 1 hafta oldu dün tartıldım 48 olmuşum :nazar: :64: :64: Görüntüde pek bişey yok bi göbek bi kalça oldu kollarım yine aynı. 50 ye az kaldı acaba 2 hafta sonra 50 olurmuyum ay hala inanamıyorum 42 den 48 e çıkmak nası güzel bi duyguymuş ya.45 hiç olmamıştım hep 43 42.Valla bu bisküvi mucize gibi bişey.Dolabımda ne kadar olmayan kıyafet varsa hepsini denedim gece 12 ye kadar küçük bile geldi çoğu :62:

Hedef 1 temmuz = 49 kilo inş :31:

ohh ya işte bu moralle gelin bize bizde gaza gelelimm çoookkk sevindm senin adına bende de kilo gittikçe ilerliyo çok ümitliyim hiiiçç bırakmam ben bu tarifi taaaki 57 58 olana kadar çokk sevindm yaaa:):):):)

bardakla koymuyorum sütü göz kararı cezveye döküyorum ama şu standart dipten dar üste doru hafif genişleyen su bardaklarını örnek alırsak 1 bardaktan biraz az süt koyuyorum bisküviyide çorba kasesine döküyorum taşmicak şekilde 23 tane fln koymuş oluyorum balda bi tatlı kaşığı kadar.Karıştırınca sulu oluyo ama su gibide değil öyle tutturuyorum işte :1:

bnde 1 haftadır yapıyorum tartılmadım dha suprz olsn dye ama vucudumdada pek fark hssetmedm :D ama bal koymuyodum ben bugunden ıtıbaren balda koyup yıycem bnde 1.60 boyundaym 20 yaşmdaym :) yani pztesi 20 olucam :9: :9: çok gaza getrdın valla :D gelişmeleri paylaşırımmm

ohh ya işte bu moralle gelin bize bizde gaza gelelimm çoookkk sevindm senin adına bende de kilo gittikçe ilerliyo çok ümitliyim hiiiçç bırakmam ben bu tarifi taaaki 57 58 olana kadar çokk sevindm yaaa:):):):)

çok sevindim senin adına bende bırakmicam ta ki 52 fln bi olayım bakim nasılım :12: ondan sonra azaltarak yerim

Son düzenleyen: Moderatör:
bnde 1 haftadır yapıyorum tartılmadım dha suprz olsn dye ama vucudumdada pek fark hssetmedm :D ama bal koymuyodum ben bugunden ıtıbaren balda koyup yıycem bnde 1.60 boyundaym 20 yaşmdaym :) yani pztesi 20 olucam :9: :9: çok gaza getrdın valla :D gelişmeleri paylaşırımmm

başardığıma sevindim :1: yaz geldi işte alalım kiloları tabi aşırı istemiyoruz güzel olalım kıyafetler otursun yeter ondan sonrada yeni ciciler alalımm :10:
zaten görüntüden değişen pek bişey olmuyo yani tartılmasan dersinki ne bu hiç alamamışım ama bi tartıl hemen görürsün bi iki kilo aldığını.2. 3. haftadan itibaren bende belli oldu aldığım.

gelişmeleri merakla bekliyorum şuan kaç kilosun madem aynıyız boydan yaştan :13:

başardığıma sevindim :1: yaz geldi işte alalım kiloları tabi aşırı istemiyoruz güzel olalım kıyafetler otursun yeter ondan sonrada yeni ciciler alalımm :10:
zaten görüntüden değişen pek bişey olmuyo yani tartılmasan dersinki ne bu hiç alamamışım ama bi tartıl hemen görürsün bi iki kilo aldığını.2. 3. haftadan itibaren bende belli oldu aldığım.

gelişmeleri merakla bekliyorum şuan kaç kilosun madem aynıyız boydan yaştan :13:

en son tartıldgmda 40.5 dim :( bnde 49 flan olmak ıstıyorum ya inş. olurum bnde hiç 45i goremedım 43 e çıkmştm en ck oda sipraktin ıcıodum şurup flan ama hiç devam edemedım buna edıcem inş.:46: hadi bakalm :D inş. alırımmm

bonibonmmm çoook sevindimm kiloo almana yaa vallaa en çok sen beni gaza getiriyosun hiç üşenmeden yapıyorum her akşamm :9:
benimkide sulu oluyo yaa diyoddumm acaba bende mii bi acayiplikk varr :1:
Ama ben pekmezz katmaya devamm ediyormmm balı hiçç denemediim :86:

bonibonmmm çoook sevindimm kiloo almana yaa vallaa en çok sen beni gaza getiriyosun hiç üşenmeden yapıyorum her akşamm :9:
benimkide sulu oluyo yaa diyoddumm acaba bende mii bi acayiplikk varr :1:
Ama ben pekmezz katmaya devamm ediyormmm balı hiçç denemediim :86:

canım ya pekmez koyma :50: tam bilmiyorum ama pekmezle süt zıtmıymış ne faydası fln olmaz sonra neyimize lazım sen bal koy bal beni dinle :34:

çok farketmiştir ama 42 den 48 yaa :)) baya degişiklik vardır diye dusunuyorum olemi kıyafetler flan nasıl oluyo:61::52:

pantolonum popodan tam oturuyo önceden bol gelirdi çıkıntı durmazdı şimdi tam oluyo.Tişörtler gömlekler fln tam oturuyo belime
Etek pek giymezdim yine giymiyormda denedim bacaklar toplamış kusursuz duruyo
Kapri denedim gri bide hani.O kapriyi aldğmda çocuk gibi dururdum ne kalça var ne basen.Ama şimdi popo dolduruyo valla dar duruyo çok güzel oldu ya artık o uyuz kilotlu çoraptan kurtulduğuma seviniyorum çünkü hem kilo alamıyodum hemde olanıda buharlaşarak uçuruyodum sıcaktan :1:

en son tartıldgmda 40.5 dim :( bnde 49 flan olmak ıstıyorum ya inş. olurum bnde hiç 45i goremedım 43 e çıkmştm en ck oda sipraktin ıcıodum şurup flan ama hiç devam edemedım buna edıcem inş.:46: hadi bakalm :D inş. alırımmm

hiçbişey ilaç fln kullanmasanda bunu yapsanda yeter ben böyle aldım hatta bigün içinde ne kadar az yemek yediğimde eski msjlarımda vardır.İşim masabaşı tabi hareketsiz durunca da etkisi oldu

pantolonum popodan tam oturuyo önceden bol gelirdi çıkıntı durmazdı şimdi tam oluyo.Tişörtler gömlekler fln tam oturuyo belime
Etek pek giymezdim yine giymiyormda denedim bacaklar toplamış kusursuz duruyo
Kapri denedim gri bide hani.O kapriyi aldğmda çocuk gibi dururdum ne kalça var ne basen.Ama şimdi popo dolduruyo valla dar duruyo çok güzel oldu ya artık o uyuz kilotlu çoraptan kurtulduğuma seviniyorum çünkü hem kilo alamıyodum hemde olanıda buharlaşarak uçuruyodum sıcaktan :1:

hadi darısı banaaa:53: gidiyim ben fındık mındık yiyim smdı :D gaza geldm :D bu arada fındık acayip kalça yapıyo söleyım sadece oraya gidio sankı :D:D ablamdan bılıyorum :)):1::1:

Son düzenleme:
canım ya pekmez koyma :50: tam bilmiyorum ama pekmezle süt zıtmıymış ne faydası fln olmaz sonra neyimize lazım sen bal koy bal beni dinle :34:

hadii yaa. bakk bilmiyoddumm iyikiii söylediinn yoksa ben pekmezzle devamm etcekktiim :14:
hemen bu akşamm balaa dönüyoorrumm zaten midemi bulandırıyoduu :44:
ayrıcaa bende hepp pantalonun altna bişiler giyiyodummm dolgun gözüksünn diee buu kilotlu çorapp herkesinn kaderii heralde :1:

kızlaarrrr bende aranıza katıldım bugün:51: hemen yazıyorum boyum 169 kilom 44.5 zayıf değil iskelet gibiyim anlayacağınız. başlığı okumaya başladım 13.sayfada markete gidip hero baby ve süt aldım ilk kasemi yedim okumayı bitirir bitirmez de yazıyım dedim. en az 10 kilo almam lazım benim hatta 12 falan da olabilir çok dertliyim bende sizin gbi bu konudan hele bide erkek arkadaşım bikaç gün önce çok zayıfsın biraz kilo al bu ne böle diyince iyice gaza geldim hele bide yazılanları okuyunca acayip heveslendim:52: bazı arkadaşlar cici bebe demişler ama ben değerlerine baktım hero baby nin değerleri daha yüksek cici bebeden bariz bi fark yok ama ne kadar yüksek kalori verirse o kadar iyi diye düşünüyorum. tartım olmadığı için kilo almışım almamışım kıyafetler belirlicek eve gider gitmez de tartılıp yazarım farkı... hadi bakalım bol kalorili bol kilolu günler bizi bekliooooo :64::64::64:

hadii yaa. bakk bilmiyoddumm iyikiii söylediinn yoksa ben pekmezzle devamm etcekktiim :14:
hemen bu akşamm balaa dönüyoorrumm zaten midemi bulandırıyoduu :44:
ayrıcaa bende hepp pantalonun altna bişiler giyiyodummm dolgun gözüksünn diee buu kilotlu çorapp herkesinn kaderii heralde :1:

napalım boş pantolonu giyince askıda durur gibi duruyo sinir bozucu :1: hemen altına kat kat kilotlu çorap giyerdim eskiden.Sonra şu tam havlulu taytlar çıkınca onlardan bi tane giymeye başlamıştım çıkaralıda 1 ay olcak işte :27: Şuan pantolonum onunla olmaz zaten bu halde bile sıkmak üzere.Artık kaderimiz değil inş istediğimiz kiloya ulaşıcaz :66:

hadi darısı banaaa:53: gidiyim ben fındık mındık yiyim smdı :D gaza geldm :D bu arada fındık acayip kalça yapıyo söleyım sadece oraya gidio sankı :D:D ablamdan bılıyorum :)):1::1:

inş kittlenyy'im :71: ay bende fındık yiyim o zaman bakm evde varmı yokmu varsa akşam bi doping yapim :62:

Kızlar şu köprücük kemikleri zayflarda çok belli oluyo ya benimde öyleydi ama şimdi yok full et oldu nerdeyse.Hani bide böyle ben arada köprücük kemiklerimi gerdirerek daha belli hale getirip gülerdim :1: şimdi öyle yapınca kemiğim elime gelmiyo dolmuş artık :1:

Dün bi tşört aldım altı biraz uzun gri spor bişey,sadece onu giydim (atlet gymdim yani:) )valla toplu duruyorum zayıf değilim :64: bisküviyi bırakmayın tam gaz devam

inş kittlenyy'im :71: ay bende fındık yiyim o zaman bakm evde varmı yokmu varsa akşam bi doping yapim :62:

Kızlar şu köprücük kemikleri zayflarda çok belli oluyo ya benimde öyleydi ama şimdi yok full et oldu nerdeyse.Hani bide böyle ben arada köprücük kemiklerimi gerdirerek daha belli hale getirip gülerdim :1: şimdi öyle yapınca kemiğim elime gelmiyo dolmuş artık :1:

Dün bi tşört aldım altı biraz uzun gri spor bişey,sadece onu giydim (atlet gymdim yani:) )valla toplu duruyorum zayıf değilim :64: bisküviyi bırakmayın tam gaz devam

maşallah maşallah :nazar: ay darısı bzeee :5: suprz suprz dedm dun bı tartldım aynı kılodaym ya azck gobegm cıkmıştı oysakı:5: moralm bzuldu ama neyse devamm:16:

Back