Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tam olarak kaç bardak ne kadar biskuvi nekdr bal koyuosun gunlukbde boyun kaç :)..ayrıca tebrık ederim maşallah
![]()
evet yaş, boy kaç :) gaza gelip deneyebilrim çok zorlar beni ama belki bir ümit.
sevmiyorum bal pekmez ama yaa uf..
1 ay 1 hafta oldu dün tartıldım 48 olmuşum![]()
![]()
Görüntüde pek bişey yok bi göbek bi kalça oldu kollarım yine aynı. 50 ye az kaldı acaba 2 hafta sonra 50 olurmuyum ay hala inanamıyorum 42 den 48 e çıkmak nası güzel bi duyguymuş ya.45 hiç olmamıştım hep 43 42.Valla bu bisküvi mucize gibi bişey.Dolabımda ne kadar olmayan kıyafet varsa hepsini denedim gece 12 ye kadar küçük bile geldi çoğu
![]()
Hedef 1 temmuz = 49 kilo inş![]()
bardakla koymuyorum sütü göz kararı cezveye döküyorum ama şu standart dipten dar üste doru hafif genişleyen su bardaklarını örnek alırsak 1 bardaktan biraz az süt koyuyorum bisküviyide çorba kasesine döküyorum taşmicak şekilde 23 tane fln koymuş oluyorum balda bi tatlı kaşığı kadar.Karıştırınca sulu oluyo ama su gibide değil öyle tutturuyorum işte![]()
Yaşım 20 boyum 1.60![]()
ohh ya işte bu moralle gelin bize bizde gaza gelelimm çoookkk sevindm senin adına bende de kilo gittikçe ilerliyo çok ümitliyim hiiiçç bırakmam ben bu tarifi taaaki 57 58 olana kadar çokk sevindm yaaa:):):):)
bnde 1 haftadır yapıyorum tartılmadım dha suprz olsn dye ama vucudumdada pek fark hssetmedmama bal koymuyodum ben bugunden ıtıbaren balda koyup yıycem bnde 1.60 boyundaym 20 yaşmdaym :) yani pztesi 20 olucam
![]()
çok gaza getrdın valla
gelişmeleri paylaşırımmm
başardığıma sevindimyaz geldi işte alalım kiloları tabi aşırı istemiyoruz güzel olalım kıyafetler otursun yeter ondan sonrada yeni ciciler alalımm
zaten görüntüden değişen pek bişey olmuyo yani tartılmasan dersinki ne bu hiç alamamışım ama bi tartıl hemen görürsün bi iki kilo aldığını.2. 3. haftadan itibaren bende belli oldu aldığım.
gelişmeleri merakla bekliyorum şuan kaç kilosun madem aynıyız boydan yaştan :13:
bardakla koymuyorum sütü göz kararı cezveye döküyorum ama şu standart dipten dar üste doru hafif genişleyen su bardaklarını örnek alırsak 1 bardaktan biraz az süt koyuyorum bisküviyide çorba kasesine döküyorum taşmicak şekilde 23 tane fln koymuş oluyorum balda bi tatlı kaşığı kadar.Karıştırınca sulu oluyo ama su gibide değil öyle tutturuyorum işte![]()
Yaşım 20 boyum 1.60![]()
çok sevindim senin adına bende bırakmicam ta ki 52 fln bi olayım bakim nasılımondan sonra azaltarak yerim
bonibonmmm çoook sevindimm kiloo almana yaa vallaa en çok sen beni gaza getiriyosun hiç üşenmeden yapıyorum her akşamm
benimkide sulu oluyo yaa diyoddumm acaba bende mii bi acayiplikk varr
Ama ben pekmezz katmaya devamm ediyormmm balı hiçç denemediim :86:
çok farketmiştir ama 42 den 48 yaa :)) baya degişiklik vardır diye dusunuyorum olemi kıyafetler flan nasıl oluyo![]()
en son tartıldgmda 40.5 dimbnde 49 flan olmak ıstıyorum ya inş. olurum bnde hiç 45i goremedım 43 e çıkmştm en ck oda sipraktin ıcıodum şurup flan ama hiç devam edemedım buna edıcem inş.
hadi bakalm
inş. alırımmm
pantolonum popodan tam oturuyo önceden bol gelirdi çıkıntı durmazdı şimdi tam oluyo.Tişörtler gömlekler fln tam oturuyo belime
Etek pek giymezdim yine giymiyormda denedim bacaklar toplamış kusursuz duruyo
Kapri denedim gri bide hani.O kapriyi aldğmda çocuk gibi dururdum ne kalça var ne basen.Ama şimdi popo dolduruyo valla dar duruyo çok güzel oldu ya artık o uyuz kilotlu çoraptan kurtulduğuma seviniyorum çünkü hem kilo alamıyodum hemde olanıda buharlaşarak uçuruyodum sıcaktan![]()
canım ya pekmez koymatam bilmiyorum ama pekmezle süt zıtmıymış ne faydası fln olmaz sonra neyimize lazım sen bal koy bal beni dinle
![]()
hadii yaa. bakk bilmiyoddumm iyikiii söylediinn yoksa ben pekmezzle devamm etcekktiim
hemen bu akşamm balaa dönüyoorrumm zaten midemi bulandırıyoduu :44:
ayrıcaa bende hepp pantalonun altna bişiler giyiyodummm dolgun gözüksünn diee buu kilotlu çorapp herkesinn kaderii heralde![]()
hadi darısı banaaagidiyim ben fındık mındık yiyim smdı
gaza geldm
bu arada fındık acayip kalça yapıyo söleyım sadece oraya gidio sankı
ablamdan bılıyorum :))
![]()
inş kittlenyy'imay bende fındık yiyim o zaman bakm evde varmı yokmu varsa akşam bi doping yapim
![]()
Kızlar şu köprücük kemikleri zayflarda çok belli oluyo ya benimde öyleydi ama şimdi yok full et oldu nerdeyse.Hani bide böyle ben arada köprücük kemiklerimi gerdirerek daha belli hale getirip gülerdimşimdi öyle yapınca kemiğim elime gelmiyo dolmuş artık
![]()
Dün bi tşört aldım altı biraz uzun gri spor bişey,sadece onu giydim (atlet gymdim yani:) )valla toplu duruyorum zayıf değilimbisküviyi bırakmayın tam gaz devam