evet kasede değil bilgiğin çorba tabağıiçinde saymadan döküyorum ama saydım bi kere 20 21 tane fln koymuş oluyorum Akşam yatmadan önce yiyorum ama hiç aksatmadan yedim her akşam.görüntüden not vermeyin hala zayıfım demeyin çnkü tartılınca anlaşılıyo alındığı.Ben 4.5 kilo fln aldım gözle görülür çok bişey yok ama bu saatten sonrakiler olucak göbekte habercisi
![]()
Pantolonum olsun diye kışın özellikle kalın kilotlu çorap giyerdm bazen bunu yaza kadar sürdürdüğüm oluyodu yeterki aşırı zayıf durmiyim diye.ama şimdi giymiyorum gerek kalmadıben 45 bile olamamış biriydim ama şuan 46yım konuyu açana öpücükler teşekkürler
![]()
Yorumunuzu okuyunca resmen gözlerim doldu =( Aynı ben şu anda 41 kiloyum. 17 yaşımdayken 45 kiloydum ama verdikçe verdim. Hatta geçen sene 37 kiloya düştüm resmen yürüyen ölü gibiydim.
Çok araştırdım ama kilo alamadım bir türlü. 40 kiloya çıkabilmek için ne kadar uğraştığımı hatırlıyorum. Bir ay önce bu başlığı gördüm. Bir kaç gündür böyle ara vere vere düzensiz bi şekilde bu diyeti uyguladım. Normalde 40 kiloda durmak için uğraşırken şiddetli migren ağrısından dolayı 2 gün yemek yememe rağmen 41 kilodan düşmedim. Şimdi düzenli yemek ve spor yapıyorum,öğünleri atlamıyorum. İstemesem de yiyiyorum. 41 kiloyum =) ve bu kilodan hastalandığımda normalde 36-37lere düşerken hiç yerinden kımıldamadı.
Göbek oluşmaması için de şunu yapıyorum,koltuğa oturup babamın 1 kglik dambıllarından bir tanesini ayaklarımın üstüne koyup egzersiz yapıyorum. Hem baldırlarım sıkılaştı,hem bacaklarım hem de göbeğim çıkmıyor =)
Bu diyeti tavsiyen arkadaşımıza çok teşekkür ederim! Sayesinde çok mutluyum =)