• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Selam kızlar

Bende denemek istiyorum. Şu an 50 kilodayım 168 boyundayım. 5-7 kilo almak istiyorum. Sütü ılık içmesek olmaz mı? Ben 2 gündür soğuk sütle bebe bisküvisini yedim. Bu şekilde yapsak olmaz mı

soğuk sütte tam olarak erimez bisküviler, ılık olsun en azından

tam bilmiyorum ama bu işin sırrı biküviyi eriterek yemek galiba :97:

sütün soğuk ya da sıcak olması farketmez bence ben soğuk seviyorum hem üşengecim dolapdan aldığım gibi 15 20 biküviye döküp yiyorum:34: birazda bal katıyorum çok güzel oluyo çok sevdim bn sabah kalkınca canım istiyo kahvaltı yapmadan yiyorum:66: 2 3 gün oldu etki edermi bilmem ama adet sancım arttı gibi:96:

evet kasede değil bilgiğin çorba tabağı :1: içinde saymadan döküyorum ama saydım bi kere 20 21 tane fln koymuş oluyorum Akşam yatmadan önce yiyorum ama hiç aksatmadan yedim her akşam.görüntüden not vermeyin hala zayıfım demeyin çnkü tartılınca anlaşılıyo alındığı.Ben 4.5 kilo fln aldım gözle görülür çok bişey yok ama bu saatten sonrakiler olucak göbekte habercisi :9:

Pantolonum olsun diye kışın özellikle kalın kilotlu çorap giyerdm bazen bunu yaza kadar sürdürdüğüm oluyodu yeterki aşırı zayıf durmiyim diye.ama şimdi giymiyorum gerek kalmadı :34: ben 45 bile olamamış biriydim ama şuan 46yım konuyu açana öpücükler teşekkürler :69:
aynen bende 45 olamadım hiç :59: umarım bende alırım bu şekilde 10 kilo olsa yeter:61: yöntem için teşekkürler cidden nasıl kilo alınıra cevap oldu:3:

tabiki ederim canım :16: ben zayıflığın ne kadar kötü bişey olduğunu biliyorum en azından takıntılıyım her alışverişe gittiğimde sinirlenip üzülürdüm niye güzel olmuyo diye.Almadan çıkardım.Zayıf olunca kendimi küçücük görüyodum hele bide benden küçükler beni geçince tam sinir oluyodum :1: halada minyon tipliyim ama kilo alınca güzelleşiyo insan.Özgüveni geliyo kendine.İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız giydiklerimiz yakışır :16:
ya aynen tatlım bnm kardeşim 3 yaş küçük benden ama kilolu nası kötü bi durum:( inşşş herkes istediği kiloya ulaşır:97:

Selam kızlar

Bende denemek istiyorum. Şu an 50 kilodayım 168 boyundayım. 5-7 kilo almak istiyorum. Sütü ılık içmesek olmaz mı? Ben 2 gündür soğuk sütle bebe bisküvisini yedim. Bu şekilde yapsak olmaz mı

sütü soğuk yada sıcak içmeniz farketmez arkdşlar :66: önemli olan bisküvinin içindeki mineraller,vitaminler falan filan.ister soğuk sütle yapın ister sıcak ister ılık :61:

merhaba arkadaşlarrr çok mutlu oldum bu yöntemi görüncee :) ben de o kadar yiyip de alamayanlardanım 63 boyundayım 47 kiloydum sınavlar vs hiç dikkat etmedim yememe ve 45 oldum :( iyice zayıfladımm ve şimdi bu yöntemle 5 kilo almak istiyorumm hiç 47yi geçemedim ben de ama 50 iyi olcak bana biraz zayıflığı seviyorum çünkü :) bir de bacaklarıma ve kalçama aldığım için iyi oluyor ama dediğiniz gibi göbek de çıkıyor :) onun için spor yaparz sorun değill :)) ben de yarın akşam başlarım umarım yenebilecek bir tattır tatlıyla pek aram yok ama kendimi zorlamam lazım :)):2:

öncelikle bu konuyu açana çok teşekkür ederim .. uzun süreden beri sayfanın takipçisiydim ama yeni üye olabldim ve hemen mesaj yazmak istedim .. konu başlığını görünce hemen açıp okudum aynı tekniği bnde biliyordum ve arada sırada aklıma geldikçe deniyordum ama yazılanlar beni açıkçası daha çok gaza getirdi ve tabiki yapılan yorumlar başladım düzenli olarak her akşma bi bardak süte 20 adet ve yarım çorba kaşı bal ile denedim ilk zmnlar değişiklik olduğunu bnde gördm fakat birgün tartıldığım diğer günü tutmuyordu hatta neredeyse bi ayın sonunda ilk bşladığım kiloya döndüm tabi öyle görünce umutsuzlağa kapıldım bıraktım bide sanırsam bnde alerji yaptı ondan da bırakmama sebep oldu ama inş. yine başlamayı düşünüyorum ....Bide size başka bi tarif vermek istiyorum bunu okul zmanı denemiştim çok çok faydasını gördüm ama sonra yine neyin nesindense bıraktım :44: sabah akşam bazen sadece sabhları önce küçük bi kaseyle başladm daha sonra nerdeyse dolu dolu bi büyük çorba tabağını geçtm muhallebi herkes bilir nişasta olduğu için daha besleyici oluyormuş 3 4 kilo almıştım ve ben alabldiysem kesin diyorum herkes alır ve garantisini veriyorum ama düzenli yemek şartyla tabiki inş. yardımcı olablrim ve hep birlkte başarabilriiz :61: Bu arada 20 yaşında 168 boy 43 kiloyum ...

5 gündür deniyorum bu tarifi.az önce tartıya çıktım 1 gram bile alamamışım.aynı kilomda duruyorum.gerçekten çok moralim bozuldu.kafayı yemek üzereyim artık.herşeyden soğudum.içimdeki istek bitti :50::50:

Canım öncelikli teşekkür ederimm hemen alıpp deniceemm :34:
Ama bişi sorucam sen her akşam bi kutu sütü bitiriyomuydun bildiğim kadarıyla 1 litrelk oluyo onlar. Bide sadece gece yatarken mi yicezz gün içinde yemiyoruzz dimii??
Belki bunların cvpplarını vermişsindir ama yorumların hepsini tek tek okumak mümkün değill :3:

Benim 15 kiloya ihtiyacım var.. Zayıf olan her bir varlığın bana benzetilmesinden bıktım..:/ 2 Gün önce başladım, umarım sonuç alırım..

Son düzenleme:
Valla ben muzu tek yiyemiyorum balla yemeye alışkınım ondan yadırgamıyorum :1: Muz yiceğim zaman evde bal olmazsa çilek reçeline batırıp yiyorum :27:

17 mayıs-16 haziran gelişmeler :16:
42 kiloyla başladım Şuan 46 kiloyum Şimdi göbeğim var :49: :1:
Kilo aldığım bölgeler ise sadece kalçadan almışım kollarda çok az bişey toplamış.
Daha almam lazım :56:

hayatım sen ilk 5-6 gün bu tarifi yapınca bi değişiklik olduğunu hissettn mi? yoksa daha sonramı kilo artışı oldu? ben 5 gündür yapıyorum ama hiç bi değişiklik olmadıda.vazgeçmek üzereyim.onun için sana sormak istedim

ben tam bir ay düzenli yedim bir artış olmayınca bıraktım sıkıldım çünkü motive olamıyorsun herkes alıyor sen alamıyorsun çok gıcık bir şey kilo almamı engelleyen bir şey var yoksa zaten iştahım yerinde

hayatım sen ilk 5-6 gün bu tarifi yapınca bi değişiklik olduğunu hissettn mi? yoksa daha sonramı kilo artışı oldu? ben 5 gündür yapıyorum ama hiç bi değişiklik olmadıda.vazgeçmek üzereyim.onun için sana sormak istedim

vazgeçme cnm 5 günde bi etki olmadı bendede ama devam ettim 42ydim 1 hafta sonra 43 oldum yani 7 gün olmasada bazı arkadaşlar 10 günde 1 kilo alıyo ama kesin alıyosun yani.Devam et kaybedicek bişeyimiz yok :34:

Ve kötü habere geleyim yaklaşık 47 kilo olmuştum nerdeyse.Ama sevgilimle aramız bozulup ayrılığa kadar gelince ve regl dönemi yaklaşınca yemekten kesildim 2 gündür bişey yiyemiyorum ve 44 45e düştü kilom :25:

O şikayet ettiğim göbecik uçtu gitti şuan eskisi gibi dümdüz :59: geri gelsinler :43:

Canım öncelikli teşekkür ederimm hemen alıpp deniceemm :34:
Ama bişi sorucam sen her akşam bi kutu sütü bitiriyomuydun bildiğim kadarıyla 1 litrelk oluyo onlar. Bide sadece gece yatarken mi yicezz gün içinde yemiyoruzz dimii??
Belki bunların cvpplarını vermişsindir ama yorumların hepsini tek tek okumak mümkün değill :3:

Konu sahibi arkadaş pek girmediğinden simdilik yardımcı olmaya çalışim size.En azından 1 ayda 4.5 kilo aldım. Her akşam 1 kutu süt bitirdiğini sanmıyorum yaklaşık 1 su bardağı kadar fln sütle yapılıyo içine 20 tane koyup yapıyorum ben.Gün içinde değil sadece gece tok karna yatmadan önce yeniliyo.Gün içindede yenilir ama ben işteyim + bi faydası olurmu bilmiyorum Ama önemli olan düzenli bi şekilde her akşam yemek :69:

Konu sahibi arkadaş pek girmediğinden simdilik yardımcı olmaya çalışim size.En azından 1 ayda 4.5 kilo aldım. Her akşam 1 kutu süt bitirdiğini sanmıyorum yaklaşık 1 su bardağı kadar fln sütle yapılıyo içine 20 tane koyup yapıyorum ben.Gün içinde değil sadece gece tok karna yatmadan önce yeniliyo.Gün içindede yenilir ama ben işteyim + bi faydası olurmu bilmiyorum Ama önemli olan düzenli bi şekilde her akşam yemek :69:

Ayy çook teşekkür ederim cvp verdiğin için ya hemen bugün alıpp yapıcamm bende. 47 kiloyum ama en azından 4-5 kilo almam lazımm. Faydası olur inşallahh. bende gün içinde yapamam çalışıyorm.. Ama her gece yılmadan yapıcamm hem severim ben bebek mamasınıı :)

Ayy çook teşekkür ederim cvp verdiğin için ya hemen bugün alıpp yapıcamm bende. 47 kiloyum ama en azından 4-5 kilo almam lazımm. Faydası olur inşallahh. bende gün içinde yapamam çalışıyorm.. Ama her gece yılmadan yapıcamm hem severim ben bebek mamasınıı :)

1 ay boyunca kesintisiz devam et rahatlıkla alırsın o istediğin 4 kiloyu :34: Hele bide işin masabaşıysa gelsin kilocuklar :64::64:

Bu tartı işine pek bakmayın ben bi ara 45 dim bigün bi baktım 47 gösteriyo dedim tamam tartı bozulmuş imkanı yok dedim başka tartıyla baktım oda doğruladı yani 1 hafta yedim olmadı almadım bırakayım demeyin 1 gün sonra 1 kilo gözükebiliyo ilginç ama şahit oldum :124:

ben başladığımda ilk 1 hafta 1 kilo aldım hemen
ama şimdi nerdeyse 3 hafta olcak hala aynı kilodayım artık artmıyo :59:

ilk başlarda midem 1 kaseyle çok doluyodu zorla yiyodum, şimdi zorlanmadan yiyorum 1 kaseyi acaba midem genişlediği için az mı geliyo arttırmam mı lazım yediğim miktarı anlamadım ki :44:

1 ay boyunca kesintisiz devam et rahatlıkla alırsın o istediğin 4 kiloyu :34: Hele bide işin masabaşıysa gelsin kilocuklar :64::64:

Bu tartı işine pek bakmayın ben bi ara 45 dim bigün bi baktım 47 gösteriyo dedim tamam tartı bozulmuş imkanı yok dedim başka tartıyla baktım oda doğruladı yani 1 hafta yedim olmadı almadım bırakayım demeyin 1 gün sonra 1 kilo gözükebiliyo ilginç ama şahit oldum :124:

masaa başıı canımm yaa öylee aman amann bi koşturmaa yok yanii. hadi inşşallhh alırrımm. sözlümm de çokk zayııff onunla beraberr başlıcaz kendimden çok onun almasını istiyorrumm vallaa. acaba erkeklerde de aynı etki yaratırr mııı :1: :1:

ben başladığımda ilk 1 hafta 1 kilo aldım hemen
ama şimdi nerdeyse 3 hafta olcak hala aynı kilodayım artık artmıyo :59:

ilk başlarda midem 1 kaseyle çok doluyodu zorla yiyodum, şimdi zorlanmadan yiyorum 1 kaseyi acaba midem genişlediği için az mı geliyo arttırmam mı lazım yediğim miktarı anlamadım ki :44:

Valla canımm bende daha denemedim ama mantıkk yürütürsekk seninn duruma o dediğin olabiliirr. hemm zararıı yokk yee yiyebildiğinn kadarr :52:

Back