evet kasede değil bilgiğin çorba tabağıiçinde saymadan döküyorum ama saydım bi kere 20 21 tane fln koymuş oluyorum Akşam yatmadan önce yiyorum ama hiç aksatmadan yedim her akşam.görüntüden not vermeyin hala zayıfım demeyin çnkü tartılınca anlaşılıyo alındığı.Ben 4.5 kilo fln aldım gözle görülür çok bişey yok ama bu saatten sonrakiler olucak göbekte habercisi
Pantolonum olsun diye kışın özellikle kalın kilotlu çorap giyerdm bazen bunu yaza kadar sürdürdüğüm oluyodu yeterki aşırı zayıf durmiyim diye.ama şimdi giymiyorum gerek kalmadıben 45 bile olamamış biriydim ama şuan 46yım konuyu açana öpücükler teşekkürler
masaa başıı canımm yaa öylee aman amann bi koşturmaa yok yanii. hadi inşşallhh alırrımm. sözlümm de çokk zayııff onunla beraberr başlıcaz kendimden çok onun almasını istiyorrumm vallaa. acaba erkeklerde de aynı etki yaratırr mııı
aynen bende hep oturduğm için rahat aldım kiloyu.Eğer işim masa başı değilde koşturma olsaydı alamazdımYine burdan bi arkdaştan duydum Eğer sevgilin sigara içiyosa onu bırakıp bu mamayı 15 gün yaparsa 10 kilo alabilir ilginç ama biri almış Sigarayı geç içsede içmesede bu mamayı yerse kilo alır erkeklerdede işe yarıyo onlarda insan cık Hadi bakalım sizdende gelişmeleri duymayı bekliyoruz unutmayın yazmayı
yookk yook sigaraa içmiyoo içiyodu ama bıraktıı 2 sene önceeyaa dünn akşamm yediimm bonibonmm_x amaa miideemm bulandıı zorllaa yediimm. pekmezzz kattım içine keçiboynuuzu pekmezii ondan galiba biraz garip kokusu var. katmasakk olmazmı acaba bakk bi arkadaştaa sormuşş :44:
katmayınca etkisi azalır diye tahmin edebiliyorum ancak.Keçi boynuzu pekmezinden hayatmda bi kere yedim ondada karın ağrısından kıvranmıştım pekmez koymayın altı üstü bi tatlı kaşığı bal işte kızlar nolcak iki dkda bitiyo zaten.Allahtan anne değilim heeNapm alamayanlarda alsın istiyorum En azından bi kaç kilo alın böyle sonra balsız yiyin emi :128:
göbek yapmadı mı bu ? gece uyumadan yenilen seyler gobek yapıyo genelde, diger yerlerin kilo almadan göbegin oluyo ve sevimsiz duruyo gibi
1 ay 1 hafta oldu dün tartıldım 48 olmuşumGörüntüde pek bişey yok bi göbek bi kalça oldu kollarım yine aynı. 50 ye az kaldı acaba 2 hafta sonra 50 olurmuyum ay hala inanamıyorum 42 den 48 e çıkmak nası güzel bi duyguymuş ya.45 hiç olmamıştım hep 43 42.Valla bu bisküvi mucize gibi bişey.Dolabımda ne kadar olmayan kıyafet varsa hepsini denedim gece 12 ye kadar küçük bile geldi çoğu
Hedef 1 temmuz = 49 kilo inş
1 ay 1 hafta oldu dün tartıldım 48 olmuşumGörüntüde pek bişey yok bi göbek bi kalça oldu kollarım yine aynı. 50 ye az kaldı acaba 2 hafta sonra 50 olurmuyum ay hala inanamıyorum 42 den 48 e çıkmak nası güzel bi duyguymuş ya.45 hiç olmamıştım hep 43 42.Valla bu bisküvi mucize gibi bişey.Dolabımda ne kadar olmayan kıyafet varsa hepsini denedim gece 12 ye kadar küçük bile geldi çoğu
Hedef 1 temmuz = 49 kilo inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?