1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Yorumunuzu okuyunca resmen gözlerim doldu =( Aynı ben şu anda 41 kiloyum. 17 yaşımdayken 45 kiloydum ama verdikçe verdim. Hatta geçen sene 37 kiloya düştüm resmen yürüyen ölü gibiydim.

Çok araştırdım ama kilo alamadım bir türlü. 40 kiloya çıkabilmek için ne kadar uğraştığımı hatırlıyorum. Bir ay önce bu başlığı gördüm. Bir kaç gündür böyle ara vere vere düzensiz bi şekilde bu diyeti uyguladım. Normalde 40 kiloda durmak için uğraşırken şiddetli migren ağrısından dolayı 2 gün yemek yememe rağmen 41 kilodan düşmedim. Şimdi düzenli yemek ve spor yapıyorum,öğünleri atlamıyorum. İstemesem de yiyiyorum. 41 kiloyum =) ve bu kilodan hastalandığımda normalde 36-37lere düşerken hiç yerinden kımıldamadı.

Göbek oluşmaması için de şunu yapıyorum,koltuğa oturup babamın 1 kglik dambıllarından bir tanesini ayaklarımın üstüne koyup egzersiz yapıyorum. Hem baldırlarım sıkılaştı,hem bacaklarım hem de göbeğim çıkmıyor =)

Bu diyeti tavsiyen arkadaşımıza çok teşekkür ederim! Sayesinde çok mutluyum =)

kızlar ben mama yapmak yerine 20 tane bisküvi ile 1bardak süt içiyorum sonuçta hepsi aynı yere gidiyor :)

44 45lere düşmüştüm hafta sonu yemek yemediğimden.Şimdi yine göbeğim çıktı geçen hafta kaldğm yerden devam yine 46 yım hihihi ama burda sekiyorum ya ne zaman 48 olcam ben

aynen bende hep oturduğm için rahat aldım kiloyu.Eğer işim masa başı değilde koşturma olsaydı alamazdım Yine burdan bi arkdaştan duydum Eğer sevgilin sigara içiyosa onu bırakıp bu mamayı 15 gün yaparsa 10 kilo alabilir ilginç ama biri almış Sigarayı geç içsede içmesede bu mamayı yerse kilo alır erkeklerdede işe yarıyo onlarda insan cık Hadi bakalım sizdende gelişmeleri duymayı bekliyoruz unutmayın yazmayı

Herkesin derdi var işte, bende zayıflayamamaktan şikayetçiyim siz kilo alamamaktan
Bunu erkek arkadasima önericem bbu aksam o da denesin bakalım

yookk yook sigaraa içmiyoo içiyodu ama bıraktıı 2 sene öncee yaa dünn akşamm yediimm bonibonmm_x amaa miideemm bulandıı zorllaa yediimm. pekmezzz kattım içine keçiboynuuzu pekmezii ondan galiba biraz garip kokusu var. katmasakk olmazmı acaba bakk bi arkadaştaa sormuşş :44:

katmayınca etkisi azalır diye tahmin edebiliyorum ancak.Keçi boynuzu pekmezinden hayatmda bi kere yedim ondada karın ağrısından kıvranmıştım pekmez koymayın altı üstü bi tatlı kaşığı bal işte kızlar nolcak iki dkda bitiyo zaten.Allahtan anne değilim hee Napm alamayanlarda alsın istiyorum En azından bi kaç kilo alın böyle sonra balsız yiyin emi :128:

ayyy bizimm evdekii baldaa acııı Allahımmm bişii düzgüünn giitmiyoo yaa

Ama belki bunların hepsi bana kilo olarak geri dönneerr

Olumlu şeyler olduğunda yazıcamm

göbek yapmadı mı bu ? gece uyumadan yenilen seyler gobek yapıyo genelde, diger yerlerin kilo almadan göbegin oluyo ve sevimsiz duruyo gibi

K.bakmayın arkadaşlar ama bazılarınız gerçekten çok umutsuz yani ben anlayamıyorum bu karamsarlık niye benim 10 günde aldığımı sen 1 ayda alıcaksın belki ama alıcaksın yani almama gibi bi lüksün yok gerçekten çok harika bi yöntem ben sizlerden çok daha önceden başladım her akşam 10 da yaparım bu karışımı 1 ayda 1.5 kilo almışım ama bu yönteme başlamadan önce 1.5 kilo bile hayaldi 1.65 boyundaym kilom 46 idi şimdi 48 oldum yani tartıda kilo çıkmasa bile görenler suratın güzelleşmiş hani biraz göbek çıkmış farkediliyo yani varsın tartı da çıkmasın ben karamsar olan arkadaşlara sesleniyorum yapmayın lütfen bu kadar kendinize yüklenmeyinn alıcaksınız daha 5 gün olmuş hiç kilo alamadm diyosunuz yani ne cevap verilebilinir ki buna 3 ayda da 2 kilo alsan iyidir bence yani hiç alamamaktan iyidir herkese bol kilolu günler diliyorum destek olalım birbirimize lütfennn karamsarlığı bi kenera atınn...:))::)

haklısın canım :) ben karamsar ve sabırsız biri olduğum için hemen herşey sonuç göstersin istiyorum.yemeklerde o kadar zorlamama ve gece bunu yapıp yememe karşı hiç değilse bi kaç gram almış olabilceğimi düşünmüştüm.elektronik tartıda tartıldığım için aldığım bi kaç gramı görebilceğimi umuyodum.zaten mamayı her akşam zor yiyorum midemi bulandırıyo.onun için tartıldığımda hüsrana uğradım.ve gelip o üzüntüyle buraya yazdım.ama şimdi bırakmış değilim devam ediyorum zaten

Ben artık midem bulansa da yiyiyorum kızlar,işkence resmen ama tuhaf bişi söyliyim mi? Yani bu bende oldu. Dün gece uyuyamadım,hafif uyku sorunlarım da var. Gece kalktım sütle yiyemedim,çok midem bulandı. Ben de çay koydum,şeker katmadım. Bisküvileri çaya batırarak yedim tabi gece gece biraz zorluyor. Havalar da sıcak duş aldım. (O kadar zayıf olsam bile selülitlerim vardı 1 hafta önce düşünün !) bu yüzden her akşam duş aldığımda sıcak-soğuk su uygulaması yaptım. 1 haftada geçti bu sorun ama ben ne olur ne olmaz hep yapıyorum. Duştan sonra bir de dişlerinizi de fırçalarsanız bi daha acıkıyorsunuz. Yani böyle oldu. Ben iki dakikada duş almam mesela. Yarın saat sürer ve uzuuun uzunn duş alırım. Sıcak-soğuk su uygulaması da olunca insanın vücudu uyuşuyor böyle.

Bu arada, soğuk su uygulamasını bu sitede bulmuştum. Ben genelde sıcak suyu 10 a kadar sayarak tutarım bacaklarıma sonra birden buz gibi suyu açar onu da 10 kadar sayarak tutarım. Bunu 3 kere yaparım her akşam yaptım 1 haftada selülit falan kalmadı! Size de öneririm. Duştan sonra soğuk suyu tutsanız da işe yarar ama ben 1 ayda sonuç almıştım ama bu şekilde yapınca 1 haftada selülitim kalmadı =) (Bunu şimdi ne alaka anlattım bilmiyorum da tam kusura bakmayın aklıma gelince paylaşmak istedim ama böyle duş aldığınızda bi bakın yemek yeseniz de yine acıkıyorsunuz =) )

tarif iyi de benim gibi tatlıyla arası olmayanlara ağır gelecek.
hem bisküvi tatlı hemde bal katılıyo içine .... zorlıcam kendimi ama her akşam nasıl yenir ki bu yaaa

yaz geldı artık yıyemıyorum ben .. tadı bı garıp gelmeye başladı :s soguk sütle denıyım dedim bi gun yedım yıne bıraktım aldıgım kıloyuda verdım yınede 1.5 kılo kaldı.. 45 dim suan 46.5 im...

ewt yanlış duymadıniz biraz sağlıksız bir yeme alışkanlığı ama safinaz olmaktan iyidir.

1 ay 1 hafta oldu dün tartıldım 48 olmuşum Görüntüde pek bişey yok bi göbek bi kalça oldu kollarım yine aynı. 50 ye az kaldı acaba 2 hafta sonra 50 olurmuyum ay hala inanamıyorum 42 den 48 e çıkmak nası güzel bi duyguymuş ya.45 hiç olmamıştım hep 43 42.Valla bu bisküvi mucize gibi bişey.Dolabımda ne kadar olmayan kıyafet varsa hepsini denedim gece 12 ye kadar küçük bile geldi çoğu

Hedef 1 temmuz = 49 kilo inş

canım tam olarak kaç bardak ne kadar biskuvi nekdr bal koyuosun gunluk bde boyun kaç :)..ayrıca tebrık ederim maşallah

evet yaş, boy kaç :) gaza gelip deneyebilrim çok zorlar beni ama belki bir ümit.
sevmiyorum bal pekmez ama yaa uf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…