• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

evet kasede değil bilgiğin çorba tabağı :1: içinde saymadan döküyorum ama saydım bi kere 20 21 tane fln koymuş oluyorum Akşam yatmadan önce yiyorum ama hiç aksatmadan yedim her akşam.görüntüden not vermeyin hala zayıfım demeyin çnkü tartılınca anlaşılıyo alındığı.Ben 4.5 kilo fln aldım gözle görülür çok bişey yok ama bu saatten sonrakiler olucak göbekte habercisi :9:

Pantolonum olsun diye kışın özellikle kalın kilotlu çorap giyerdm bazen bunu yaza kadar sürdürdüğüm oluyodu yeterki aşırı zayıf durmiyim diye.ama şimdi giymiyorum gerek kalmadı :34: ben 45 bile olamamış biriydim ama şuan 46yım konuyu açana öpücükler teşekkürler :69:

cokk ii tatlm ya bnde bekarken 43 45 gidip gelyordum evlendıkten sonra bya kılo aldım sımdı ıse 56 57 gibi yim şste

arkadaşlar ben 57,5 oldum hem de aç karnına..bunu yapmama sağlayan arkadaşa çok teşekkür ederim..hedefime 1,5 kilo kaldı.onu da 10 gün içinde alırım herhalde.aç karnına 57,5 hayal gibiydi..benim bebeğim için aldığım küçük bir robotum var.ben bir su bardağı sütün içine 7 bebe bisküvi,biraz pekmez koyup içiyorum.bunu sabah akşam yapıyorum.karıştığı için su gibi oluyor bir seferde içiyorum.40 kilo civarında olanlar bu karışımın içine fındık fıstık ezmesi bir top dondurma koyarlarsa daha hızlı kilo alabilirler.evet biraz göbekte birikiyor ama bu kilo oturunca egzersizle onu da gidermeyi düşünüyorum..daha önce de yazmıştım eğer iştehınız yoksa şurup falan için faydasını görürsünüz.

bende bugün başladım umarım bi işe yarar.3 yıl önce 48 kiloydum ne zaman aşık oldum o zaman 43e düştüm :37: ve hala 43 42 dolaşıyorum. bi ara 39a kadar düşmüştüm :( artık bi şekilde kilo almam lazım nişanlımın yanında kız kardeşi gibi duruyorum :1: gelinlik yakışmıycağı için evlilik deyince korkuyorum şahsen.bakalım bir ay sonra görelim farkı :))

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım :) yarın bebek bisküvisine başlıyorum.gelişmeleri burdan yazıcam

tabiki ederim canım :16: ben zayıflığın ne kadar kötü bişey olduğunu biliyorum en azından takıntılıyım her alışverişe gittiğimde sinirlenip üzülürdüm niye güzel olmuyo diye.Almadan çıkardım.Zayıf olunca kendimi küçücük görüyodum hele bide benden küçükler beni geçince tam sinir oluyodum :1: halada minyon tipliyim ama kilo alınca güzelleşiyo insan.Özgüveni geliyo kendine.İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız giydiklerimiz yakışır :16:

Sağol tatlım :71:
Aynı benim gibiymişin yaa. Ben de minyonum, boyum uzun ama ellerim ayaklarım minnacık :9: yüzüm de küçük, zaten yüzden hiç kilo alamıyorum... :50:
Ayyy bana da yakışsın giydiklerim :74: Peki canım bişiy sorucam... Tok karınla mı yiyosun sen ve günde bi kere mi ? Tok karınla çok zor oluyo, hiç yenilmiyo.

Sağol tatlım :71:
Aynı benim gibiymişin yaa. Ben de minyonum, boyum uzun ama ellerim ayaklarım minnacık :9: yüzüm de küçük, zaten yüzden hiç kilo alamıyorum... :50:
Ayyy bana da yakışsın giydiklerim :74: Peki canım bişiy sorucam... Tok karınla mı yiyosun sen ve günde bi kere mi ? Tok karınla çok zor oluyo, hiç yenilmiyo.

Tamda tok sayılmam yediğimde.Çünkü işten 7.5'da geliyorum hemen yemek yiyorum çokta fazla yemem öyle.Sonra saat 21:45'de fln mamayı yapıp yiyorum.O an üşenmesem yemek hazır olsa yiyebilirim yani tam tok olmuyorum.Nasıl kilo alabildim bu şekilde bilmiyorum valla imkansız bişeydi benim için 45 i geçmek.
Son 2 gündür gece 3 4 gibi uyanıyorum kendiliğimden.Karnım çok aç oluyo 1 tane muzu bala batırıp yiyorum sonra yatıyorum.Çabucak kilo alayım diye :1: 1 ay sonra 50 olurmuyumki acaba :18:

cokk ii tatlm ya bnde bekarken 43 45 gidip gelyordum evlendıkten sonra bya kılo aldım sımdı ıse 56 57 gibi yim şste

Benim yaş 20.Banada evlenince alırsın diyolar ama ne zaman evlencem ki meçhul :1: Kilo almak içinde hemen evlenemem vlla :35: Püskevitimle mutluyum ben inş onun sayesinde tombik olcam :1:

Benim yaş 20.Banada evlenince alırsın diyolar ama ne zaman evlencem ki meçhul :1: Kilo almak içinde hemen evlenemem vlla :35: Püskevitimle mutluyum ben inş onun sayesinde tombik olcam :1:

zaten bazıları evlendıkten sonra kılo alıo yani evlılık yarıyor bazıları ise aynı kalıo alamıyor kilo

ya alanlar nasıl alıyor hem de çok fazla birşey yemeden sadece bu tarifle. ben akşam 10 dan sonra yemek yerim çok acıkırım üstüne de bu mamayı yediğim halde bir ay oluyor nerdeyse hala alamadım bi iki gün tartıda artış görüyorum tam seviniyorum aldım diye sonra yine eski kiloma dönüyorum çok sinir bi durum:50:

ya alanlar nasıl alıyor hem de çok fazla birşey yemeden sadece bu tarifle. ben akşam 10 dan sonra yemek yerim çok acıkırım üstüne de bu mamayı yediğim halde bir ay oluyor nerdeyse hala alamadım bi iki gün tartıda artış görüyorum tam seviniyorum aldım diye sonra yine eski kiloma dönüyorum çok sinir bi durum:50:

sağlık açısından bi sorununuz vardır belki, demir eksikliği gibi :44:

bu yöntemi uygulayan arkadaşlara bişey sorcam

bunu uyguladıktan sonra adetinizde bi değişiklik oldu mu?

benmki gününde geldi ama çok fazla olmaya başladı

süt kansızlığa yol açıyomuş galiba kansızlık gibi bi sorunumuz olmasın sonra

Tamda tok sayılmam yediğimde.Çünkü işten 7.5'da geliyorum hemen yemek yiyorum çokta fazla yemem öyle.Sonra saat 21:45'de fln mamayı yapıp yiyorum.O an üşenmesem yemek hazır olsa yiyebilirim yani tam tok olmuyorum.Nasıl kilo alabildim bu şekilde bilmiyorum valla imkansız bişeydi benim için 45 i geçmek.
Son 2 gündür gece 3 4 gibi uyanıyorum kendiliğimden.Karnım çok aç oluyo 1 tane muzu bala batırıp yiyorum sonra yatıyorum.Çabucak kilo alayım diye :1: 1 ay sonra 50 olurmuyumki acaba :18:

Teşekkürler cevap için :71:
Ben 47 kiloyum, senin gibi 20 yaşındayım.
Ayyy muzu nasıl bala batırıp yiyon anacımm :53: Ben de bazen püskevitin üstüne yiyebilirsem yarım muz yiyom. Çatlayacak gibi oluyom :9:

Gelişmeleri birbirimizle paylaşalım arkadaşlar... Herkeslerin pofuduk pofuduk olması dileğiyle :64:

Teşekkürler cevap için :71:
Ben 47 kiloyum, senin gibi 20 yaşındayım.
Ayyy muzu nasıl bala batırıp yiyon anacımm :53: Ben de bazen püskevitin üstüne yiyebilirsem yarım muz yiyom. Çatlayacak gibi oluyom :9:

Gelişmeleri birbirimizle paylaşalım arkadaşlar... Herkeslerin pofuduk pofuduk olması dileğiyle :64:

Valla ben muzu tek yiyemiyorum balla yemeye alışkınım ondan yadırgamıyorum :1: Muz yiceğim zaman evde bal olmazsa çilek reçeline batırıp yiyorum :27:

17 mayıs-16 haziran gelişmeler :16:
42 kiloyla başladım Şuan 46 kiloyum Şimdi göbeğim var :49: :1:
Kilo aldığım bölgeler ise sadece kalçadan almışım kollarda çok az bişey toplamış.
Daha almam lazım :56:

Valla ben muzu tek yiyemiyorum balla yemeye alışkınım ondan yadırgamıyorum :1: Muz yiceğim zaman evde bal olmazsa çilek reçeline batırıp yiyorum :27:

17 mayıs-16 haziran gelişmeler :16:
42 kiloyla başladım Şuan 46 kiloyum Şimdi göbeğim var :49: :1:
Kilo aldığım bölgeler ise sadece kalçadan almışım kollarda çok az bişey toplamış.
Daha almam lazım :56:

Ne güzelmiş :37:
En güzel yerden almışsın kiloyu bonibonum :9: Ne demişler; yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı :56: :66:

İnşallah ulaşırsın istediğin kiloya canımcım. Ben de 50 üstü olmak istiyorum :14:
Dün gece yaptığım mamayı yarım bıraktım yiyemedim işkence gibiiii :25:

Ne güzelmiş :37:
En güzel yerden almışsın kiloyu bonibonum :9: Ne demişler; yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı :56: :66:

İnşallah ulaşırsın istediğin kiloya canımcım. Ben de 50 üstü olmak istiyorum :14:
Dün gece yaptığım mamayı yarım bıraktım yiyemedim işkence gibiiii :25:

evet :1: düz bişeydim iyi oldu ordan aldığım ama şu göbeğe ne demeli :50:

Yemeye çalış cnm ya hani toksun diye yiyemiyosan yemeği biraz erken ye karnın biraz insin sonra mamayı ye.çokta katı yapma biraz sulu olsun o zaman daha rahat yeniliyo.Ben ilk zamanlar sütü az koyuyomuşm biraz katı oluyodu o zaman yenilmiyodu iğreniyodum ama şimdi çabuk bitirip su içip yatıyorum

İstediğimiz kiloya ulaşmak için dayanmalıyızz :24:

evet :1: düz bişeydim iyi oldu ordan aldığım ama şu göbeğe ne demeli :50:

Yemeye çalış cnm ya hani toksun diye yiyemiyosan yemeği biraz erken ye karnın biraz insin sonra mamayı ye.çokta katı yapma biraz sulu olsun o zaman daha rahat yeniliyo.Ben ilk zamanlar sütü az koyuyomuşm biraz katı oluyodu o zaman yenilmiyodu iğreniyodum ama şimdi çabuk bitirip su içip yatıyorum

İstediğimiz kiloya ulaşmak için dayanmalıyızz :24:

Ayy evet onu diyecektim. Göbek neden çıkıyo yaa...ee tabi yiyip mamayı üstüne yatarsan tabi çıkar :18: Ardından biraz egzersiz yapılmalı yoksa göbek öyle kalıcak abowww :66:
Hıhım dediğin gibi. Bi de şey canım. Sütü çok ısıtınca bisküviler daha çok çekiyo bulamaç gibi bişiy oluyo... Sütü az ısıtmalı, ılık olsa iyidir. Ben dün çok ısıtmıştım sütü döküyom döküyom hepsini çekiyo. Hay Allah, artık ılık yapcem eccük sulu sulu olsun demi, evet evet tatlım öyle :71:

Son düzenleme:
Ayy evet onu diyecektim. Göbek neden çıkıyo yaa...ee tabi yiyip mamayı üstüne yatarsan tabi çıkar :18: Ardından biraz egzersiz yapılmalı yoksa göbek öyle kalıcak abowww :66:
Hıhım dediğin gibi. Bi de şey canım. Sütü çok ısıtınca bisküviler daha çok çekiyo bulamaç gibi bişiy oluyo... Sütü az ısıtmalı, ılık olsa iyidir. Ben dün çok ısıtmıştım sütü döküyom döküyom hepsini çekiyo. Hay Allah, artık ılık yapcem eccük sulu sulu olsun demi, evet evet tatlım öyle :71:

Aynen canım güzel yere değindin sütü çok ısıtınca güzel olmuyo bisküviler tamamen eriyo tadıda tuhaf oluyo.Ben ocağın büyük gözüne koyuyorum cezveyle yüksek ateşte 30 saniye kadar bile dursa yetiyo hemen döküyorum üstüne.Ilık olcak yani dediğin gibi.Artık kapmışız işi baksana püf noktalar fln :3:

Selam kızlar

Bende denemek istiyorum. Şu an 50 kilodayım 168 boyundayım. 5-7 kilo almak istiyorum. Sütü ılık içmesek olmaz mı? Ben 2 gündür soğuk sütle bebe bisküvisini yedim. Bu şekilde yapsak olmaz mı

Back