Selam kızlar
Bende denemek istiyorum. Şu an 50 kilodayım 168 boyundayım. 5-7 kilo almak istiyorum. Sütü ılık içmesek olmaz mı? Ben 2 gündür soğuk sütle bebe bisküvisini yedim. Bu şekilde yapsak olmaz mı
aynen bende 45 olamadım hiçevet kasede değil bilgiğin çorba tabağıiçinde saymadan döküyorum ama saydım bi kere 20 21 tane fln koymuş oluyorum Akşam yatmadan önce yiyorum ama hiç aksatmadan yedim her akşam.görüntüden not vermeyin hala zayıfım demeyin çnkü tartılınca anlaşılıyo alındığı.Ben 4.5 kilo fln aldım gözle görülür çok bişey yok ama bu saatten sonrakiler olucak göbekte habercisi
Pantolonum olsun diye kışın özellikle kalın kilotlu çorap giyerdm bazen bunu yaza kadar sürdürdüğüm oluyodu yeterki aşırı zayıf durmiyim diye.ama şimdi giymiyorum gerek kalmadıben 45 bile olamamış biriydim ama şuan 46yım konuyu açana öpücükler teşekkürler
ya aynen tatlım bnm kardeşim 3 yaş küçük benden ama kilolu nası kötü bi durumtabiki ederim canımben zayıflığın ne kadar kötü bişey olduğunu biliyorum en azından takıntılıyım her alışverişe gittiğimde sinirlenip üzülürdüm niye güzel olmuyo diye.Almadan çıkardım.Zayıf olunca kendimi küçücük görüyodum hele bide benden küçükler beni geçince tam sinir oluyodum halada minyon tipliyim ama kilo alınca güzelleşiyo insan.Özgüveni geliyo kendine.İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız giydiklerimiz yakışır
Selam kızlar
Bende denemek istiyorum. Şu an 50 kilodayım 168 boyundayım. 5-7 kilo almak istiyorum. Sütü ılık içmesek olmaz mı? Ben 2 gündür soğuk sütle bebe bisküvisini yedim. Bu şekilde yapsak olmaz mı
Valla ben muzu tek yiyemiyorum balla yemeye alışkınım ondan yadırgamıyorumMuz yiceğim zaman evde bal olmazsa çilek reçeline batırıp yiyorum
17 mayıs-16 haziran gelişmeler
42 kiloyla başladım Şuan 46 kiloyum Şimdi göbeğim var
Kilo aldığım bölgeler ise sadece kalçadan almışım kollarda çok az bişey toplamış.
Daha almam lazım
hayatım sen ilk 5-6 gün bu tarifi yapınca bi değişiklik olduğunu hissettn mi? yoksa daha sonramı kilo artışı oldu? ben 5 gündür yapıyorum ama hiç bi değişiklik olmadıda.vazgeçmek üzereyim.onun için sana sormak istedim
Canım öncelikli teşekkür ederimm hemen alıpp deniceemm
Ama bişi sorucam sen her akşam bi kutu sütü bitiriyomuydun bildiğim kadarıyla 1 litrelk oluyo onlar. Bide sadece gece yatarken mi yicezz gün içinde yemiyoruzz dimii??
Belki bunların cvpplarını vermişsindir ama yorumların hepsini tek tek okumak mümkün değill
Konu sahibi arkadaş pek girmediğinden simdilik yardımcı olmaya çalışim size.En azından 1 ayda 4.5 kilo aldım. Her akşam 1 kutu süt bitirdiğini sanmıyorum yaklaşık 1 su bardağı kadar fln sütle yapılıyo içine 20 tane koyup yapıyorum ben.Gün içinde değil sadece gece tok karna yatmadan önce yeniliyo.Gün içindede yenilir ama ben işteyim + bi faydası olurmu bilmiyorum Ama önemli olan düzenli bi şekilde her akşam yemek
Ayy çook teşekkür ederim cvp verdiğin için ya hemen bugün alıpp yapıcamm bende. 47 kiloyum ama en azından 4-5 kilo almam lazımm. Faydası olur inşallahh. bende gün içinde yapamam çalışıyorm.. Ama her gece yılmadan yapıcamm hem severim ben bebek mamasınıı :)
1 ay boyunca kesintisiz devam et rahatlıkla alırsın o istediğin 4 kiloyuHele bide işin masabaşıysa gelsin kilocuklar
Bu tartı işine pek bakmayın ben bi ara 45 dim bigün bi baktım 47 gösteriyo dedim tamam tartı bozulmuş imkanı yok dedim başka tartıyla baktım oda doğruladı yani 1 hafta yedim olmadı almadım bırakayım demeyin 1 gün sonra 1 kilo gözükebiliyo ilginç ama şahit oldum :124:
ben başladığımda ilk 1 hafta 1 kilo aldım hemen
ama şimdi nerdeyse 3 hafta olcak hala aynı kilodayım artık artmıyo
ilk başlarda midem 1 kaseyle çok doluyodu zorla yiyodum, şimdi zorlanmadan yiyorum 1 kaseyi acaba midem genişlediği için az mı geliyo arttırmam mı lazım yediğim miktarı anlamadım ki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?