• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Ben açlıktan ölsem ağrılar içinde kıvransam da yemiyorum.Canım hiç istemiyor,hemen doyma hissi geliyor.Çoğu gece karnım guruldayarak yatarım da canım hiç bir şey istemez.İnşallah bu işe yarar sütü fazlasıyla seven birisi olarak :)

1 haftadır yapıyorum 1 kilo almışım. 46 oldum yani :81:

50 kilo olana kadar yapayım diyorum ama yazın çok zor oluyo ne kadar dayanabilirsem artık

konuyu yazana teşekkür ederim kaç yıldır kilo alamayan ben bile kilo aldıysam herkes alabilir herlde :16:

ahah bende zayıflatıcı bişi sanmıştım:1::1:

Mrb... Uygulayan arkadaşlarım acaba sizde de oluyo mu ? Göbeğim çıktı yahu benim :9: Sanki hepsi göbeğimde birikiyo, çok ilginç :9:

Ay bu öneride bulunan arkadaştan Allah razı olsun.5 gündür yiyorum 44 kiloydum bugun tartıldım 45 olmuşum:66:
Nasıl mutlu oldum anlatamam.5 gündü böyle etki yaptıysa Allah bilir 3 ayda fln kaç kilo alırım.Hedefim 52 olmak.Kızlar öneririm gerçekten çok faydalı.Yemeye başladığımdan beri böyle sırtımda fln bir ağırlık hissediyorum.Demekki faydası oluyomuş.Kilo alamayanlar için gerçekten etkili bir çözüm.Zayıflığa son :79:

İkİ kase dediğiniz ne kadar ?? Ben resmen süt içiyormuşum gibi oldu bebe bisküvileri yok oldu tadı bile gelmiyor adeta...Bardak hesabına göre söyleseniz lütfeen :))

İkİ kase dediğiniz ne kadar ?? Ben resmen süt içiyormuşum gibi oldu bebe bisküvileri yok oldu tadı bile gelmiyor adeta...Bardak hesabına göre söyleseniz lütfeen :))

ben bir su bardağı sütü büyük bir kaseye koyup alabildiği kadar bisküvi ekliyorum (yaklaşık 20-25 tane alıyor) koyu kıvamlı oluyor mama gibi

benim eşim evlendiginde 60 kilo 1.80 boyundaydı yani aşırı zayıftıı.. 1 sene içindee 20 kilo aldııı sebebei geceleyin akşam yemegi giib yemek yiyor.. her gece 12 gibi yarım ekmek arası sandeviç yer yada akşamki yemekleir ısıtırım tost falanda yer..iki bardak kola ile.. şu son 10 gündür çok kilo aldıgı için gece yemek yemeyi bıraktı ve 10 günde 3 kilo vermiş:) kısacası okdr işe yeriyor gece yemek yemek:)

Mrb... Uygulayan arkadaşlarım acaba sizde de oluyo mu ? Göbeğim çıktı yahu benim :9: Sanki hepsi göbeğimde birikiyo, çok ilginç :9:

aynen bendede göbek oldu :1: hiç olmazdı düzdü ama şimdi göbekliyim karnm açken bile göbeğm var ama 42 ile başladım şuan 46 kiloyummmm :52: 17 mayıs-13 haziran

benim eşim evlendiginde 60 kilo 1.80 boyundaydı yani aşırı zayıftıı.. 1 sene içindee 20 kilo aldııı sebebei geceleyin akşam yemegi giib yemek yiyor.. her gece 12 gibi yarım ekmek arası sandeviç yer yada akşamki yemekleir ısıtırım tost falanda yer..iki bardak kola ile.. şu son 10 gündür çok kilo aldıgı için gece yemek yemeyi bıraktı ve 10 günde 3 kilo vermiş:) kısacası okdr işe yeriyor gece yemek yemek:)

eşinizin yaptığı çok sağlıksız bişeymiş. bizimki en azından sağlıklı bunu denesin bence

ben de bu yemeyi bırakınca kiloları geri verriim diye çok korkuyorum ama ömür boyu böyle de olmaz ki :44:

aynen bendede göbek oldu :1: hiç olmazdı düzdü ama şimdi göbekliyim karnm açken bile göbeğm var ama 42 ile başladım şuan 46 kiloyummmm :52: 17 mayıs-13 haziran

ay heveslendirdin beni bende 3 kilo alsam bana yetecek bende başladım 4 gün oldu henüz kilomda bir değişiklik yok ama devam edeceğim

cokkk iyi gelısme canm yaa pekigunde 1 kase mı yıyordun ?

evet kasede değil bilgiğin çorba tabağı :1: içinde saymadan döküyorum ama saydım bi kere 20 21 tane fln koymuş oluyorum Akşam yatmadan önce yiyorum ama hiç aksatmadan yedim her akşam.görüntüden not vermeyin hala zayıfım demeyin çnkü tartılınca anlaşılıyo alındığı.Ben 4.5 kilo fln aldım gözle görülür çok bişey yok ama bu saatten sonrakiler olucak göbekte habercisi :9:

Pantolonum olsun diye kışın özellikle kalın kilotlu çorap giyerdm bazen bunu yaza kadar sürdürdüğüm oluyodu yeterki aşırı zayıf durmiyim diye.ama şimdi giymiyorum gerek kalmadı :34: ben 45 bile olamamış biriydim ama şuan 46yım konuyu açana öpücükler teşekkürler :69:

evet kasede değil bilgiğin çorba tabağı :1: içinde saymadan döküyorum ama saydım bi kere 20 21 tane fln koymuş oluyorum Akşam yatmadan önce yiyorum ama hiç aksatmadan yedim her akşam.görüntüden not vermeyin hala zayıfım demeyin çnkü tartılınca anlaşılıyo alındığı.Ben 4.5 kilo fln aldım gözle görülür çok bişey yok ama bu saatten sonrakiler olucak göbekte habercisi :9:

Pantolonum olsun diye kışın özellikle kalın kilotlu çorap giyerdm bazen bunu yaza kadar sürdürdüğüm oluyodu yeterki aşırı zayıf durmiyim diye.ama şimdi giymiyorum gerek kalmadı :34: ben 45 bile olamamış biriydim ama şuan 46yım konuyu açana öpücükler teşekkürler :69:

Ayyy ne güzel bonibonum yaa :16: Ben hiç düzenli yapamadım o yüzden hiç belirgin bişiy yok :14: Tartı da yok ki tartiliyim zaten :9:
Bundan sonra hep düzenli yapmaya çalışıcam inş... Ben de senin gibiyim pantolonlarım hep bol geliyo diye altta tayt giyiyorum kışları, yazın da çırpı gibi dolanıyom işte :14:
Dua et tatlım da biz de alalım yaa çok üzülüyom ben :59:

Son düzenleme:

bende 2 yıldır böyleyim ama ben kilo almak için yapmıyordum bunu ki kiloda aldırmadı hiçbizaman
yani sırf acıktığım için gece vakti makarna, patates kızartması,tost yiyip yatardım
hatta ailem çok şaşırır bu halime bu kadar iştahla nasıl kilo alamadığıma
hatta bi ara ekmek arası spagetti yiyordum o kadrki açtım yani yiyip yiyip doymuyordum :D
şimdi bu diyete başlayalı 2 kiloya yakın aldım uzun süre devam edicem inş. işe yarar

Ayyy ne güzel bonibonum yaa :16: Ben hiç düzenli yapamadım o yüzden hiç belirgin bişiy yok :14: Tartı da yok ki tartiliyim zaten :9:
Bundan sonra hep düzenli yapmaya çalışıcam inş... Ben de senin gibiyim pantolonlarım hep bol geliyo diye altta tayt giyiyorum kışları, yazın da çırpı gibi dolanıyom işte :14:
Dua et tatlım da biz de alalım yaa çok üzülüyom ben :59:

tabiki ederim canım :16: ben zayıflığın ne kadar kötü bişey olduğunu biliyorum en azından takıntılıyım her alışverişe gittiğimde sinirlenip üzülürdüm niye güzel olmuyo diye.Almadan çıkardım.Zayıf olunca kendimi küçücük görüyodum hele bide benden küçükler beni geçince tam sinir oluyodum :1: halada minyon tipliyim ama kilo alınca güzelleşiyo insan.Özgüveni geliyo kendine.İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız giydiklerimiz yakışır :16:

kızlaaaar çok mutluyum akşam 5. günümdü gene bir kase mamamı yedim yattım sabah bir tartıldım 1 kilo almışım nasıl mutlu oldum anlatamam durmak yok diyete devamm.

Back