Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkİ kase dediğiniz ne kadar ?? Ben resmen süt içiyormuşum gibi oldu bebe bisküvileri yok oldu tadı bile gelmiyor adeta...Bardak hesabına göre söyleseniz lütfeen :))
Mrb... Uygulayan arkadaşlarım acaba sizde de oluyo mu ? Göbeğim çıktı yahu benimSanki hepsi göbeğimde birikiyo, çok ilginç
![]()
benim eşim evlendiginde 60 kilo 1.80 boyundaydı yani aşırı zayıftıı.. 1 sene içindee 20 kilo aldııı sebebei geceleyin akşam yemegi giib yemek yiyor.. her gece 12 gibi yarım ekmek arası sandeviç yer yada akşamki yemekleir ısıtırım tost falanda yer..iki bardak kola ile.. şu son 10 gündür çok kilo aldıgı için gece yemek yemeyi bıraktı ve 10 günde 3 kilo vermiş:) kısacası okdr işe yeriyor gece yemek yemek:)
aynen bendede göbek olduhiç olmazdı düzdü ama şimdi göbekliyim karnm açken bile göbeğm var ama 42 ile başladım şuan 46 kiloyummmm
17 mayıs-13 haziran
aynen bendede göbek olduhiç olmazdı düzdü ama şimdi göbekliyim karnm açken bile göbeğm var ama 42 ile başladım şuan 46 kiloyummmm
17 mayıs-13 haziran
cokkk iyi gelısme canm yaa pekigunde 1 kase mı yıyordun ?
evet kasede değil bilgiğin çorba tabağıiçinde saymadan döküyorum ama saydım bi kere 20 21 tane fln koymuş oluyorum Akşam yatmadan önce yiyorum ama hiç aksatmadan yedim her akşam.görüntüden not vermeyin hala zayıfım demeyin çnkü tartılınca anlaşılıyo alındığı.Ben 4.5 kilo fln aldım gözle görülür çok bişey yok ama bu saatten sonrakiler olucak göbekte habercisi
![]()
Pantolonum olsun diye kışın özellikle kalın kilotlu çorap giyerdm bazen bunu yaza kadar sürdürdüğüm oluyodu yeterki aşırı zayıf durmiyim diye.ama şimdi giymiyorum gerek kalmadıben 45 bile olamamış biriydim ama şuan 46yım konuyu açana öpücükler teşekkürler
![]()
benim eşim evlendiginde 60 kilo 1.80 boyundaydı yani aşırı zayıftıı.. 1 sene içindee 20 kilo aldııı sebebei geceleyin akşam yemegi giib yemek yiyor.. her gece 12 gibi yarım ekmek arası sandeviç yer yada akşamki yemekleir ısıtırım tost falanda yer..iki bardak kola ile.. şu son 10 gündür çok kilo aldıgı için gece yemek yemeyi bıraktı ve 10 günde 3 kilo vermiş:) kısacası okdr işe yeriyor gece yemek yemek:)
Ayyy ne güzel bonibonum yaaBen hiç düzenli yapamadım o yüzden hiç belirgin bişiy yok
Tartı da yok ki tartiliyim zaten
![]()
Bundan sonra hep düzenli yapmaya çalışıcam inş... Ben de senin gibiyim pantolonlarım hep bol geliyo diye altta tayt giyiyorum kışları, yazın da çırpı gibi dolanıyom işte![]()
Dua et tatlım da biz de alalım yaa çok üzülüyom ben![]()