evet kasede değil bilgiğin çorba tabağıiçinde saymadan döküyorum ama saydım bi kere 20 21 tane fln koymuş oluyorum Akşam yatmadan önce yiyorum ama hiç aksatmadan yedim her akşam.görüntüden not vermeyin hala zayıfım demeyin çnkü tartılınca anlaşılıyo alındığı.Ben 4.5 kilo fln aldım gözle görülür çok bişey yok ama bu saatten sonrakiler olucak göbekte habercisi
Pantolonum olsun diye kışın özellikle kalın kilotlu çorap giyerdm bazen bunu yaza kadar sürdürdüğüm oluyodu yeterki aşırı zayıf durmiyim diye.ama şimdi giymiyorum gerek kalmadıben 45 bile olamamış biriydim ama şuan 46yım konuyu açana öpücükler teşekkürler
tabiki ederim canımben zayıflığın ne kadar kötü bişey olduğunu biliyorum en azından takıntılıyım her alışverişe gittiğimde sinirlenip üzülürdüm niye güzel olmuyo diye.Almadan çıkardım.Zayıf olunca kendimi küçücük görüyodum hele bide benden küçükler beni geçince tam sinir oluyodum halada minyon tipliyim ama kilo alınca güzelleşiyo insan.Özgüveni geliyo kendine.İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız giydiklerimiz yakışır
Sağol tatlım
Aynı benim gibiymişin yaa. Ben de minyonum, boyum uzun ama ellerim ayaklarım minnacıkyüzüm de küçük, zaten yüzden hiç kilo alamıyorum...
Ayyy bana da yakışsın giydiklerimPeki canım bişiy sorucam... Tok karınla mı yiyosun sen ve günde bi kere mi ? Tok karınla çok zor oluyo, hiç yenilmiyo.
cokk ii tatlm ya bnde bekarken 43 45 gidip gelyordum evlendıkten sonra bya kılo aldım sımdı ıse 56 57 gibi yim şste
Benim yaş 20.Banada evlenince alırsın diyolar ama ne zaman evlencem ki meçhulKilo almak içinde hemen evlenemem vlla Püskevitimle mutluyum ben inş onun sayesinde tombik olcam
ya alanlar nasıl alıyor hem de çok fazla birşey yemeden sadece bu tarifle. ben akşam 10 dan sonra yemek yerim çok acıkırım üstüne de bu mamayı yediğim halde bir ay oluyor nerdeyse hala alamadım bi iki gün tartıda artış görüyorum tam seviniyorum aldım diye sonra yine eski kiloma dönüyorum çok sinir bi durum
Tamda tok sayılmam yediğimde.Çünkü işten 7.5'da geliyorum hemen yemek yiyorum çokta fazla yemem öyle.Sonra saat 21:45'de fln mamayı yapıp yiyorum.O an üşenmesem yemek hazır olsa yiyebilirim yani tam tok olmuyorum.Nasıl kilo alabildim bu şekilde bilmiyorum valla imkansız bişeydi benim için 45 i geçmek.
Son 2 gündür gece 3 4 gibi uyanıyorum kendiliğimden.Karnım çok aç oluyo 1 tane muzu bala batırıp yiyorum sonra yatıyorum.Çabucak kilo alayım diye1 ay sonra 50 olurmuyumki acaba :18:
Teşekkürler cevap için
Ben 47 kiloyum, senin gibi 20 yaşındayım.
Ayyy muzu nasıl bala batırıp yiyon anacımmBen de bazen püskevitin üstüne yiyebilirsem yarım muz yiyom. Çatlayacak gibi oluyom
Gelişmeleri birbirimizle paylaşalım arkadaşlar... Herkeslerin pofuduk pofuduk olması dileğiyle
Valla ben muzu tek yiyemiyorum balla yemeye alışkınım ondan yadırgamıyorumMuz yiceğim zaman evde bal olmazsa çilek reçeline batırıp yiyorum
17 mayıs-16 haziran gelişmeler
42 kiloyla başladım Şuan 46 kiloyum Şimdi göbeğim var
Kilo aldığım bölgeler ise sadece kalçadan almışım kollarda çok az bişey toplamış.
Daha almam lazım
Ne güzelmiş
En güzel yerden almışsın kiloyu bonibonumNe demişler; yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı
İnşallah ulaşırsın istediğin kiloya canımcım. Ben de 50 üstü olmak istiyorum
Dün gece yaptığım mamayı yarım bıraktım yiyemedim işkence gibiiii
evetdüz bişeydim iyi oldu ordan aldığım ama şu göbeğe ne demeli
Yemeye çalış cnm ya hani toksun diye yiyemiyosan yemeği biraz erken ye karnın biraz insin sonra mamayı ye.çokta katı yapma biraz sulu olsun o zaman daha rahat yeniliyo.Ben ilk zamanlar sütü az koyuyomuşm biraz katı oluyodu o zaman yenilmiyodu iğreniyodum ama şimdi çabuk bitirip su içip yatıyorum
İstediğimiz kiloya ulaşmak için dayanmalıyızz
Ayy evet onu diyecektim. Göbek neden çıkıyo yaa...ee tabi yiyip mamayı üstüne yatarsan tabi çıkar :18: Ardından biraz egzersiz yapılmalı yoksa göbek öyle kalıcak abowww
Hıhım dediğin gibi. Bi de şey canım. Sütü çok ısıtınca bisküviler daha çok çekiyo bulamaç gibi bişiy oluyo... Sütü az ısıtmalı, ılık olsa iyidir. Ben dün çok ısıtmıştım sütü döküyom döküyom hepsini çekiyo. Hay Allah, artık ılık yapcem eccük sulu sulu olsun demi, evet evet tatlım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?