Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anladımki tartı bozukbigün çıkıyorum 43 bi çıkıyorum 45 akşama 44
20 gün oldu hiç aksatmadan yedim toplam 2 kutu 1,2 kg lik bisküvi bitirdim ilk kutu eti cicibebeydi sonra herobaby aldım
Ne zaman 46 ile 45 arası bişey olcam ya![]()
aynen benmde hep böyle oluyo tuhaf bi durum
bu konu başlığı pskolojimi bozdu var ya![]()
tartının üstünden inmiyorum her dk tartılıyorum sabah uyanır uyanmaz çıktım üstüne 45 gösterdi evden çıkarkende küçük çantamla telefonmda üstümdeyken tartıldım 46.5 gösterdi gerçek olmasa bile mutluluk verici
![]()
Şu güne kadar hiç bi ilacı 2 günden fazla içmemişimdir içsemde aksatarak içmişimdir ama bunu hiç aksatmadm hayretama görüntü aynı sadece 45 çıkıyo oda şüpheli
takıntı haline getirdiğin için alamıyosndur belki de
üstte yazdığın bi günde yediklerine bakılırsa bu kiloda olduğuna bile şükretmen lazım :44:
ben öyle yesem hemen kilo veririm
evet az yiyorum gün içinde.Sadece akşamları karnım doyuyo.Ama ilk defa kilo almayı bu başlık sayesinde başardım benim hiç basenlerim fln yoktu şmdi var ve çok güzel olmaya başladımdün akşam ayna karşısında bana olmayan kıyafetleri denedimde mini bi kot eteğim vardı göbek fırladı bacaklar kürdanlıktan çıkmış artık gayet iyiydi ve o göbeği görünce kilolulara hak verdm
![]()
bileklerimde çok zayıftı ama şmdi toplamış artık 44de değil tartı sabah kalktığımda 45i gösteriyo tokken 46zayıflıktan şikayet edenlere mutlaka deneyin derim
![]()
arkadaşlar bu diyet bende çok işe yaradı.53 ile başladım şu anda 57 kiloyum.gerçekten bir ayda 4 kilo aldım.boyum 167,bu kilo yeterli ama yine de 59 olmak istiyorum.ben bu diyetin yanında az da olsa öğünlerimi yedim.ve günde 3 tane çikolata yedim.istikrarlı bir şekilde devam edin derim
arkadaşlar bu diyet bende çok işe yaradı.53 ile başladım şu anda 57 kiloyum.gerçekten bir ayda 4 kilo aldım.boyum 167,bu kilo yeterli ama yine de 59 olmak istiyorum.ben bu diyetin yanında az da olsa öğünlerimi yedim.ve günde 3 tane çikolata yedim.istikrarlı bir şekilde devam edin derim