Merhabalar devam ediyormusunuz nasıl gidiyor kilo aldinizmiKullanmaya devam eden var mı ben sütü ısıtıyorum 15 biskuviyle bir kase karisim yiyorum bir bardak sutede bir tatlı kaşığı bal koyup içiyorum 3 gündür yarım kilo kadar aldım
Canım ben yurtdışındayım ve burda cici bebe bulamıyorum ama tahin pekmez Türkiyeden getirmiştim 12lı paketlerde olan büskivi oreo felan olur muKizlar bu konuyu yillar once actim hala cevremde onerdigim arkadaslarim ayni yontemle kilo aldiklarini soyluyorlar duzenli yapilirsa gercekten ise yarar yazdiklarimin hala arkasindayim
Tahin pekmez ve diger biskuvilerde olur sanirim amac bol karbonhidrqt ve protein almak yoksa benim sahsen vucut kilo almiyor. Zorlamak ve duzenli yemek gerek :)Canım ben yurtdışındayım ve burda cici bebe bulamıyorum ama tahin pekmez Türkiyeden getirmiştim 12lı paketlerde olan büskivi oreo felan olur mu
Canım eğer 4 kilo alırsam varyaa ne dilersen dileTahin pekmez ve diger biskuvilerde olur sanirim amac bol karbonhidrqt ve protein almak yoksa benim sahsen vucut kilo almiyor. Zorlamak ve duzenli yemek gerek :)
Umarim sizde de ise yarar ben suan yine zayifladim bende kilo durmuyor dogumdan sonra eridim yine cunku beslenmeme duzenime dikakt edemez oldum. Duzenli beslenmek sart yoksa eriyor insan :)Canım eğer 4 kilo alırsam varyaa ne dilersen dile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?