• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

10 yıldır şeker ve tuz kullanmıyorum normalde bisküvi tarzı şeyler hayatta sevmem ve yemem ama bu karışım bana ağır gelmedi hatta öğün aralarında bile canım çekiyor :)):KK48:

Ben 1 65 boy 48 kilo idim.bu yazıyı okuduktan sonra denemeye karar verdim 1.5 ayda 6 kilo aldım şu an 54 kiloyum gerçekten işe yaradı birde bunun yanında prakten şurup içtim istahim açıldı Hala yemeye devam ediyorum hedef 57 kilo:kk77:

Kullanmaya devam eden var mı ben sütü ısıtıyorum 15 biskuviyle bir kase karisim yiyorum bir bardak sutede bir tatlı kaşığı bal koyup içiyorum 3 gündür yarım kilo kadar aldım

Kizlar bu konuyu yillar once actim hala cevremde onerdigim arkadaslarim ayni yontemle kilo aldiklarini soyluyorlar duzenli yapilirsa gercekten ise yarar yazdiklarimin hala arkasindayim :D

Kizlar bu konuyu yillar once actim hala cevremde onerdigim arkadaslarim ayni yontemle kilo aldiklarini soyluyorlar duzenli yapilirsa gercekten ise yarar yazdiklarimin hala arkasindayim :KK70:
Canım ben yurtdışındayım ve burda cici bebe bulamıyorum ama tahin pekmez Türkiyeden getirmiştim 12lı paketlerde olan büskivi oreo felan olur mu

Canım ben yurtdışındayım ve burda cici bebe bulamıyorum ama tahin pekmez Türkiyeden getirmiştim 12lı paketlerde olan büskivi oreo felan olur mu
Tahin pekmez ve diger biskuvilerde olur sanirim amac bol karbonhidrqt ve protein almak yoksa benim sahsen vucut kilo almiyor. Zorlamak ve duzenli yemek gerek :)

Kilo almak isteyenler hangi yiyecekleri daha çok tüketmelidir?

Beslenme ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan zayıflama yöntemlerini beslenme hakkındaki önerilerini Kadınlar Kulübü TV izleyicileri ile paylaşıyor!

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Arkadaşlar kilo aalacağım derken sağlıksız şeyler hamur işi türü şeyleri yememenizi tavsiye ederim bir tarafı yaparken bir tarafı yıkarsınız size hastalık olarak geri döner

Oncelikle bu konu icin sana tekrar tesekkur etmek istiyorum. Sayende bende kilo aldim cok sukur. Ben bebek biskuvilerinden cici bebeyi sectim ve onunla almayi denedim. Ise yaradi ama ben mama yapmadim sabah aksam 1 bardak sutun yaninda 10 sabah 10 aksam bisküvi yedim duzenli olarak... Deneyebilirsiniz... Su aralar bir iki kilo verdim onu almak icin yeniden başlıyorum bu tarife. Hadi bakalim. :)

33 yaşında yım 5 yasında bir kızım var boyum 1.65 ve kilom 44 :) bır bunu denemedim kilo almak için bunu da deneyim :)

Arkadaşlar sizleri anlıyorum ancak kilo almak uğruna hem bu kadar süt şekeri hem gıdalardaki glukoz şekerini almanız uzun vadede sizi daha sağlıksız yapacaktır. Bel bölgesi yağlı ama yine zayıf biri mi olmak istersiniz? Bu kadar glukoz sizi skinny fat denen ince yağlı birine dönüstürür. Ayrıca şeker hastası olmak istemiyorsanız karbonhidratlı gıdaları tercih ederken içeriğine bakmanızı tavsiye ederim. Kompleks karbonhidratları tercih etmelisiniz. Beyaz ekmek yiyerek de tam buğday ekmek yiyerek de kilo alırsınız ama beyaz ekmek sizi hasta ederken tam buğday ekmeği sizi besleyerek kilo aldırır. Ayrıca kilo almanın anahtarı tek macro besinle yani tek tip beslenmek değildir. Protein ve yağ almayı da unutmayın.

En önemli unsuru söyleyeyim. Kas kütlenizi artırın. Vücut calısın. Hem daha cok acıktıgınızı hem daha 'fit' kilo aldıgınızı göreceksiniz. Vücut çalışmaktan korkmayın size hiçbir zaman erkeksi bir görünüm kazandırmaz.

Back