• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Merhaba lar cok asiri kilo verdigim donemde arastirma yaptim fikir ler aldim birada okuduklarimla bebe biskuvisini bile denedim 1 gece hastalanip hastaneye gittigim bir gunde recete deki ilaclari almak icin nobetci eczaneye girdik ben c vitamini takviye bir vitamin istedigimi soyledim ve cok zayifladim onun icin alicam dedim eczaci bana kilo almak icin solgar in formulavm 2000 adli ilaci verdi amnn bisey olmaz kilo almam derken gunluk kullanmaya basladim acayip istah aciyor. Yedikce yediriyor. 1 ayin icinde tam 10 kilo aldim bu bilgi belki size yatdimci olur. Tabiki vitamin ilaclarida olsa dikkatli olmak lazim her bunyeye degisik reaksiyon goster te bilir sevgiler...

Kilo almak istiyorsanız hamile kalın ya da hamile kalmayı bekleyin :) ben yıllarca zayıflıktan muzdariptim 39 kilo 160 boy gezdigim zamanları bilirim hem sağlıksız hem kötü görünürdüm merak etmeyin yaşla birlikte kilo da artıyor şuan 28 yaşındayım 8 aylık hamileyim hamilelikten önce 51 idim şuan 62 oldum sadece karnım var hala bileklerim incedir herkes özeniyor.. Tansiyon şeker hastası olmuyorsunuz bunları düşünün.. Benim 39dan 45e zar zor çıkışım diyetisyen sayesinde olmuştu.. O almanız gereken kiloyu biraz zorla alın diyetisyene gidin kusana kadar yediriyor ama başka yolu yok.. Sonrası zaten kolay mide genişliyor

Bu başlık ilk açıldığında çok aktifmiş. Şimdi kilo almak isteyen kimse yok mu? Ben sadece bu mamayı yaparak 6 yıl önce çok güzel kilo almıştım. Kaç günde kaç kilo olduğunu hatırlamıyorum ama hemen gözle görünür bir şekilde fark ettiğini hatırlıyorum. Sonra sağlığım bozulur diye korkup bırakmıştım.

Ramazan'dan sonra yine başlamak istiyorum (her sene bu dönemler kilo alma gazım gelir :temizlik:). Yok mu isteyen şöyle birkaç kişi bu topiği aktif tutsak birbirimize destek olsak? Azmettim gaza geldim. Hadi bakalım :KK73:

Bu başlık ilk açıldığında çok aktifmiş. Şimdi kilo almak isteyen kimse yok mu? Ben sadece bu mamayı yaparak 6 yıl önce çok güzel kilo almıştım. Kaç günde kaç kilo olduğunu hatırlamıyorum ama hemen gözle görünür bir şekilde fark ettiğini hatırlıyorum. Sonra sağlığım bozulur diye korkup bırakmıştım.

Ramazan'dan sonra yine başlamak istiyorum (her sene bu dönemler kilo alma gazım gelir :temizlik:). Yok mu isteyen şöyle birkaç kişi bu topiği aktif tutsak birbirimize destek olsak? Azmettim gaza geldim. Hadi bakalım :KK73:
Geldim ben de :D

L Lethelethe bak bu konunun ilk mesajındaki yöntemi yap. Gece yatmadan ılık süte 20 kadar cicibebeyi kat ve bal koy ye. Çok tatlı gelirse sütü artır bisküviyi azaltma. Çünkü bisküvi azalınca etkisi de azalıyor.

L Lethelethe bak bu konunun ilk mesajındaki yöntemi yap. Gece yatmadan ılık süte 20 kadar cicibebeyi kat ve bal koy ye. Çok tatlı gelirse sütü artır bisküviyi azaltma. Çünkü bisküvi azalınca etkisi de azalıyor.
Teşekkür ederim, ben en azından birkaç kilo alana kadar buradan gitmeyeceğim, kararlıyım. Ben birkaç ay önce praktenle 2-3 kilo alıp 45'e yaklaşmıştım aslında. Sonra final dönemi ve ramazan araya girince yine gitti kilolar :(

Teşekkür ederim, ben en azından birkaç kilo alana kadar buradan gitmeyeceğim, kararlıyım. Ben birkaç ay önce praktenle 2-3 kilo alıp 45'e yaklaşmıştım aslında. Sonra final dönemi ve ramazan araya girince yine gitti kilolar :KK43:

Benim en az 15 kiloya ihtiyacım var. Bu sefer bırakmak istemiyorum

Ben bi 5-6 kilo alsam yeter bana. Bu defa ben de bırakmayacağım kesinlikle, sürekli iletişimde olalım. Oruç falan tutuyor musun sen?

Ben de kilo kaybetmemek için iftarda hiç su içmiyorum. İştahı kesiyor çunkü mideyi doldurup. Yemekleri yiyip en sonunda içiyorum. Bir de bimde fındık badem paketleri falan var. Uyuyana kadar onlardan yiyorum işe yarıyor gerçekten. Birkaç ay önce bu sayede kilo almıştım ama şimdi ramazandan dolayı sadece kilo vermeyeyim diye yiyorum bol bol. Sen de deneyebilirsin bayağı kalorili

Ben iftardan sonra sahura kadar acıkmam korkusuyla bir şey yemek istemiyorum. Sonra sahura kalkamayınca tek öğünle kalmış oluyorum :(

Sen bekarsan işin daha kolay. Ailen destek olur sana. Ben evliyim ve bir de bıcırığım var çok şükür. İşim daha zor

Sen bekarsan işin daha kolay. Ailen destek olur sana. Ben evliyim ve bir de bıcırığım var çok şükür. İşim daha zor
Yalnız yaşıyorum sayılır.. Ben de senin gibi acıkırım korkusuyla bir şey yemiyordum. Baktım iyice midem küçüldü, iştahım azaldı. Tam tersini deniyorum ve gerçekten işe yarıyor. Prakten falan denedin mi hiç?

Yok bu forumda çok gördüm ama hiç denemedim. Uyku yapıyor yazmışlar çocuğa bakamam o şekilde. Bir de alerjik bünyeliyim, alerji ilacına bağışıklık falan kazanırım diye korktum.

Yok bu forumda çok gördüm ama hiç denemedim. Uyku yapıyor yazmışlar çocuğa bakamam o şekilde. Bir de alerjik bünyeliyim, alerji ilacına bağışıklık falan kazanırım diye korktum.
Ben de korkuyordum ama ilk gün oldu sadece uykusuzluk falan. 2 hafta boyunca düzensiz bir şekilde kullanmama rağmen iştahımı açmıştı bayağı. Sonra ben devam etmedim araya sınavlarım falan girince. Ramazandan sonra yeniden başlamayı planlıyorum. Şu içi kuruyemiş dolu bal kavanozlarını biliyor musunl aktarlarda oluyor. O da işe yarıyor bence.

mesele hem kalorili yemek hem de yiyip yatmak benim gözlemlediğim kadarıyla. biraz sağlıksız oluyor yiyip yatınca ama benim diyetisyenim bile o şekilde önermişti.

mesele hem kalorili yemek hem de yiyip yatmak benim gözlemlediğim kadarıyla. biraz sağlıksız oluyor yiyip yatınca ama benim diyetisyenim bile o şekilde önermişti.
Ben çok hareketliyim, yatamıyorum öyle maalesef. O yüzden uyumadan önce yemeye çalışıyorum. Şu an devam ediyor musun diyetisyene?

Back