• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Benim de boyum o civarlarda. 1.63 falan sanırım. Kilom 40'ın altına indi demiştim söylemek istemiyorum :KK43:
Canım ben de aralık ayında berbat bir dönem geçirdim, 38'e kadar düşmüştüm oturup ağlıyordum resmen, sonra çabaladım da toparladım biraz. Diyetisyen işe yaramış mıydı peki gittiğin dönem?

Canım ben de aralık ayında berbat bir dönem geçirdim, 38'e kadar düşmüştüm oturup ağlıyordum resmen, sonra çabaladım da toparladım biraz. Diyetisyen işe yaramış mıydı peki gittiğin dönem?

Ben biraz kendime uyarladım diyeti, işe yaramıştı. Ama diyet olunca ben geriliyorum öğün kaçırıcam diye. Uzun süreli yapmam çok zor, pratik yöntem lazım bana. Bu cicibebe olayını da o yüzden seviyorum

Bir de vücudun öyle bir matematiği pek yok mesela benim gündüz yediklerim çok fazla işe yaramıyor. Gece yatmadan yiyince daha çok yarıyor

Yok hayır tetkiklerim yapıldı.
Ben dün gece cicibebeye başladım bu arada. Başlangıç tarihimi bugün olarak atıyorum. İnşallah devam edicem bu sefer

Back