- 17 Aralık 2016
- 203
- 93
- 48
- 29
1.62 - 42 kiloyum. Sen?Zaten ben de gece uyumadan önce yiyip yatmak demek istemiştim
Şu an gitmiyorum. Senin boy ve kilo kaçtı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.62 - 42 kiloyum. Sen?Zaten ben de gece uyumadan önce yiyip yatmak demek istemiştim
Şu an gitmiyorum. Senin boy ve kilo kaçtı
Canım ben de aralık ayında berbat bir dönem geçirdim, 38'e kadar düşmüştüm oturup ağlıyordum resmen, sonra çabaladım da toparladım biraz. Diyetisyen işe yaramış mıydı peki gittiğin dönem?Benim de boyum o civarlarda. 1.63 falan sanırım. Kilom 40'ın altına indi demiştim söylemek istemiyorum
Canım ben de aralık ayında berbat bir dönem geçirdim, 38'e kadar düşmüştüm oturup ağlıyordum resmen, sonra çabaladım da toparladım biraz. Diyetisyen işe yaramış mıydı peki gittiğin dönem?
Ben onu hiç denemedim ama başlayacağım yakın zamandaBen biraz kendime uyarladım diyeti, işe yaramıştı. Ama diyet olunca ben geriliyorum öğün kaçırıcam diye. Uzun süreli yapmam çok zor, pratik yöntem lazım bana. Bu cicibebe olayını da o yüzden seviyorum
Bir sürü kişi kilo aldı bu yöntemle, sen de alırsın inşallahBen onu hiç denemedim ama başlayacağım yakın zamanda
Umarım birlikte alırız :) şu sıcakta pantolonun içine kat kat tayt giyiyorum inanır mısınBir sürü kişi kilo aldı bu yöntemle, sen de alırsın inşallah
Benim bacaklarım çok ince ya kürdan gibiŞimdi de aynı durumdayım gerçi. Bol elbiseler içine etekler tişörtler giyiyorum
Benim de öyle. Ben birkaç yıl önce 41-42 kilo falandım senin gibi o zaman bile inceydi. Bi de şimdi düşün beniBenim bacaklarım çok ince ya kürdan gibi
Bi süre devam ediyorum sonra iştahım azaliyor yenidenBenim de öyle. Ben birkaç yıl önce 41-42 kilo falandım senin gibi o zaman bile inceydi. Bi de şimdi düşün beni
Bu şurubu bırakınca miden yine küçülüyor mu yoksa çok yemeye devam edebiliyor musun
Bi süre devam ediyorum sonra iştahım azaliyor yeniden
Kalori meselesiyle ilgili birçok uygulama var, onlara da bi bak istersenAnladım sağ olasın
Kalori meselesiyle ilgili birçok uygulama var, onlara da bi bak istersen
Gece metabolizma yavaşlıyor çünkü o yüzden. Guatr falan var mı sende?Bir de vücudun öyle bir matematiği pek yok mesela benim gündüz yediklerim çok fazla işe yaramıyor. Gece yatmadan yiyince daha çok yarıyor
Bende var guatr. Bir de o kilo almamı engelliyor cicibebeye ben de yarın başlayacağım bu defa bırakmayalımYok hayır tetkiklerim yapıldı.
Ben dün gece cicibebeye başladım bu arada. Başlangıç tarihimi bugün olarak atıyorum. İnşallah devam edicem bu sefer