• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

kafasına çok takan insanlar zayıf oluyor hep ben de öyleyim kuruyup gidiyoruz maalesef içimizde patlıyor tasalar :KK70: bakın gamsız insanlara maşallah :KK70:
malesef canım yanlış biliyorsun bende kafama çok takıyorum ve şu sıralar kilo vermem durdu keşke bende gamsız olsam

Hey yumurtaya can veren rabbim, ben 70 li kilolardan 50lere inebilmek için bu sayılanların hiçbirini yiyemezken sizler bunları yiyor ve hala kilo alamıyorsunuz.Rabbim bi fırsat versede bendeki 20 kiloyu sizlere verebilsem :-) (not:eşim kilo almak istiyor o yüzden bu topiğe bakmıştım.Yöntemlerinizi deneteceğim.Hepinize saygılar)
:KK70::KK70::KK70:ay bende vereyim fena olmaz 50 den 96 kg çıktım bende tip 2 diyabet yüzünden :KK14:

Kızlar bende 21 yaşıma kadar 44 kiloydum kilo alamıyordum 5 kilo aldım doktorum stres ve a glamak kilo verdiriyor ben üzen yıpratan bütün herşeyimi çıkardım iki ay sonra tam 6 kilo almışım bence yemekle degil stres :))
boyunuz kaç canım merak ettim

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :KK33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :KK71:
canım peki kilo verdirmeye çözümün var mı merak ettim

aynen zayıflar içinde o söylenir fesatlıktan kuru diye şu kaç senedir yaşadıgım stres beni hallere soktu sana tavsiyem haftanın 4 günü patates kızartması ye ekmek ile:KK70::KK70:

Ben artık bıraktım ya uğraşmıyorum bu durumla napalım canımız içimizde olsun da zayıfsak zayıfız :) :)

Kesinlikle denemek gerek.. Ben de 45.5 kiloyum. 1 aydır kendimi sıkıyorum. Her akşam 3 kaşık fındık ezmesi, nesquikli süt takviyesi yapıyorum. Yemeklerimde de ekmeği arttırdım. 1.5-2 kilo aldım gibi ama yavaş gidiyor epey. :D

Merhaba arkadaşlar.. Uzun süredir kilo almanın yollarını arıyorum. 1.65 boyuma rağmen kilom 44 :KK12: defalarca Doktora diyetisyene gittim bütün değerlerim normal. Uzun Yıllardır sigara kullanıyorum 6 ay bırakayım dedim 4 kilo aldım. Sonra malesef tekrar başladım.o_O En son olarak antidepresan mı kullansam derken bir anda bu paylaşımı gördüm. bu aksam itibari ile başlıyorum yapmaya.. Umarım sonuçlar olumlu olur .. Buradan paylaşımda bulunacağım hafta hafta inşallah olur.. Gelsin kilolarrr :KK9::KK73:
Zayifim diye dertliyim ondan iciyorum sigarayida :D yediklerimizi lop lop et olsun insallah

Kesinlikle denemek gerek.. Ben de 45.5 kiloyum. 1 aydır kendimi sıkıyorum. Her akşam 3 kaşık fındık ezmesi, nesquikli süt takviyesi yapıyorum. Yemeklerimde de ekmeği arttırdım. 1.5-2 kilo aldım gibi ama yavaş gidiyor epey. :KK70:

Canim merhaba sayfalar cok uzun okuyamadim yeni denediginiz ve ise yarayan bişey mi var merak ettim :) cevaplarsan sevinirim bende çemen otu tozuna başladım da :)))

Bende bugün başlayacağım. İnşallah alırım. Teşekkür ederim paylaşım için. Ayrıntıları paylaşacağım.

arkadaşlar bende kilo alamayanlardanım çok mutsuzum herkes zayıfsın diyor bıktım :KK12:

Merhaba arkadaslar , bende yeni basladim, insaAllah bir ise yarar , merakla bekliyorum , 43 kiloyum hefefim 52

Kızlarr buna başlamadan önce bi tartılmıştım 50.4 cıktım 9gündür yapıyorum mamayı bugün tartıldım ince hafif seyler giyerek ve aç karnına 52kiloya 30gram kalmış düşünsenize 2hafta olmadan 51.70 ben şok neler yapmadım bundan önce megamaxlar bombaxlar onlar bile bukadr yaramamıştı dewam ediyorum istediğim kiloya geldimde yazarım dewammm :))))

Bende 45 kiloyum yillardir kilo alamiyorm yarin denemeye baslicam bunu yorumlari okudum biraz cok heveslendim

Merhabaaa bende 21 yasndaym 168 boyum ve 44 kg.bu aksam markete gidiyorum vee hemen bu aksam basliyorumm bi ilerleme olursa sizi bilgilendiricem soz :kk77:

Su cemen otu tozunu deniyim dedom ama yok gitmiyo tadi cok kotu. Gece yatarken bebe bisküvisini denicem bugün aldımmmm. Inşallah bi faydasini gorurum kızlar burdan yazalim olue mu. 22 yaşındaym. Emin degilim ama boyum 167-168 gibi bisey ve bugün tartildim 45 :( iki haftada bir tartılmayı düşünüyorum. Ve sadece gece yatarken yicem cünkü iştahım bu aralae şurupla açık gündüz iyi yiyiyorum :) hadi kızlar lütfen birbirimizi haberdar edelim :)

Bnde deniyecegim
Gun gectikce eriyorum
Kiyafetlerim olmuyo
62 kilodan 46 kiloya dustum
Kemiklerim cikti herkes iskelet diyo bna :cry:
Insallah tekrar 62 kilo olurum
Carsamba gunu baslicam kismetse
Gelismeleri buraya yazcam :KK73:

Zorunluluk olunca tatli mi tatlı bebe bisküvisi bile büyüyo insanin ağzında. Kasik kasik arkadan su ile gidiyor. Allahim şu çektiklerimizin bi karşılığı olur inşallah aliriz kilolarımizi :))))

Back