Yaşasıın Yaşasııın çok mutluyuum![]()
3 haftada 2 kilo aldım![]()
Hedefim bi 8 kilo daha almak...
Tekrar teşekkürler tarif için canım![]()
sadece yatarken yysun dmii...bnm 10 gun fln oldu cok barız bi klo artısı olmadı ama aldm braz gne.bska bse ypymsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşasıın Yaşasııın çok mutluyuum![]()
3 haftada 2 kilo aldım![]()
Hedefim bi 8 kilo daha almak...
Tekrar teşekkürler tarif için canım![]()
sadece yatarken yysun dmii...bnm 10 gun fln oldu cok barız bi klo artısı olmadı ama aldm braz gne.bska bse ypymsun
boyum 1.68 ve 49.50 kiloyum.şöyle bıngıl bıngıl etler ne zamn olacak.nasıl gelinlik giyeceğim..hemen yapmam lazım.iştahlıyım ama o kadar tatlı şey nasıl yenecek.sonradan da vermeye uğraşmayalımm.olsun ne pahasına olursa olsun denicem.hap değil ilaç değil iğne değil.yan etkisi olmaz..denenmelii![]()
bugün başlayalı 2 hafta oldu ve 44 kilo olmuşum
başladğımda 42 kiloydum 17 mayısta başladım şuan 44![]()
nasıl yani 15 günde 10 kilomu aldınız???3 kere yediğiniz içinmi acaba
cnm çok sevindimm gözünn aydın.mükemmel bi haber buuu
ya bu bebe püskevitini yapan ve kilo almayı başaran arkadaşlar onun dışında ne kdar ve neler yediklerini paylaşabilir mi?normalde de iştahlı arkadaşlar mısınız merak ediyorum.belki bazılarımız bunu uyguladığı halde normal öğünlerini pek fazla yemediği için kilo alamıyordur?????
ya ben bunu dün ilk defa denedim.tamam tadı çok da fena değil ama bi süre sonra mide bulandırıyo ya her gün her gün yapamam heralde ona üzülüyorum![]()