• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Yaşasıın Yaşasııın çok mutluyuum :52: :52:

3 haftada 2 kilo aldım :62:

Hedefim bi 8 kilo daha almak...

Tekrar teşekkürler tarif için canım :66:

sadece yatarken yysun dmii...bnm 10 gun fln oldu cok barız bi klo artısı olmadı ama aldm braz gne.bska bse ypymsun

arkadaşlar 56,5 kilo oldum..58-59 oluncaya kadar devam edeceğim.ben kolay kilo veriyorum verdiğimde çok zayıf görünmek istemiyorum.aslında şu andaki kilom çok iyi..aslında içebilecek durumda olanlar praktenle beraber bunu deneyebilirler.benim bebeğim olduğu için kullanamıyorum.bu tarifi deniyorum ve günde 2 tane çikolata yiyourm

Boyum bir elli bes . Kilom 37 ! Kendimi bildim bileli az yemek yerim. Hatta hic yemedigim günlerde bile cok rahat bir sekilde aclık hissetmem. Kendimi bildim bileli zayıfım. Allaha sükür bunu kendime kompleks haline getirmedim. Daha önce pek cok sey denedim ama cok fazla yemeye dayanamayıp bıraktım.

Boyuma göre 45 kilo olmam lazım. Hedefim 8 kilo. Bakalım bunu başarabilcek miyim? Basarırsam sanırım tam ibretlik bir sey olacak.

Bir hafta sonra görüsmek üzere (:

Son düzenleme:
sadece yatarken yysun dmii...bnm 10 gun fln oldu cok barız bi klo artısı olmadı ama aldm braz gne.bska bse ypymsun

Evet canım yatmadan önce yiyorum... Çok nadir de olsa bazen öğleden sonra da yiyorum o da canım çektiği için çünkü tadı çok güzel :66: Onun dışında bişey yapmıyorum ben çok yiyip kilo alamayanlardandım artık öyle değilim :66:

boyum 1.68 ve 49.50 kiloyum.şöyle bıngıl bıngıl etler ne zamn olacak.nasıl gelinlik giyeceğim..hemen yapmam lazım.iştahlıyım ama o kadar tatlı şey nasıl yenecek.sonradan da vermeye uğraşmayalımm.olsun ne pahasına olursa olsun denicem.hap değil ilaç değil iğne değil.yan etkisi olmaz..denenmelii:21::21::21:

merhaba sevda bende 169 boy bazen 170 çıkıyor anlamıyorum niye :D
48 -49 arası gidip geliyordum en son tartıldığımda 48 idim
moralim çok bozuldu geçen perşembe tartıldım 47.9 kg dım o günden beri bu diyeti uyguluyorum günde en az 2 kase ve mutlaka tok karnına balda katıyorum perşembe günü yeniden tartılıp yazıcam ama bir değişik yok gibi :(

ayın 9una dersanemizin partisi var biraz olsun kilo alıp o elbiseyi rahatça giymek istiyorum başka bişey değil :(

bugün başlayalı 2 hafta oldu ve 44 kilo olmuşum :39::64::64::64:

başladğımda 42 kiloydum 17 mayısta başladım şuan 44 :66:

ben de bu perşembe başlamayı düşünüyorum. yıllardır 43-44 arasında gidip geliyorum 45 olursam bu yöntemle duacnız olurum :40:

diğer arkadaşlar 1 hafta oldu yada 2 hafta oldu kilo alamadım yazmışlar, ama kilo almak kısa sürede olan bişey değil ki düzenli bi şekilde yapın ki vücudunuz alışsın
1 hafta yapıp 2 öğün yemek, 2 hafta yapıp 1 öğün yemenn yerine geçmez, sabırlı olun :34:

bugün başlayalı 2 hafta oldu ve 44 kilo olmuşum :39::64::64::64:

başladğımda 42 kiloydum 17 mayısta başladım şuan 44 :66:

cnm çok sevindimm gözünn aydın.mükemmel bi haber buuu:21:
ya bu bebe püskevitini yapan ve kilo almayı başaran arkadaşlar onun dışında ne kdar ve neler yediklerini paylaşabilir mi?normalde de iştahlı arkadaşlar mısınız merak ediyorum.belki bazılarımız bunu uyguladığı halde normal öğünlerini pek fazla yemediği için kilo alamıyordur?????

cnm çok sevindimm gözünn aydın.mükemmel bi haber buuu:21:
ya bu bebe püskevitini yapan ve kilo almayı başaran arkadaşlar onun dışında ne kdar ve neler yediklerini paylaşabilir mi?normalde de iştahlı arkadaşlar mısınız merak ediyorum.belki bazılarımız bunu uyguladığı halde normal öğünlerini pek fazla yemediği için kilo alamıyordur?????

ben pek yemek yemem.Bi günde ne yiyorum hemen yazayım :34: Sabah evde 2 dk kahvaltıya oturup cidden 2 lokma ekmekle yeşil zeytin yiyip çıkıyorum işe gidiyorum.10da ya bi tane poça yada çubuk kraker yiyorum.Öğlen yemeğine 1 de çıkıyorum toplasan 2 tabak yemek yiyorum oda az alıyorum yani.Sonra 3 de bi tane çikolatalı gofret yiyorum.Akşam eve gidince 7.5da annemin yemeklerinden bolca yiyorum her akşam muhakkak karışık salata yerim yemekte.9.5 gibide mamayı yapıp yiyorum hemen yatıp uyuyorum :77:

Bu durumda bile 2 kilo alabildim ama daha alamıcam gibime geliyo

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben de çok yemek yerim gün içinde hem bunu da bol bol yiyorum tadını çok severim neyse devam edelim bakalım 19 mayısta başlamıştım kişiden kişiye değişiyordur belki kilo alma süresi. bu karışımla kilo aldım diyenler iyi motive ediyor zaten:56:

biskvete bslayalı ıkı hftaa olmdıı veee kilo aldımm :)44 gösteriyodu ve suan 46 kiloyuum...mtlkaa yapn..gözlerme ınanamadmm :D tarifi vrendn allh rzı olsn :)

benimde başlayalı 19 gün oluyo 2 kilo almıştım 1 ini geri vermişim :14::14:
43 olmuşm nasıl üzüldüm yaa :58:

başlayalı 8 gün oldu
başlamadn önce tok karnına tartıldığımda 47 idim
şimdi aç 47 tok karnına 48 kiloyum
devam edicem umarım bu ayın sonuna kadar 3 kilo alabilirim :(

kızlar şuan markete inip hemen süt ve bebek bisküvisi alıyorum. Eskiden yerdim. Bol bol enerji veriyor diye :) çok mutlu oldum vallahi inşallah hepimize işe yarar

Bende çok iştahsızım ve kilo alamıyorum :50: Ama tarifi denemekten bi zarar çıkmaz.

mutlaka deneyin zaten.ama ilk bi hafta kilo almısmıyım demeyin..en az on gün geçsinn kıyafetlernz daralmaya baslıcak :)

ya ben bunu dün ilk defa denedim.tamam tadı çok da fena değil ama bi süre sonra mide bulandırıyo ya her gün her gün yapamam heralde ona üzülüyorum:(

ya ben bunu dün ilk defa denedim.tamam tadı çok da fena değil ama bi süre sonra mide bulandırıyo ya her gün her gün yapamam heralde ona üzülüyorum:(

bana da ilk gün öyle olmuştu cnm

bi kaseye sütü boşaltıp 15 bisküvi attım içine sonra balı koydum. bisküviler dibe çökmüştü ben de ilk olarak sütü içince midem doldu tabi bisküvili kısmın çoğunu yiyemedm

ama artık bisküvilerin üzerine az bi ballı süt döküp mama kıvamına getiriyorum kolaylıkla 15 tane yiyebiliyorum. sonrasında kalan sütün içine 2 bisküvi koyup eritiyorum tadı bile belli olmuyo normal süt gibi içiyorum

sen de böyle dene istersen anlatabildim mi bilmiyorum :42:

ben bunu yemekten ziyade içicem sanırım mikserde karıştırıp kaşıkla yemek işkence gibi geldi.ayrıca dün çok fazla süt koymadım ama en az 10 tane atmışımdır yine de mama kıvamındaydı.üff bilmiyorum gerçekten faydası varsa bırakmak da istemiyorum bgn de bi bakıym da duruma:)

Back