Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sivi diyetini biraktiginda yemek yemeye basladiginda kilolar geri gelmeyecek mi?Günaydın:)teşekkür ederim.böbrek rahatsızlığınız yoksa ve hamile değilseniz kesinlikle zararı yok şu anda arkadaşlarımda bu dieyti yapıyorlar benden sonra onlarda başladılar ve her gün mesaj atıp hakkını ödeyemeyiz diyorlar.bu benim ideal kiloma ulaşmak için kendime tanıdığım süre ama sizin 5kg fazlanız varsa ya da 10 kg ideal kilonuza ulaşınca bırakabilirsiniz diyeti illaha bir ay yapılacak diye birşey yok.detox gibi düşünün bunu sebze ve meyve suları ne kadar sağlıksız olabilir ki?başlamak isterseniz diyete sorular için burdayım ben iyi günler
Uzun açıklamanıza, emeğinize sağlık.Merhaba, evet bal ve toz tarçın ile yaptım kendimce uyduruk birşey tatlı ihtiyacı için özellik ile değil, daha çok kilo verebilmem için sabah,akşam ( kahvaltıdan ,akşam yemeğinden yarım saat önce) ve gece yatmadan evvel bir PLASTIK yemek kaşığı yiyorum ve ardından bir bardak su içiyorum. Iştah da kapatıyor, en güzeli ise tadı güzel, ve metabolizmayı hızlandırıyor. Ben bu macuna başladığımdan beri kilom 200 gram 100 gram hergün eksildi, yapmış olduğum şimdiki diyete bile başlamamıştım yani normal yiyordum ve ona rağmen hergün gıdım,gıdım da olsa zayıflama oluyordu. Dediğim gibi çoook denemeler yaptım ve bu macun benim gibi yavaş metabolizmaya sahip, zor kilo verebilen bir bünyede işe yarıyorsa, deneyin diyorum...
Yapılışı çok basit cam kavanoza 350 gram organik çiçek balı ve 150 gram toz tarçını azar azar plastik kaşık veyahut tahta ile iyice karıştırıyorum krem kıvamına geliyor günde 3 kez bir kaşık yiyorum galiba 3 haftadan beri yapıyorum ben bunu , dediğim gibi benim zor bir bünyem var ve normalde az yiyen biriyim belki sizin bünyenize daha iyi etki eder, ben 50 şer gram zayıflasam bile razıyım, iyi geceler!!
ekstra kalori olarak bende kesinlikle etki ederdi ama etmedi, aksine kilo vermeye başlattı, ben doğal olan yani işlem görmemiş yiyeceklerin kalorilerinin kilo yaptığina inanmıyorum. Sen yine de düşün, bende denemeye devam edeyim 3 gün sonra bu diyete 2 gün ara vereceğım bakalım macundan mı yoksa diyetten mi zayıflıyorum. Çok teşekkür ederim, seninde azmin daim olsun, iyi geceler dilerim...Uzun açıklamanıza, emeğinize sağlık.
Ben çok sıkı bir diyetteyim, canım tatlı istese de yemiyorum, iştahım normal ve kilo kaybım günlük iyi. Durduk yere balla vücuda ekstra kalori sokmam beni yavaşlatır mı yoksa sizdeki gibi bir etki yapar mı kestiremedim. Su içse yarayan bir dombili olduğumdan biraz düşüneyim.
Azminiz daim olsun, iyi geceler.
Ya ben asiri motive oluyorum senin basardigini gorunce.Bir gunluk programini anlatirmisin?Arada soylemissin yesil cay kefir bebek mamasi falan onlari gittim markete aldim.Ama hangisini ne zaman yiycem bilmiyorum.Vermem gereken 15 kilo var :/ Ve gercekten sen idolumsun *-* Mesela sabahlari yumurta falan yiyomusn?Sonra sinirsiz çorba diyor sen 1 kase mi iciyosun yoksa doyana kadar mi ?Ne olur cevapla bende yarin basliycam.seni seviyorum :*Son 5 günüm kaldı yuppi
Çok geçmiş olsun, Allah önce sağlık versin gerisi sonra da olur. Benim bu arada bugün 7.günüm ve 74,4 kiloda çakıldım kaldım, baya gıcık oldum ama yine de moral bozmak yok diye kendimi avutuyorum, belki regl olacağım ondan da olabilir.Benim diyet yalan oldu annem rahatsız onun yaninda olmam lazım 2 hafta yokum ama vazgecmedim de
Canim ben canım ne istiyorsa onu içiyorum miktarı da su sekilde mideme ağrı girmeden yani doydugumu hissetmeden bırakıyorum tamam sıvıyla besleniyoruz ama midemize ağrılar girene kadar da icmenin anlamı yok. 2 gün sonra peynir yumurta meyve aşamasına geçiyorumkilo bildirimi de yapacağımYa ben asiri motive oluyorum senin basardigini gorunce.Bir gunluk programini anlatirmisin?Arada soylemissin yesil cay kefir bebek mamasi falan onlari gittim markete aldim.Ama hangisini ne zaman yiycem bilmiyorum.Vermem gereken 15 kilo var :/ Ve gercekten sen idolumsun *-* Mesela sabahlari yumurta falan yiyomusn?Sonra sinirsiz çorba diyor sen 1 kase mi iciyosun yoksa doyana kadar mi ?Ne olur cevapla bende yarin basliycam.seni seviyorum :*
Cok tesekkur ediyorum cnm aynen evime geldiğimde devam edicem inşallahÇok geçmiş olsun, Allah önce sağlık versin gerisi sonra da olur. Benim bu arada bugün 7.günüm ve 74,4 kiloda çakıldım kaldım, baya gıcık oldum ama yine de moral bozmak yok diye kendimi avutuyorum, belki regl olacağım ondan da olabilir.
Hiçbir kaçamak yapmadım ilk 5 gün sadece çorba, 1 bardak süt ,1 muz, fazlaca su,son 2 gün az miktar patates püresi yağsız suyla cıvık hale getirilmiş, bol salatalık rendelenmiş koyu cacık gibi yoğurt ve dün yağsiz sossuz ton balıklı salata. Ağzıma ekmeğin kırıntısını bile sürmedim bu kadar. Bugünü yine ton balıklı salata ve çorba ile bitireceğim, yarın sabah yulaf kahvaltımı ve haşlanmış tavuk falan yerim, yani 2 gün bu şekilde sonra yine aynı devam edeceğim bakalım 2 hafta ne olacak. Bu arada sabah yarım, akşam yarım saat koşubandında hızlı tempo yürüyüş yapıyorum. Hepimize kolay gelsin
Arkadaşlar bende bu diyete başlamam lazım doğum kilolarından kurtulmak için benimle yarın başlayacak olan var mı motivasyon olsun diye birbirimize
Ay maşallah canım ya bakalım bizde neler gidecek durmak yok yola devamBende varim kizlar ama bugun benim 10. Gunum ve 4.5 kilo gitti
Ileri sayfalar da yazmışlar canım kimileri kahvaltı yapmış ben sabahları yumurta ile başladım ileride bırakmaya başlayacağım alisinca Sabah midem bulandı yedim mecburen ilk günden zorlamak istemedimAy çok sevindim birinin benimle yapmasına yaa bende yarın başlıyorum inşallah yalnız iki yumurta demişsin de Can'ım yumurta yoktu diyette ama
Sen neler yapıyorsun canım menüler nelerBende varim kizlar ama bugun benim 10. Gunum ve 4.5 kilo gitti
Sabah sekersiz cay oglen bir bardak ayran yada cacik arada sekersiz turk kahvesi aksam az karpuz o kadarSen neler yapıyorsun canım menüler neler