• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Arkadaşlar günaydın ;
3 gündür sıvı dıyeti yapıyorum 2,5 kg verdım..
Sabah 2 kaşık yulaf kepeği .1 kaşık chai tohumunu yarım bardak portakal suyu yarım bardak sütle karıştırıp sıvı formada içiyorum..oldukça tok tutuyor.
Öglen 1 kase çorba domates tarhana gibi..
akşamda yine çorba şeklinde..aralarda bol su yeşil çay tüketiyorum.inşallah istediğim kiloya inebilirim.
Daha önde dukan yaparak 36 kg verdım ama yoruldum o diyetten bıraktım 10 kg geri aldım.. bi süre sıvı dıyetle devam edeceğim inşallah..
kılo verme yolunda herkese başarılar dılerım..

Gunaydin Canim maşallah guzel ilerliuorsun benim bu gün 2. Günüm dayanamadım sabah tardildim 78 çıktım yarım kilo yarım kılo kurban Bayramına 60 olmak istiyorum inşallah

:halay:Süpersiniz kızlar yaa bende başladım bugün sabah limonlu su içtim meyve suyumu da yaptım evde bi bardak da ondan içtim ama çok motive olmuş durumdayım lütfen devam edelim beni motive ediyorsunuz Can'lar Hadi bakalım Bayram'a kadar kim tutar bizii :halay:

Ewet ya aynen bende aynı durumdayım geçen bayram da çok psikolojimi bozdular ama bu bayramda ben onların psikolojisini bozacamm :oha:

Portakal suyu içiyorum güne başladım canım Türk Kahvesi istiyor sonra da onu içeceğim yeşil çay ı unuttum gün içinde ona da başlayacağım

Bende portakal yerine kayısı kaynattım suyunu içtim biraz hazımsızlık problemim var da. Ama bırakmak yok bir ayın sonunda 10 kilo atmış olacağız belki de daha fazla :KK71:

dukanda yapılan doktor piere dukanın bı iksir formulu vardı metabolızmayı çalıştıran..
yeşil çaya pul bıber ve lımon sıkıp demlıyordun ..tadı bıraz garıp ama metobolızmayı çok ıyı çalıştırıyor kızlar..
buda burda dursun lazım olur belkı bırıne :)

500 ml su 1 çorba kaşığı yeşil çay yarım lımon 1 çay kaşığı pul bıber :) 15 dakıka demlenip içiyorsun..ben burnumu tıkayıp içiyordum olayyy :)

Kizlar ilk 3-4 gun zorlanirsiniz ama iradeyi birakmayin kilolara teslim olmayin :) onu yersem degecekmi buna diye bi dusunun. Ben oyle yapiyorum. 65 le yola ciktim bugun 11. Gunum 60 kiloyum hedefim 55 . durmak yok devam ;) kurban bayraminda hepimiz 2 beden kucuk kiyafetler alalim

Kizlar ilk 3-4 gun zorlanirsiniz ama iradeyi birakmayin kilolara teslim olmayin :) onu yersem degecekmi buna diye bi dusunun. Ben oyle yapiyorum. 65 le yola ciktim bugun 11. Gunum 60 kiloyum hedefim 55 . durmak yok devam :KK66: kurban bayraminda hepimiz 2 beden kucuk kiyafetler alalim
Süper vermişsin darısı başımıza aynenn bırakmak yok kızlar 1 hafta tartılmayalımbir haftanın sonunda bildirim yapalım :KK49:

Back