Yok canım ben henüz tartilmadim 75 ile basladim dün birinci gunumdu bugün ikinci günüme başladım 5 inci günümde tartilicam inşallah :)Aslında ptesi başladım ama 2 gündür net şekilde gidiyorum,2 gündür 1.5 kilo verdim ama net olarak sabah belli olur,peki senin durum ne tartıldın mı
Merhaba.Gayet azimlisiniz tebrik ederim.Peki mercimek çorbası serbest mi ben de başlamayı düşünüyorum da.Merhabalar kızlarrr
sabah
1 bardak limonlu su
1 tane ceviz
1 bardak portakal suyu
aralarda su
öğlen
1 kase çorba
bir iki kaşık yoğurt
akşam
2 kase çorba
2,3 çatal haşlanmış tavuk
1 duble Türk kahvesi
1 küçük dilim bitter çikolatası
gün içinde 2 litre su içtim. Az oldu bugün.Ekmeği normalde tahıllı tüketiyordum o da sadece sabahtı. bu diyete başladığımdan beridir o da kalktı hayatımdan. Diyete başlamayanlar kötü hissedileceğini düşünüyor ama gayet iyiyim ben. Hatta bu aralar mide sıkıntısı çekiyordum düzeldi şimdi. Rahatım ben yani Günüm böyle geçti.
Arada kaçamak yapanlar üzülmesin yavaş yavaş yerine oturacak her şey. Yeter ki fazla kaçamak olmasın . Ayrıca birbirimize çorba tarifi versek olur mu
Sadece portakal suyu mu peki, diger meyvelerin suyunu sıksak olur muBu arada bugün o kadar halsizdim ki anlatamam ama gece 3 4 saat uyumuştum,yürüyüş ten gelince yığıldım resmen uyudum 1 2 saat kendime gelince öğle yemeği niyetine 1 kase yoğurt yedim sonrasında 4.5 km daha yürüyüş yaptım aslında gezdim öyle markette,eve gelince ara öğün olarak 1 bardak portakal suyu içtim şimdi diyet mercimek çorbası yapıyorum,bu arada kızlar yaptığınız çorbaların tarifini de paylaşır mısınız burda hem daha çok secenegimiz olur
Aslında sadece sebze çorbası olması gerekiyor ama zor durumda yenebilir diye yazmışlarMerhaba.Gayet azimlisiniz tebrik ederim.Peki mercimek çorbası serbest mi ben de başlamayı düşünüyorum da.
Bende burdan okuduğum kadarıyla tüm meyvelerin suyu olabilirmiş karışık meyve suyu olmuyormuş amaSadece portakal suyu mu peki, diger meyvelerin suyunu sıksak olur mu
anladım teşekkür ederim. çok sordum kusura bakmayın ama patates vs. yasaktır değil mi corbaya koymakAslında sadece sebze çorbası olması gerekiyor ama zor durumda yenebilir diye yazmışlar
Yok sorun değil sor ki tam anlamıyla yapabilesin diyeti,sanırım patates sebze olduğu için eklenebiliyordu ama çok patates olmasın bence küçük boy patates ekleyebilirsinanladım teşekkür ederim. çok sordum kusura bakmayın ama patates vs. yasaktır değil mi corbaya koymak
teşekkür ederiim afıyet olsunKızlar dün paylaştığım ıspanak çorbası nı yaptım bugün çok sevdim ben,şimdi 1 kase içtim
Canım yoğurt tüket sonuçta hepsi süt ürünü peynirdense yoğurt daha hafif ben hiç listeye uymuyom zamanındada uymadım yinede verdim kiloBu labne yerine başka ne tüketebiliriz yardımcı olur musunuz yarın alışverişe çıkıcam çnkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?