1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Aslında ptesi başladım ama 2 gündür net şekilde gidiyorum,2 gündür 1.5 kilo verdim ama net olarak sabah belli olur,peki senin durum ne tartıldın mı
Yok canım ben henüz tartilmadim 75 ile basladim dün birinci gunumdu bugün ikinci günüme başladım 5 inci günümde tartilicam inşallah :)

Diyetin 4. gününden Günaydınlar herkeseeeeeee
1 bardak limonlu su
1 tane ceviz
1 bardak portakal suyumu içtim

Günaydın herkese
sabah erkenden hastaneye gittim malum aç olarak,gelmeden önce eşimle borekcide yarım porsiyon Karaköy böreği yedim,şimdi geldim daha,çok yorgunum

Merhaba.Gayet azimlisiniz tebrik ederim.Peki mercimek çorbası serbest mi ben de başlamayı düşünüyorum da.

Sadece portakal suyu mu peki, diger meyvelerin suyunu sıksak olur mu

Eve geldiğimden beri uyuyorum, Yaklaşık bir saat önce uyandım
bir kase yoğurt yedim şimdi Bir bardak kahve içiyorum galiba Depresyondayım

anladım teşekkür ederim. çok sordum kusura bakmayın ama patates vs. yasaktır değil mi corbaya koymak
Yok sorun değil sor ki tam anlamıyla yapabilesin diyeti,sanırım patates sebze olduğu için eklenebiliyordu ama çok patates olmasın bence küçük boy patates ekleyebilirsin

Kızlar dün paylaştığım ıspanak çorbası nı yaptım bugün çok sevdim ben,şimdi 1 kase içtim,tadı kremalı çorbalar a benziyor,kesinlikle tavsiye ederim,deneyin ben biraz daha acı ekledim(acı metabolizmayı çalıştırır )

Kızlar 1/2 güne kadar bende katılacağım aranıza nasipse :) içtiğiniz sebze çorbalarının tariflerini alabilir miyim birde zorlanmıyor musunuz sadece meyve suyu ile..

Slm kızlar kızımla aynı anda grip olduk bugun diyeti yapmadım ama abartmadımda yarın sıfırdan başlicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…