Merhaba bana göre diyetini biraz daha sıvıya cevirmelisin,mesela armut yada muz yiyeceksen içine birazcık süt eklersen hem mama kıvamında olur hem de süt metabolizma yı çalıştırırSlm kızlar bu saate kadar hiç durmadan temizlik yaptım halende devam ediyorum bıgun yiyip içtiklerimi yazayım ama daha gün bitmedi
Sabah limonlu su kahve
a 2 parmak boy muz
1 kase yayla çorbası
1,5 armut
15 adet cranberry
Hepsi bu bana göre gayet iyi sizce nasıl ?
Bende seni merak ediyorum ve takipteyimBenimde bugünün iyi geçti darısı yarına bakalım dorduncu günde kaç kilo gidicem çok merak ediyorum
Hoşgeldin aramıza,su böreği olmaz olamaz ama azcık tamam bu kez görmezden gelelimCanlarrr...
Öğleden önce sütlaç yedim.
Öğlen Elma sirkeli su + bitki çayı.
Öğleden sonra 200ml kahve + 10gr.kahve draje + 260gr.yarım yağlı yoğurt + 70gr. Su böreği
Akşam : 330gr. Yarım yağlı yoğurt + 210 gr. Çilek püresi + 50gr. Salatalık
Eşimin yemeğini hazırlarken 2 lokmacık Ekmek + bir kaç lokmalık da kıymalı patates yedim
Şimdi bitki çayı içiyorum.
Son zamanlarda bu saatlerde kilomu şöyle bi kontrol edeyim dediğimde çıkan sonuçtan 500gr. Aşağı gösterdi baskülüm.
Ben kendimi tebrik ettim, Başarabiliyorum diye
Spor olarak da 90dk. Eliptik kullandım.
Hoşgeldin aramıza,su böreği olmaz olamaz ama azcık tamam bu kez görmezden gelelim
Aaaaa ama böyle olmaz! Hadi neyse bu seferlik görmezden gelelim.Kızlaaaar bende yaktım kendimi,çorbayı yaptıktan sonra 1 kase 1 dilim ekmekle beraber yedim malum tansiyonum düşmüştü,eşimle beraber 1 kase daha mercimek çorbası ictim ve dayanamayarak 1 tane ev yapımı baklava yedim çok pişmanım çoook
Bamya çorbası yaptım. Yarın için.
Aynen. Sebzelerimi hep çorba olarak tüketirim.Çorba tarifleri bulmam lazım. Diyet çorbası falan. Daha iyi olur gibime geliyor. Allahtan çorba konusunda süperim. Çok severim çorbaları
Bende seni merak ediyorum ve takipteyim
Aslında ptesi başladım ama 2 gündür net şekilde gidiyorum,2 gündür 1.5 kilo verdim ama net olarak sabah belli olur,peki senin durum ne tartıldın mıCanım sen diyetin kaçıncı gunundesin yani bu sıvı diyetin :) gittimi kilolar gittiyse kaçıncı günde kaç kilo gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?